Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,ползвам iphone4 от 2 месеца.Досега всичко си беше наред,но от около седмица телефона започна да прекъсва по време на разговор! Ново набиране което продъл ава 10 сек. и пак изхвърляне от мрежата. Телефона си има обхват, просто незнам на какво се дължи. Смених си картата с оригинална микросим (не рязана) и пак същия проблем. Забелязах че това се случва когато е на 3g покритие . Някой има ли подобен проблем? Ще се радвам ако споделите мнението си! Благодаря.

7 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Не съм сигурен, но май на 3г не е прекъсвал.Ще го тествам 2-3 дена без да пускам 3г и ще пиша отново.

• 0
Публикувано

Това не зависи от телефона,а от типа мрежа - NOM1, NOM2...в някои райони при виваком е силно изразен проблемът, прекъсва GSM мрежата към твоя апарат, по време на 3G сесия. Най-често ще ти се случва, когато получаваш пуш съобщение или някое приложение си обновява инфото през нета.

Глобул има такъв проблем с gprs и gsm, с 3G мрежата не. За абонати с 2G телефони(като мен) се появява това, защото глобул не поддържат EDGE. Абе откачена работа...

• 0
Публикувано

В интерес на истината от 5 дена не съм пускал 3g и телефона не е прекъсвал! Поне се успокоих че проблема не е от мен.

• 0
Публикувано

При мен се появи същия проблем в Лондон,аз ползвам ифон4 ФЗ за О2,с мини сим.

Прекъсва понякога,дори когато 3Г не е пуснато!!!

• 0
Публикувано

Това е защото ползваш "ифон4" :huh:

И при мен е така.

Ако ползвам iPhone обаче, нямам проблеми!!!

• 0
Публикувано

Имам моя от седмица и досега нито един път не ми е прекъсвал. На ден водя по 20-30 и повече разговора. Изключих му 3G-то, винаги съм го правил на всички мои телефони досега.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...