Butthead Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Смених си дата кабела за телефончето и познайте... "iTunes could not connect to the iPhone "" because an error occurred while reading from the device" и iFonBox също неможе да се свърже с телефона... Цитирай
0 chayanne Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Ами познай ти! Новото ти кабелче не става. Може би не е оригинален. Не виждам защо си пуснал тази тема, след като си наясно какъв е проблема. Цитирай
0 Butthead Публикувано Май 27, 2009 Автор Публикувано Май 27, 2009 защото сигурно не разбирам и защото сигурно търся помощ и за жалост няма към кого друг да се обарна освен към някой който да ме пита защо търся помощ като незнам кво ти трябва... http://digitalen.org/item371 това е кабела Цитирай
0 mupo Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Опитай на друг USB порт. По възможност на тези които са отзад на компютъра. Цитирай
0 chayanne Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Е колко трябва да разбираш, за да прочетеш това "• Гаранция: 6 месеца, като при дефект на кабела, получавате веднага нов, като транспортните разходи са за сметка на "Дигитален център". Написано е с червени букви до снимката, която си пратил. Не се обиждай ама как точно очакваш да ти се помогне за този проблем. Сменяш кабела, а той не става. Значи ако не можеш да си ползваш оригиналния, търсиш от къде да си купиш такъв. Цитирай
0 Butthead Публикувано Май 27, 2009 Автор Публикувано Май 27, 2009 не и това нестава... това са двете грешки които ми дава и си ги редува... п.п. chayanne какво се опитваш да направиш? Да помогнеш или да ми обясняваш колко съм се прецакал с този кабел? Ако ще помагаш ок ако ще се обясняваш спести ми го моля те... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Аз съм със същия кабел и бачка безотказно. Пробвай да преинсталираш драйверите на usb-то... Помага. Цитирай
0 Гост Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Ако погледнеш в коментарите на тоя продукт, ще видиш че някой е имал същия проблем. Обади се на Дигитален и си уреди подмяната на кабела. Цитирай
0 Butthead Публикувано Май 27, 2009 Автор Публикувано Май 27, 2009 но мога да прехвърлям снимки. В my computer ми излиза като дигитален фотоапарат и от там си копирам всичко без никакъв пробллем и телефона си се зарежда като е закачен с кабела... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 След като се свързваш по някакъв начин, не ми се вярва да е проблема в компютъра. Виж какво те е посъветвал Влади и смени кабела. Цитирай
0 Butthead Публикувано Май 27, 2009 Автор Публикувано Май 27, 2009 Благодаря за бързите отговори. Писах на e-mail-a на сайта и сега чакам отговор. Можете да триете темата. Цитирай
0 Butthead Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 Сутринта ми пристигна дата кабела. Наистина се оказа от него. Благодаря за оказаната помощ! Цитирай
0 isupport Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 същия проблем с оригинален кабел не са сменял кабели Цитирай
0 climber4o Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 Ами значи ти е време да смениш Цитирай
0 isupport Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 (редактирано) благодаря Редактирано Януари 25, 2010 от isupport Цитирай
Въпрос
Butthead
Смених си дата кабела за телефончето и познайте... "iTunes could not connect to the iPhone "" because an error occurred while reading from the device" и iFonBox също неможе да се свърже с телефона...
15 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.