aLeRgIcHeN Публикувано Май 27, 2009 Публикувано Май 27, 2009 Хора... когато пробвах да инсталирам iPhonetic 2.2.1, тогава телефона ми "заспа" натиснах Home бутона, за да се върна към инсталирването и нещо прекъсна и от тогава имам този ерор: ___________________________________________________________________________ Could not activate cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service ___________________________________________________________________________ Вече като пробвам да влезна в судиа или weather, Safari или Stock ... ми дава този ерор ... Какво да правя ? Моляви помогнете ми ! П.С: Рестартирах телефона, но отново е същото .... Цитирай
0 The Shaman Публикувано Май 28, 2009 Публикувано Май 28, 2009 Провери дали имаш налична wifi или друга нет връзка. Всички изброени приложения изискват интернет. Цитирай
0 borisb Публикувано Май 28, 2009 Публикувано Май 28, 2009 И при мен не зарежда Cydia. Web версията също не работи. Имам интернет и Safari работи. EDIT: Оправи се. Вече зарежда. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Май 28, 2009 Публикувано Май 28, 2009 Хора... когато пробвах да инсталирам iPhonetic 2.2.1, тогава телефона ми "заспа" натиснах Home бутона, за да се върна към инсталирването и нещо прекъсна и от тогава имам този ерор:___________________________________________________________________________ Could not activate cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service ___________________________________________________________________________ Вече като пробвам да влезна в судиа или weather, Safari или Stock ... ми дава този ерор ... Какво да правя ? Моляви помогнете ми ! П.С: Рестартирах телефона, но отново е същото .... Опитай да заличиш iPhonetic(или каквото има от него) с iFunBox. После дай Reset network settings,reboot и пробвай пак. Цитирай
0 Pe6o666 Публикувано Май 28, 2009 Публикувано Май 28, 2009 Най вероятно са ти се затрили настройките за нет през оператора Поне при мен ми изписва същото като няма WIFI наблизо и на картата която е в апарата не е активирана услугата достъп до интернет Когато другата ми карта е в телефона няма проблем защото на нея са пуснати всички възможни услуги Надявам се да си разбрал какво имам в предвид :mrgreen: Цитирай
0 aLeRgIcHeN Публикувано Май 28, 2009 Автор Публикувано Май 28, 2009 Благодаря на всички за съдействието ... Но проблема е бил в Глобул ... Спря ли са ми картата по-рано от колкото трябва ... а чак неска получих съобщение че ми е спряна за неплатена сметка ... Неска я платих и всичко си е както трябва :geek: Цитирай
Въпрос
aLeRgIcHeN
Хора... когато пробвах да инсталирам iPhonetic 2.2.1, тогава телефона ми "заспа" натиснах Home бутона, за да се върна към инсталирването и нещо прекъсна и от тогава имам този ерор:
Какво да правя ? Моляви помогнете ми !
П.С: Рестартирах телефона, но отново е същото ....
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.