aLeRgIcHeN Публикувано Май 27, 2009 Сподели Публикувано Май 27, 2009 Хора... когато пробвах да инсталирам iPhonetic 2.2.1, тогава телефона ми "заспа" натиснах Home бутона, за да се върна към инсталирването и нещо прекъсна и от тогава имам този ерор: ___________________________________________________________________________ Could not activate cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service ___________________________________________________________________________ Вече като пробвам да влезна в судиа или weather, Safari или Stock ... ми дава този ерор ... Какво да правя ? Моляви помогнете ми ! П.С: Рестартирах телефона, но отново е същото .... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 The Shaman Публикувано Май 28, 2009 Сподели Публикувано Май 28, 2009 Провери дали имаш налична wifi или друга нет връзка. Всички изброени приложения изискват интернет. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 borisb Публикувано Май 28, 2009 Сподели Публикувано Май 28, 2009 И при мен не зарежда Cydia. Web версията също не работи. Имам интернет и Safari работи. EDIT: Оправи се. Вече зарежда. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Alxx® Публикувано Май 28, 2009 Сподели Публикувано Май 28, 2009 Хора... когато пробвах да инсталирам iPhonetic 2.2.1, тогава телефона ми "заспа" натиснах Home бутона, за да се върна към инсталирването и нещо прекъсна и от тогава имам този ерор:___________________________________________________________________________ Could not activate cellular data network: You are not subscribed to a cellular data service ___________________________________________________________________________ Вече като пробвам да влезна в судиа или weather, Safari или Stock ... ми дава този ерор ... Какво да правя ? Моляви помогнете ми ! П.С: Рестартирах телефона, но отново е същото .... Опитай да заличиш iPhonetic(или каквото има от него) с iFunBox. После дай Reset network settings,reboot и пробвай пак. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 Pe6o666 Публикувано Май 28, 2009 Сподели Публикувано Май 28, 2009 Най вероятно са ти се затрили настройките за нет през оператора Поне при мен ми изписва същото като няма WIFI наблизо и на картата която е в апарата не е активирана услугата достъп до интернет Когато другата ми карта е в телефона няма проблем защото на нея са пуснати всички възможни услуги Надявам се да си разбрал какво имам в предвид :mrgreen: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
0 aLeRgIcHeN Публикувано Май 28, 2009 Автор Сподели Публикувано Май 28, 2009 Благодаря на всички за съдействието ... Но проблема е бил в Глобул ... Спря ли са ми картата по-рано от колкото трябва ... а чак неска получих съобщение че ми е спряна за неплатена сметка ... Неска я платих и всичко си е както трябва :geek: Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Въпрос
aLeRgIcHeN
Хора... когато пробвах да инсталирам iPhonetic 2.2.1, тогава телефона ми "заспа" натиснах Home бутона, за да се върна към инсталирването и нещо прекъсна и от тогава имам този ерор:
Какво да правя ? Моляви помогнете ми !
П.С: Рестартирах телефона, но отново е същото ....
Линк към коментара
Сподели в други сайтове
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.