papid4 Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Nike+ GPS Category: Healthcare & Fitness Sep 06, 2010 Version: 1.0 8.8 MB Seller: Nike, Inc. (iDP) 1 © Copyright 2010 Nike, Inc. LANGUAGES: English REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iPhone OS 3.1 or later. С това приложение, ще следите всички ваши тренировки, без датчик! http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
manito97 Публикувано Май 24, 2011 Публикувано Май 24, 2011 Благодаря много на човека, който показа, че е безплатно! Само да попитам, на iPod Touch 4g, не знам има ли вградени някакви такива чипове, но това преди малко го тествах само с бягане на едно място и ми отчете 0.11km за 01:47 минути.Струва ми се нормално, но дали е точно...пише ми - изхабени 12kcal...Дали мога да му вярвам на това? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 24, 2011 Публикувано Май 24, 2011 Ами... Трябва да навъртиш поне 10 километра за да го калибрираш само. Давай смело! 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Май 24, 2011 Публикувано Май 24, 2011 Потвърждавам , 10 километра за калибриране на права отсечка. М/у другото прочетох в един чужд форум , че в планински условия се калибрира за по малко , ако се тича нагоре . Колко е вярно незнам , аз моя си го нагласих направо ! 1 Цитирай
manito97 Публикувано Май 24, 2011 Публикувано Май 24, 2011 Учудващо, много се надъхах - утре сутринта отивам да тичам и ще видя какво ще се случи.Иначе дали е толкова добро на iPod, колкото на iPhone?Липсата на GPS прави ли екпириънса по-зле? Цитирай
manito97 Публикувано Май 24, 2011 Публикувано Май 24, 2011 Ок, благодаря ви на всички, утре ще пробвам и ще пиша... PS:Аз съм към кучешката, не към аязмото. Цитирай
Dean Публикувано Юли 23, 2012 Публикувано Юли 23, 2012 Здравейте хора! Някой от вас ползва ли nike+gps? Много е хубав новия дизайн на програмата,а и е по-функционална от всякога,хич да не ти се спортува ще почнеш Искам да ви питам,ако има някой който я ползва да се добавим в приятели и да се предизвикваме или да изпълняваме предизвикателства заедно Е? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 23, 2012 Публикувано Юли 23, 2012 Ползвам Pedometer Pro, много поздрави на Victoria Inc.(Nike). Цитирай
Serengeti Публикувано Юли 27, 2012 Публикувано Юли 27, 2012 ^Аз да но напоследък не взимам телефона.Как се прави? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.