o3Mo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) Преди броени минути Apple пусна новата версия на своя iOS. Актуализацията може да бъде извършена през Itunes. ВСЕ ОЩЕ НЯМА JAILBREAK! ВНИМАВАЙТЕ!!! Потребителите с телефони отключени чрез ultrasn0w да стоят далеч от този ъпдейт, тъй като може завинаги да загубят възможността за отключване на телефона си!!! Сега е последния шанс за запазване на SHSH за 4.0.2 на тези които не са го направили Редактирано Септември 8, 2010 от o3Mo Цитирай
Dennise Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Супер дано да работи по читаво с 3G Цитирай
o3Mo Публикувано Септември 8, 2010 Автор Публикувано Септември 8, 2010 А дано! Аз ще споделя впечатления за 3GS по-къно вечерта. Цитирай
Jammerbg Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Благородно ти завиждам - аз не мога да си го позволя, докато не излезе джейлбрейк.... Цитирай
mupo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Потребителите с телефони отключени чрез ultrasn0w да стоят далеч от този ъпдейт, тъй като може завинаги да загубят възможността за отключване на телефона си!!! Сега е последния шанс за запазване на SHSH за 4.0.2 на тези които не са го направили Цитирай
o3Mo Публикувано Септември 8, 2010 Автор Публикувано Септември 8, 2010 Принципно се твърди, че за 3G и 3GS(стария буут) има джейл, но първо ще опитат да направят userland за всички устроиства. Ако не се получи тогава ще го пуснат. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Вече го качвам както обещах по-рано. Само чаках да излезе официалната версия. Цитирай
o3Mo Публикувано Септември 8, 2010 Автор Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) Първи впечатления: 1. Българска фонетична клавиатура!!! Но е само такава. Което пак е кофти, защото има хора, на които не им е удобна. 2. Телефона върви може би малко по-бързо! 3. Няма HDR, но в сидия има пуснат пач за активирането му. 4. 3G-то(мрежата) ме учудва колко е подобрено. 5. GameCenter Редактирано Септември 8, 2010 от o3Mo Цитирай
liomojo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 А как го джейлна , щом имаш сидия или аз неразбрах? Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Няма нужда да го джейлва за да знае. Цитирай
mupo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Набързо новостите в него са: Нов baseband! Фонетична клавиатура Оправен е бъга на proximity сензора на iPhone 4? Оправена е мудната работа на iPhone 3G с iOS 4.x? AVRCP Audio/Video Remote Control Protocol за stereo Bluetooth - вече може да контролирате силата на звука, смяна на песните и т.н. чрез Bluetooth слушалки Поддръжка на iPod Touch 4Gen и добавеното приложение FaceTime за него HD видео ъплоад директно в YouTube (изисква Wi-Fi) за iPhone 4 и iPod Touch 4Gen HDR фотография за iPhone 4 и iPod Touch 4Gen Социалната мрежа за музика Ping в iTunes.app, както и възможност за наемане на сериали Социалната мрежа за игри GameCentral Опция за ограничаване на multiplayer игрите в Settings Възможност за спиране на Spell Check-a Опция за запазване на оригиналната снимка при снимане в HDR Възможност за добавяне на FaceTime номер във Favorites Nike+ приложение 2 Цитирай
Severus Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Информация от преди една седмица! Някои хора не можаха да разберат, че 4.1GM е пълен еквивалент на излязлата в момента в Туньо версия Цитирай
mupo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Това е ясно, те дори и снимките и видеото от поста ми са от 4.1GM Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Тези с 3G го Ла.т отново. Няма GameCentral П.П. - Аз да взема да си карам с 4.1GM или да взема да си върна на вярната 3.1.3. Цитирай
Blurry Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) И аз се учудих като разбрах, че iPod touch 2G ще получи Game Central, а iPhone 3G не. Не знам дали има нещо общо с RAM паметта, която на айпода е по-голяма. Редактирано Септември 8, 2010 от Blurry Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Те Apple осакатиха и 3Gs-а та какво остава за 3G, да не говорим за 2-ката. Цитирай
mupo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Това с Game Central дето го няма на iPhone 3G е поредната гавра. В 4.0GM за iPhone 3G го имаше, а когато официално трябва да се пусне го няма. 1 Цитирай
bruskach Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 телефонът ми е аЙфоун 4 4.0.2 фабрично заключен може ли направо да си го ъпдейтна до 4.1 или трябва да запазя тези SHSH ,което не знам как става :/ Цитирай
Blurry Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) В самото заглавие си го пише: iOS 4.1 вече е факт! Потребителите с ФЗ телефони да стоят далеч от него Редактирано Септември 8, 2010 от Blurry Цитирай
mupo Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Абе вие сте луди хора. На какъв език да ви се каже не зная. Като ви казват не ходете там вие се натискате, като ви казват записвайте SHSH (каква хубава тема направих за това, както и за downgrade) вие се дърпате. Правете каквото искате на мен ми писна да угаждам на всички. 5 Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Ти ми викаш имаш запазени файлове - аз Не "не съм запазвал"! Е не ама да. Как става тоя номер незнам. Тая тема трябва май да се локне, че току виж някой пита с какво да джейлва. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Бе най добре да си седи, че току виж пийнал една студена вода. Цитирай
bruskach Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 (редактирано) (CLAP) (CLAP) Браво! Много сте оригинални. Да не попита човек нещо. Не ги разбирам толкова нещата затова питам, а вие тука вече ''ГОЛЕМИТЕ'' разбирачи ме взимате на базик Редактирано Септември 9, 2010 от gorgior Цитирай
muqtada Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Как се подкарва този Ping на update-нат 3GS и въобще има ли го като опция за този модел ? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.