Ради Аврамов Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Здравейте, искам да ви съобщя една добра новина за потребителите на Mozilla Firefox. Вече можете да облечете своя browser с тема под името "BGiPhone for Windows". Кръстена е така, тъй като под шаблона, с който разполагам не знам дали ще изглежда добре под OSX, а версията за OSX не ми я одобриха, защото била "същата".Все пак някой може да пробва и да каже. За да се сдобиете с въпросната персона трябва да направите следното: Да разполагате с Firefox Mozilla (някоя от последните версии) Да отидете на този адрес и да цъкнете върху иконката:http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/Designer/Radi_Avramov Да натиснете "Wear this Persona" Персоната изглежда по-добре, когато имате добавени фаворити в бара под адреса, защото лентата на Firefox става по-голяма: 4 Цитирай
Grievous Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 Моите фаворити са доста и се застъпват с логото. Иначе темичката е много яка, точно в мой стил. Сега: Преди: Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 8, 2010 Автор Публикувано Септември 8, 2010 Ами защо не си правиш папки? Аз така правя и ги подреждам по тематика в няколко папки, понеже и аз имам много. Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Септември 8, 2010 Автор Публикувано Септември 8, 2010 Във Велинград не излезнах от минералните басейни. Това е от одеве Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 9, 2010 Публикувано Септември 9, 2010 Ейй добре е, айде сега и за Chrome Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.