mariankata Публикувано Май 29, 2009 Публикувано Май 29, 2009 SBSettings, както повечето от вас вероятно знаят, е програмка, заместител на Bossprefs. Изключително удобен за всички притежатели на iPhone 2 / 3G, които нямат предплатен интернет на своята карта. Приложението идва без иконка и се стартира чрез плъзване по статусбар-а (горната лента на екрана) SBSettings 5.2.2 Цитирай
shtobe Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Вижте какъв страннен проблем се получи след като update-нах Единствено update-нах и iMobileCinema. Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 Какъв е странният проблем, който те тревожи? Ако говориш за кръгчетата в доланата част на иконките - това е от Backgrounder. Цитирай
shtobe Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Дам...за тях говорех! Преинсталирах SBSettings toggle-а за iMC (в който btw, не виждам много смисъл) и сега се махнаха.....нинам Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 Както писах вече - заради Backgrounder са. Можеш и да ги изключиш от неговите настройки. А колкото до iMC - има смисъл в него - то ти позволява да гледаш филми/сериали в MegaVideo.com Цитирай
BANNN Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Може ли часовника да се показва в 24 часов формат като е показана и датата? Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 От настройките няма възможност да се превключи на 24 часов формат. Цитирай
BANNN Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Което е малко тъпичко според мен И незаслужава място в моя iPhone поне засега Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 Никой не е задължен да го ползва или харесва. За мен SBSettings е задължителна програмка и я ползвам непрестанно. Цитирай
Aveliky Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 За мен това е програма която излишно ми харчи батерията. Като я махнеш, ще разбереш разликата. Аз така направих мноооо отдавна. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Абсолютно съм съгласен с Aveliky !!!! Цитирай
tonygti Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Аз пък не съм съгласен. Откакто я имам не съм забелязал батерията да ми пада по бързо, даже от скоро забелязах, че като че ли ми държи повече... Цитирай
mariankata Публикувано Май 30, 2009 Автор Публикувано Май 30, 2009 Повече да ти държи батерията - едва ли. Но и не съм забелязал чак толкова много да харчи - засега не ми пречи програмката, напротив. Както споменах вече, използвам я постоянно. Не мисля да я махам скоро. Цитирай
tonygti Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Еми естествено, тя е много полезна и се ползва много по-лесно от BossPrefs. Абе програмата си е супер Цитирай
Aveliky Публикувано Май 30, 2009 Публикувано Май 30, 2009 Никой не е седнал да спори дали е полезна или не. Полезна е разбира се. Много хора се оплакват, че не им държи батерията. След като ги накарам да я махнат и да тестват резултата е на лице. Поста ми не съм го сложил за спор, а защото тук мисля му е мястото. Да знае човек ако реши да ползва програмата, че тя си има недостатъци а не да пищи после, че му пада бързо батерията Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юни 11, 2009 Публикувано Юни 11, 2009 Добър вечер на всички. Имам едно малко въпросче.Интересува ме дали има за firmware 2.2.1 опция с която ти показва времето като картинка, защото е много хубаво изображението. Цитирай
mariankata Публикувано Юни 11, 2009 Автор Публикувано Юни 11, 2009 Обясни малко повече, че не разбрах какво търсиш. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юни 11, 2009 Публикувано Юни 11, 2009 Извинявам се че не обясних както трябва.Значи имам предвид иконата за времето която я показва на спрингборда най-горе в дясно. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 11, 2009 Публикувано Юни 11, 2009 Е сега вече го обясни както трябва. 1 Цитирай
mariankata Публикувано Юни 11, 2009 Автор Публикувано Юни 11, 2009 Извинявам се че не обясних както трябва.Значи имам предвид иконата за времето която я показва на спрингборда най-горе в дясно. Това става от Weather Icon (което инсталираш от Cydia),а специално тази картинка е от Katra Weather Icon (тема за Weather Icon, която пак може да се намери от Cydia) Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 Извинявам се че не обясних както трябва.Значи имам предвид иконата за времето която я показва на спрингборда най-горе в дясно. Това става от Weather Icon (което инсталираш от Cydia),а специално тази картинка е от Katra Weather Icon (тема за Weather Icon, която пак може да се намери от Cydia) Обеден съм че аз бъркам но не знам каде :cry: След като сваля всичко описано ми сменя иконата но само на Weather. Цитирай
mariankata Публикувано Юни 14, 2009 Автор Публикувано Юни 14, 2009 Качи шота на международен сайт (не я виждам). А иначе: Инсталираш от Cydia - WeatherIcon и после си нагласяш от Settings на телефона. Settings > Weather Icon > Weather Icon - ON Application - там си избираш върху коя програмка да ти показва времето: стоковата / fizzweather / или някоя друга) Status Bar Image - ON (aко искаш да има и картинка с времето на статусбара) Statusbar Temp - ON (aко искаш да има и градуси на статусбара) и другите ще ги видиш и ще нагласиш което си харесаш. Цитирай
Jorky_pld Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 mariankata благодаря ти за отделеното внимание.Аз се оправих но не исках само да разводнявам темата затова не писах.Иначе поста ти ще послужи за други начинаещи. П.С. Отново благодаря за отделеното време. Цитирай
mupo Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 На FW3.0 SBSettings при мен върви без никакви проблеми. Цитирай
tonygti Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Ти си с 3G и сигурно затова. При мен още при инсталирането при опит за респринг така си остава и мисли нещо... рестартирам, тръгва, но ми разбърква половината иконки. Примерно Shazam става с иконка на skype и все подобни тъпотии... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.