BANNN Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 (редактирано) Нови иконки за времето Yahoo Weather LockInfo HTC Weather (Karta) LockInfo Weather Заменете папка Icon Sets в Bundlescom.ashman.LockInfo Редактирано Януари 22, 2010 от Grievous Цитирай
The Shaman Публикувано Август 8, 2009 Публикувано Август 8, 2009 (редактирано) Дам. Пробвах ги преди седмица, но както се вижда и на шотовете, иконите се разтягат вертикално. Намаляването на размера им оправи нещата, но тогава станаха прекалено малки. Все още съм в търсене на икони за времето. Ето папката images, с променените от мен икони на разделите: Редактирано Януари 22, 2010 от Grievous Цитирай
ViKsSs Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Добавяте в Cydia този сорс: http://david.ashman.com/apt Инсталирайте от него Lockscreen Clock Hide, отивате в Settings -> Clock Hide, включвате Enable и изключвате StatusBar Time. Lockscreen Clock Hide Няма таков нещо... Предната програма от сорса я инсталирах, но тази не я намерих... Има no dock reflections, no weather icon, qucik dismiss, smoog weather icon, weathericon ... Цитирай
BANNN Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Има такова нещо влез в sections и го намери там. Цитирай
ViKsSs Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Има такова нещо влез в sections и го намери там. Мерси много, намерих го Цитирай
ViKsSs Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Направих всичко от първия пост, не сложих отметка на време, час и календар, но календарът не ми излиза. Час и време ги има, но календарът нз как се оправя... Цитирай
The Shaman Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Календара ще излезе когато има някакво събитие. Цитирай
ViKsSs Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Ок, а събитията явно не ми се появяват заради този проблем -> viewtopic.php?f=7&t=1019&p=23943#p23943 Знаеш ли откъде мога да си дръпна програмата? Цитирай
BANNN Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Някаква идея от къде се сменя цвета ?(календара,градусите и надписите)? Цитирай
BANNN Публикувано Август 15, 2009 Публикувано Август 15, 2009 Ето отговора на въпроса ми! Всичко което трябва да направите е да промените кодовете на цветовете в Bundlescom.ashman.LockInfocssstyle. Кодовете можв да намерите Тук Цитирай
John Digweed Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 (редактирано) Настройка на темата (не е задължителна) Градът за прогнозата за времето се променя от Gruppled LockInfo.themeBundlescom.ashman.LockInfoconfig.js. Намирате пасажа: Код: var locales = [ "Sliven, Bulgaria", "Plovdiv, Bulgaria", ]; Редактирано Март 25, 2010 от john_digweed Цитирай
mupo Публикувано Август 31, 2009 Автор Публикувано Август 31, 2009 viewtopic.php?p=22009#p22009 Чети преди да питаш. Благодаря! Цитирай
John Digweed Публикувано Август 31, 2009 Публикувано Август 31, 2009 искаx да питам с коя програма да вляза в тия папки ,с funfox?.мерси. п.п. и да питам за що все ми изчезва времето?да знае някой нещо Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Кагато нямаш налична мрежа и респрингнеш например, така се получава. Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 И от каде трябва да го изкарам отново. Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Т.е. когато имаш налична wifi или друга връзка направи респринг и ще ти се появи пак. Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 Да стана, мерси много брат Цитирай
tonygti Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Имам едно въпросче. Понеже съм синхронизирал българските празници с календара и в темата ми изписва: Calendar (1). Когато натисна на него обаче, ми показва празниците за днес и следващите 7 дни и става доста пренаситено. Целия ми екран се запълва. Ако съм показал и времето и календара още повече става лудница и дори последните празници не се виждат. Та въпроса ми е как може да се направи да показва примерно само днешния празни и да речем за следващите 1-2 дни? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 5, 2009 Публикувано Септември 5, 2009 Сложи си само Bulgarian Holidays и проблема ще изчезне. Иначе всеки ден е празник при нас, а и за какво ти е например Преп. Теодора Александрийска. Преп. Силуан Атонски, както и останалите. п.п. и пак спамиш, има си тема за тази цел. Тук Цитирай
tonygti Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 П.П. Не спамя! Много добре знам, че има такава тема. В случая обаче календара ми е свързан с Gruppled LockInfo. Или май само гледаш да се заяждаш... П.П.2. И все пак това не е решение на питането ми. Може пък да искам да ми показва Преп. Теодора Александрийска. Преп. Силуан Атонски, както и останалите. Въпроса беше по настройките на Gruppled LockInfo какво може да се бутне за да не се показват по 8 дни на екрана... Цитирай
mupo Публикувано Септември 6, 2009 Автор Публикувано Септември 6, 2009 Би трябвало да е // Limit the number of events to showvar calendarLimit = 15; Заменяш 15 с колкото събития искаш да ти се показват. Отделно в Settings -> LockInfo -> Calendar можеш да зададеш кои календари да ти се показват на LockScreen и кои не. Цитирай
tonygti Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Благодаря mupo, от settings стана. Не бях видял, че там има всички необходими настройки. Цитирай
John Digweed Публикувано Септември 24, 2009 Публикувано Септември 24, 2009 Има ли друг начин да се разкара оригиналния часовник от LockScreen-a? защото не мога да инсталирам LockScreen Clock Hide все ми дава някакви грешки,с 3.0.1 съм. Мерси предварително Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.