Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

coveringweb.com: редактор - 16 годишен египтянин. Без коментар.

• Отговори 95
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

15

• mupo

9

• cichlidi

9

• kokobrise

8

Публикувано

Специални поздрави и на другия *разбирач* оттатък lian.....:excl:

• 4 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

За iPhone 4 отдавна си работи метода с Pwnage tools. Правите си къстъм под мак , като задавате в него дали да се хактивира или не и го качвате нормално с туньо без никакви грешки :) Ъмбрела не играе роля.

2933801R.png

Редактирано от bokoto
Публикувано

Отново казвам, това е само за iPhone 4!

За да запазите baseband-a и да сте с 4.2.1 направете стъпките от първия пост до №7 (включително), като на съпка №6 ще направите рестор с оригинален 4.2.1, който може да изтеглите от тук, вкарайте телефона в DFU и след това направете untethered jaibreak чрез GreenPois0n RC5

Забележете, че няма нужда да правите съпка №8 - Kick Device Out of Recovery! GreenPois0n RC5 ще се погрижи за това :Wink:

• 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Може ли да се приложи всичко това и по този метод да се направи рестор към 4.3.1?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Перфектно обяснено. При мен стана без никакви проблеми! (Грешката беше 1014)

Благодаря отново!

Публикувано

Ако ми се ъпдейтне бейсбанда ще мога ли да си ползвам Мтелската карта? Със ФЗ iPhone 4 съм към тях. Мерси предварително.

Публикувано

Ако ползваш само Мтел-ска карта, може да отидеш до последната оригинална OS за телефона ти.

Може ли да се приложи всичко това и по този метод да се направи рестор към 4.3.1?

В първия пост съм добавил информация за 4.3.x

Edit: Все още не съм 100% сигурен, че работи с 4.3.3

Редактирано от mupo
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано

Вече и аз мога да се похваля,Айфон 4 4.3.2 фабрично заключен :-) благодарение на Миро за пореден път.

Публикувано

Очаквам с нетърпение 4.3.3 със бейсбанд 1.59 защото 4.3.2 нещо много ми лагва.Ако някой я е пробвал моля да сподели.

Публикувано

Сега се мъча да слагам 4.3.3 и бейсбанд 1.59.00 да видим какво ще стане.Само незнам дали да пускам фикса като на предната версия.

Публикувано

За сега всичко върви на 6 след няколко дена ще пиша отново да ви кажа по подробно как е със 4.3.3 :-) Успех на всички.

• 5 седмици по-късно...

как ти е батерията ?С iphone 4 съм и от 4,2 минах на 4,3,3 и маи батерията много бързо си отива (при jail качих и multitasking geestures)

и сега какво да правя ?

Редактирано от hov3598
Публикувано

Как мина? С ъпдейт ли? Ако да - не се чуди повече.

П.П. И аз имам жестовете и си ги ползвам, батерията си кара нормално.

Публикувано

направих фреш рестор с новия 4.3.3 (бях с 4,2,1 оригинално) даде ми 1103 мисля че беше грешката - заради tiny umbrela... сега го следа няколко дена и ще коментирам как е usage

А от 4.3.1 към 4.3.3 ъпдейтва ли се бейзбанда?

EDIT: Тъй като никой не ми отговори, ще споделя опита :p

Та, когато бях с 4.2.1 ъпдейтнах към 4.3.1 с Tiny Umbrella, както си му е реда и всичко мина наред (запазих си бейзбанда). Сега ъпдейтнах от 4.3.1 -> 4.3.3 без Tiny Umbrella (директно рестор) и рестора се фейлна с грешка 1013 накрая и след това прожължих процедурата с fixrecovery43 и всичко мина наред - ъпдейтна ми се на 4.3.3 и ми запази бейзбанда.

Редактирано от graver
  • 1 месец по-късно...
Публикувано

mupo, следвам указанията за 4.3.1. Като приключи всичко не иска да излезе от dfu с която и да е програма и това е. Какво да сторя?

Публикувано

на кое казваш dfu това с черния екран или с кабелчето и айтюнс ?

Публикувано

Оправих се. Сложих последната версия от itunes и после downgrade-нах до 4.3.3. Този път с RecBoot стана номера. :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

При даунгрейд към 4.2.1 някой да има грешката с "Call failed". Получава се по време на разговор, когато отсреща затворят преди мен.

Sent from my iPhone using Tapatalk.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, имам следния проблем: Iphone4, 4.3.3 и 01.59.00 - опитах се да направя рестор по описания от миро начин, но имам грешка 1604! Има ли някой идея какво мога да направя сега. В момента е в вариант черен екран с кабел към iTunes

Публикувано

Имаш лс.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

iPhone 4 iOS 4.3.3 bb 04.10.01

Ако направя рестор към iOS 5 ще ми запази ли ББ т.е. ще мога ли след това да се върна на 4.3.3?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...