Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Може, но само с къстъм. Ако си с ФО и имаш запазени SHSH, нищо не ти пречи и с оригинален, но тогава бейзбанда се вдига невъзвръщаемо. ;)

• Отговори 95
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

15

• mupo

9

• cichlidi

9

• kokobrise

8

Публикувано (редактирано)

Кой инструмент ще е най-удачен за windows , понеже гледах че редсн0у последните версии са за Мас или имам грешна информация?

Редактирано от 1n50mn1ac

Успешно ресторнах по показания ти начин от 4.1 до 4.3.3 със запазване на бейзбанда (02.10.04).Но имам един друг проблем,сигнала ми е винаги на една черта,искам пак да върна до 4.1,но не мога,имам запазени сигнатури от iFatih,указвам ги на ъмбрелата,но тя ми дава грешка за инвалид файл,на какво се дължи и как трябва да постъпя сега. Миро ти си ми надеждата,моля помогни ми ако имаш възможност. Благодаря ти предварително !!!

Iphone 4-4.3.3 (02.10.04) ФЗ-имам карта на оператора към,който е заключен,с нея си я ползвувам (Vodafone-GR)

Разбрах,че SHSH запазени с iFatih са в друг формат и затова Tiny umbrella не ги разпознава,това значи ли,че вече не мога давърна до ios 4.1 .А сега като съм с 4.3.3 и бейзбанд 02.10.04 каква е ползата,ако излезне евентуален unlock 4.1 (02.10.04) ще мога ли да се възползвам от това ?

Редактирано от kosmom
Публикувано

Евентуално ще можеш, макар че ме съмнява да вадят ънлок точно за този ББ.

По въпроса с хаш-овете: направи си псевдо - кастъм с iFaith v1.3.2(почти няма модификации в сравнение с оригинален фърм), не знам какво толкова те стяга. Направил съм 6 телефона на познати по този начин(4.1,4.2.1,4.3 и три на 4.3.3) и нито един не дава проблеми.

Публикувано

Alxx благодаря ти за помоща,ще се опитам да го направя,макар и да не знам как и с какво ще го подкарам по нататък..,достатъчно е и това,трябва да чета повече,но какво,къде..;).

Alxx извини ме,но ако си на мое място,какво би направил..,знам,че не искаш да си ;), постави се за момент.БЛАГОДАРЯ ТИ от сърце!!

Публикувано

С телефон на 02.10.04? На пазара и доплащам за ФО или фз към БГ оператор. Иначе гевей сим и честито.

Едит:

Iphone 4-4.3.3 (02.10.04) ФЗ-имам карта на оператора към,който е заключен,с нея си я ползвувам (Vodafone-GR)

Нещо не загрях дотук: живееш си в Гърция и го ползваш с тяхна карта, и въпреки това няма сигнал? Хм, гаранция нещо? Ако мислиш да си останеш на този оператор - качи му по - нов ББ с рестор и се надявай да се оправи. Междувременно, ПРЕДИ да качиш - направи си един iFaith custom за нужната ти стара версия.

Публикувано

Извини ме,допуснал съм грешка ,купих си тела от Германия с карта на Vodafone ,сега съм си в България и продължавам да ползвам картата.Сигнала(само е на една черта) ми се изгуби,като качих до 4.3.3 със запазване на бейзбанда.

Публикувано

Щом си качил 02.10, отключване с ултрасноу няма(аз продължавам да не вдявам от обясненията ти дали е фз или фо). По - горе ти писах вариантите.

Публикувано

ФЗ-ползвам си картата на Vodafone DE. Говоря тук ,пък там си плащам ;),излиза скъпичко,ограничавам се.

Успях да ресторна до 4.1 с кастъм от iFatih,сигнала се оправи.

Реших пак да ресторна до 4.3.3 с кастъм от снообрийз 2.7 и проблема е същия,сигнала ми е на една черта,но не пречи на разговора,спирам до тук.Благодаря ти Alxx.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Проблема е следния:

Айфон 4 на един приятел ФЗ, сложил си код на клавиатурата и сега е до там- не помни какво е писал. Няма запазени SHSH. Лошото в случая е, че не е наясно с кой фирм е бил до момента, а и аз немога да видя след като има код на телефона. Няма сим на оператора. Рестор към 5.0.1 не е решение, но май е единствения вариянт. Опитах да на правя къстъм на 5.0.1, но не се получи, опитах с 5.0 но не се подписва.

Въпроса ми е:

Какво мога да направя за да продължи да го ползва с gevey. Аз се изчерпах от към идеи.

Публикувано

Пробвай с iFaith , ако е бил с 4.Х , ще ти се получат нещата евентуално !

Публикувано

Със Сноубрииз къстъм на 5.0.1 трябва да стане.

Възможно е обаче да няма чертичките на обхвата.

Онзи ден реанимирах така един, оказа се с бейз 01.59.00

За съжеление ултрасноу не бачка с 5.0.1 и продължи живота си с Геви iconmrgreen.gif

Good Luck!

Публикувано

Благодаря за предложенията, но съм с мак и ако може един къстъм на 5.0.1 ще съм благодарен. Не съм с грешка нали и двете програми ги няма за мак?

Публикувано

За мак има редсноу 0.99б8, не знам кой чакаш...

Публикувано

Редсноу не разпозна 5.0.1 и не започва къстъма. Може и при мен да е била грешката, но опитах 2 пъти.

Публикувано

За какво ти е редсноу?

За дфу?

Вкарай го без.

Публикувано
:smile: В ДФУ го вкарвам без проблем ръчно. В редсноу 9.9б8 има възможност за правене на къстами, за това го споменаваме с Алекс.
  • 4 седмици по-късно...

Ресторнах от 4.2.1 до 4.3.3 но iTunes ми изписва, че не може да го ресторне телефона. Няма никакъв код за грешка и телефона остана на екрана с кабел и на никъде моля помагайте!

Когато пусна fixrecovery ми изписва, че процеса iTunesHelper не е намерана и от долу, че чака устройство в DFU.... Помагайте моля...

Редактирано от cichlidi
Публикувано

Как така не може да го ресторне ? Ако си използвал SHSH за 4.3.3 го джейлни примерно. ФЗ ли е телефона ?

Публикувано

Да заключен е. Как да го джейлна като стои на екрана с кабела и до там. А iTunes иска да го ресторна щом го ресторна на края изписва. че не може да се ресторне, а не някой номер грешка и до там. С никоя програма не става да го изкарам от рековерито.

Публикувано

Пробвай с Редсноу и Recovery fix.

Изписва ми No datas нещо си с Redsnow. Пробвах пак рестор и изписва грешка 3194.... и заспа на черен екран. В момента само iTunes го засича и то за рестор.

Редактирано от cichlidi

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...