adept Публикувано Септември 10, 2010 Публикувано Септември 10, 2010 (редактирано) LocktoPus 1.1 или в Cydia от репото на xSellize: http://cydia.xsellize.com/ С Locktopus можете да защитите директно приложения без да се налага стартирането на допълнителна програма. Достатъчно е да задържите за малко пръста върху приложението докато започне да "трепери". До стандартното черно кръгче с Х се появява една допълнителна иконка с катинарче. Тя показва статуса на приложението и като я натиснете можете да заключите приложението с парола. (След като сте инсталирали програмката, паролата по подразбиране e "password". Сменете я от Settings –> Locktopus). Едит: Забравили сте паролата си? Просто реинсталирайте програмата от Cydia. Ако сте заключили Cydia, деактивирайте приложението от SBSettings, или го преименувайте / изтрийте ръчно през SSH. След като сте го направили, отворете Cydia и го реинсталирайте. Така, паролата ви ще бъде по подразбиране: "password" Съвместима с iOS 3/4.x Редактирано Ноември 7, 2010 от adept 4 Цитирай
Razer Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Най-добрата засега... УНИКАЛНА е просто ! Евалата! 1 Цитирай
rastar Публикувано Септември 12, 2010 Публикувано Септември 12, 2010 Пише, че работи на 3.x.x ама това май не значи,че работи на 3.1.3 .... поне при мен не става Цитирай
Legend Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 последно работи ли на 3.1.3, че ми хареса ? Цитирай
BANNN Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Ако се съди по профила на горните два потребителя, би трябвало да работи! А и в шапката е написано доста ясно, че е съвместима. Цитирай
Legend Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 Тя работи да, но в settings Нищо не ми излиза Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Рестарт, респринг и ще излезне! Цитирай
Legend Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Респринг направих това беше първото което направих След което не се показа, направих и рестарт, пак не се показа. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Моля ппотребителите, качващи приложения, освен линк за даунлоуд да посочват по възможност и репо в Cydia, където се намира то. Цитирай
uponone Публикувано Септември 17, 2010 Публикувано Септември 17, 2010 Програмата е супер. Работи идеално. Вече няма да имам нужда от изнервящия Passcode Lock. Цитирай
adept Публикувано Септември 20, 2010 Автор Публикувано Септември 20, 2010 Sladichuk®, шапката е съответно редактирана Цитирай
master_23 Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Програмката е супер инсталирах е обаче имам един проблем с нея и незнам как да го оправя ще помоля за малко помощ ако може незнам как да и смена кода за заключване исками първо Old Code a после New Pasword как да и вкарам нов код като незнам старият как мога да го разбера Цитирай
Sladichuk® Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Първо се научи да пишеш грамотно и с пунктуация, после свикни да четеш какво ти казва всяко приложение, особено в началото при първо пускане. Старата парола по инсталация е "password", след което пишеш за нова избраната от теб. Цитирай
Legend Публикувано Ноември 6, 2010 Публикувано Ноември 6, 2010 Готино аз намерих и Бъг. от Phone app > Recent > избираме си някой и цъкаме синята стрелкичка > цъкаме Text Massage > зарежда Massage.app без да иска пароли Цитирай
mirror Публикувано Ноември 6, 2010 Публикувано Ноември 6, 2010 А случайно да има подобно приложение ама да заключва достъпа до папка??? Цитирай
adept Публикувано Ноември 7, 2010 Автор Публикувано Ноември 7, 2010 Коригирах го Chrome нещо маже при слагане на линкове ... трябва да ги минавам през notepad Цитирай
papalin4o Публикувано Април 15, 2011 Публикувано Април 15, 2011 Има ли възможнос вместо пълната QWERTY клавиатура, да излизат само цифрите както при набиране на телефон? Цитирай
Spasow* Публикувано Юни 21, 2012 Публикувано Юни 21, 2012 Когато го сваля и инсталирам телефона ми влиза в Safe Mode и докато не го деинсталирам не излиза.. Само при мен ли се случва ? Цитирай
Spasow* Публикувано Юни 22, 2012 Публикувано Юни 22, 2012 Айде някой да се свръже със създателя да направи един ъпгрейт за 5.*.* Нали може само по емайл,а пощата ми в абв. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.