munishora Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 Имам следния проблем в къщи аипода хваща само интернета на рутера който имам и този на съседа който е на 2 метра от нас а има още 20 интернета който се хващат с лаптопа.Въпросами е дали аипода хваща само най-силния сигнал или трябва да хваща почти всички интернети макар и по слаби.Имам стар телефон(година на пройзводство 2007)който хваща всички интернети без проблем.Някакви настройки ли трябва да се правят или самия аипод си е така. Мерси предварително за отговора. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 При iPod touch 2G и iPhone 3G приемника е малко по-слаб. Отделно от това съобрази че мобилното у-во ти е в ръката, което е пречка за добър прием/предаване. Не му се притеснявай изобщо. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Имам следния проблем в къщи аипода хваща само интернета на рутера който имам и този на съседа който е на 2 метра от нас а има още 20 интернета който се хващат с лаптопа.Въпросами е дали аипода хваща само най-силния сигнал или трябва да хваща почти всички интернети макар и по слаби.Имам стар телефон(година на пройзводство 2007)който хваща всички интернети без проблем.Някакви настройки ли трябва да се правят или самия аипод си е така.Мерси предварително за отговора. Лаптопа ти има няколко пъти по-голяма антена от iPhona. При iPod touch 2G и iPhone 3G приемника е малко по-слаб. Отделно от това съобрази че мобилното у-во ти е в ръката, което е пречка за добър прием/предаване. Не му се притеснявай изобщо. iPhone 3G има доста по-добър обхват от 2Г. Цитирай
sandeto_00 Публикувано Септември 1, 2009 Публикувано Септември 1, 2009 качи си апп-а WIFI trac .....и ссъс нея си търси wifi... да дам един пример ... сега съм на море без програмата ми показваше WIFIто на лаптопа ми от растояние 10 метра със програмата го фащам от саседния блок който е на около 100 метра...връзката е малко по бавна но поне имаш нет...за skype лови идеално... Използвам Ипод 2г Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.