marto0116 Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 ползвам Ребъл Сим 02.30.00, картата на Мтел захапва, обаждам се, всичко си е о.к , но от време на време не мога да получавам обаждания. Въпреки че телефона ми е включен, като ме наберат се чува познатото "телефонът на абоната е изключен или извън обхват". Проблема успявам временно да го оправя като рестартирам мрежовите настройки но след време пак се появява. Не знам какво го предизвиква и ме интересува дали някой знае как може перманентно да се оправи. п.п. iPhone 3G Firmware version 2.2.1, 02.30.00 Цитирай
Aveliky Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 За съжаление с турбините е така :cry: Турбината ти прави проблем, не вярвам да може да се реши софтоерно, хардоерен проблем. Или я сменяш и се молиш да уцелиш работеща или се примиряваш. Цитирай
marto0116 Публикувано Юни 3, 2009 Автор Публикувано Юни 3, 2009 спрени са ама същата работа нищо аз свикнах със ставането да си резетвам мрежовите настройки Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.