Severus Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 Предполагам, че е последствие от тези джейлове + ъпдейт до по-висока версия..и после пак джейл. Бихте ли споделили какво е положението при вас в тази директория? [attachment]IMG_0024.PNG[/attachment] Цитирай
0 mupo Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 При мен няма повтарящи се директирии и според мен най-логичното обяснения е точно това което предполагаш. Цитирай
0 mariankata Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 Предположението ти е вярно. След като направих Update до 2.2 имах повторения и изтрих някои ръчно. След като направих Restore (без Backup) до 2.2.1 нямам повтарящи се. Цитирай
0 Severus Публикувано Май 31, 2009 Автор Публикувано Май 31, 2009 Мда...3.0 ще го кача с рестор....че от тия ъпдейти в/у джейл ..... Иначе, телефонът функционира безупречно. Цитирай
0 Aveliky Публикувано Май 31, 2009 Публикувано Май 31, 2009 Така става и при преинсталиране на winterboard-a. Гледаш папката с последната дата и другото в коша. Цитирай
0 dentist Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Здравейте!Аз също имах повтарящи се папки във тази директория и изтрих едната от двете папки Themes,но не погледнах коя е с последна дата.Сега ми изчезнаха темите от Winterboard.Като го отворя липсват темите.Как да си ги върна? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Качи ги наново в останалата папка. Ако са твои собствени - ще видиш малко зор да си ги направиш отново по твой вкус. Скромен съвет - когато си догодя тел-а по мой вкус - копирам цялото съдържание с айфън бокс на компа, вид бекап за всеки случай. Цитирай
0 dentist Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Всъщност пробвах да си кача темите в останалата папка,но нямаше резултат.Изтрих Winterboard и пак го качих.Сега всичко е наред.Относно айфънбокса незнам защо,четох толкова теми и не разбирам защо не ми се получава!?Намира ми девайса но не ми открива паките,фактически нищо немога да кача. Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 AFC2Add говори ли ти нещо? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Февруари 17, 2010 Публикувано Февруари 17, 2010 Малко е чел,Кака.. колега - търси този пакет в сидиа, сложи го и ще "прогледнеш" с фънбокса. Цитирай
Въпрос
Severus
Предполагам, че е последствие от тези джейлове + ъпдейт до по-висока версия..и после пак джейл.
Бихте ли споделили какво е положението при вас в тази директория?
[attachment]IMG_0024.PNG[/attachment]
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.