Aveliky Публикувано Март 27, 2009 Публикувано Март 27, 2009 България, за съжаление, още я няма в apple store и по тази причина няма как да си направим акаунт в iTunes. Ето едно ръководство, с което ще може да си направите регистрация безплатно. 01. Отваряте iTunes, кликвате на iTunes Store и избирате United States. 02. Отивате най-долу в дясно, в секция TOP FREE APPS. 03. Избирате едно безплатно приложение за сваляне и кликвате на него (в случая съм избрал 3D Brick BreakerRevolution). 04. Кликвате върху GET APPS за да свалите приложението. 05. iTunes ви казва, че нямате акаунт и ви дава възможност от два избора - да се логнете с име и парола или да се регистрирате. Изберете втория вариант, да създадете нов акаунт - Create New Account. 06. Натискате бутона Continue. 07. Слагате едно тикче, за да потвърдите, че сте прочели всичко и разбира се сте съгласни. 08. Натискате бутона Contunue за да продължите с регистрацията. 09. Въвеждате емайл адрес (той ще ви бъде потребителското име) 10. Парола. 11. Потвърждавате паролата. 12. Таен въпрос. 13. Таен отговор. 14. Месеца през който сте роден. 15. Датата, на която сте роден. 16. Оффф пак тоя бутон, но за да продължите трябва да го натиснете. 17. Маркирате none, за да направите регистрацията без да ползвате дебитна/кредитна карта. 18. Въвеждате име. 19. Въвеждате фамилия. 20. Въвеждате адреса - трябва да е реален/съществуващ 21. Въвеждате град - трябва да е реален/съществуващ 22. Въвеждате зип код - трябва да е реален/съществуващ 23. Въвеждате щат - трябва да е реален/съществуващ 24. Въвеждате телефон - трябва да е реален/съществуващ 25. Накрая пак този бутон, натискате и продължавате. Можете да ползвате адрес, град, зип код, щат и телефон от това ръководство, но ако искате да си създадете собствени, ще трябва да посетите този адрес: fakenamegenerator 26. Не променяте нищо и продължавате напред. 27. Акаунта ви е готов. За да потвърдите регистрацията, натиснете бутона Done. 28. Отваряте си мейла, и кликвате на линка изпратен от apple за да верифицирате акаунта си. 29. iTunes ще се отвори автоматично и ще покаже съобщение, че регистрацията е преминала успешно. Натиснете бутона Done и се радвайте на новата регистрация 30. Повечето потребители след като си направят регистрация се чудят защо им крашват/не тръгват приложенията. С направената регистрация не всичко е готово. Трябва да се оторизира компютъра за да може да се ползва регистрацията пълноценно. Как става това? Отваряте iTunes, от горното меню натискате Store и избирате Authorize Computer. 31. Въвеждате Apple ID(мейл адреса). 32. Въвеждате Password(парола). 33. Кликвате на бутона Authorize. 34. Честито! Компютърът вече е оторизиран, кликнете на бутона OK и започвайте да качвате приложения. Ако някой срещне трудност в това подробно ръководство и иска да го види на живо, може да погледне и видео ръководството. ЛИНКА ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НЕ СЕ ВИЖДА АКО ПОЩАТА ВИ Е В ABV.BG. АКО Е ТАМ, ПРЕПРАТЕТЕ ПИСМОТО НА ДРУГ МЕЙЛ КЛИЕНТ, GMAIL НАПРИМЕР И ЩЕ ВИДИТЕ ЛИНКА! МНОГО Е ВАЖНО ДА ИЗБЕРЕТЕ БЕЗПЛАТНО ПРИЛОЖЕНИЕ ПРЕДИ РЕГИСТРАЦИЯТА! ИНАЧЕ НЯМА ДА МОЖЕТЕ ДА РЕГИСТРИРАТЕ АКАУНТА БЕЗ КРЕДИТНА КАРТА! Не видях някой дали е писал за следния метод, затова ако е споменавано, моля да ми изтриете поста. При активиране на телефона от самия телефон ( ест. 5.0, 5.0.1 ), Стигайки до стъпката с въвеждане на AppleID, имаме 2 опции: 1. Въвеждане на съществуващ AppleID. 2. Създаване на безплатен AppleID. Създаването на Нов Безплатен акаунт става в -@me.com, има опция None (без кредитна карта), и става много бързо. Не получаваш имейл с линк за потвърждаване и новосъздаденият имейл се запазва и в мейл приложението на телефона. Направих гореописаното на няколко телефона, отнема не повече от минута и не е необходим комп. Написах това най-вече за нови потребители, на които се налага тепърва да създават акаунт, без кредитна или дебитна карта. Ще опитам да направя снимки при следваща активация за да е по-ясно. Този пост беше повишен в статия 7 Цитирай
eek Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 някой знае ли начин за регистрация в UK itunes? бях чел в стария сайт имаше адрес и упътване как но зацепвах до начин на плащане мерси предварително Цитирай
mupo Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 По същия начин като в US Store, но след т.1 избираш United Kingdom най-долу в iTunes Store. (вижда се на първата снимка) Цитирай
eek Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 мерси :mrgreen: аз си направих регистрация по трудния начин без да гледам тук и трябваше да въвеждам paypal Цитирай
xristo Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Понеже съм нов искам да попитам какви ми са предимствата когато имам регистрация Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 5, 2009 Автор Публикувано Юни 5, 2009 Ако нямаш регистрация не можеш да качваш приложения от App Store в телефона. Цитирай
atmuss Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Искам да споделя малко опит и аз.Всичко мина без проблем но пак не искаше да създаде акаунт.Проблема е,че няма да стане с пощи от рода на mail.bg или abv.bg ,просто не ги признава като че ли.Ако не се получава отворете си поща в някой международен сайт,примерно yahoo.com Успех! Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 7, 2009 Автор Публикувано Юни 7, 2009 Не е вярно. Eдната ми регистрация е в @abv.bg. 2 Цитирай
pacispain Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Аз имам регистрация в испанския ITUNES с -abv.bg и всичко е наред. Цитирай
BANNN Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 При мен с mail.bg не ставаше ама с abv-то заспа. Цитирай
Мани Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Напаравих си регистрация, както е описано в началото за US Store. Всичко си функционира супер. Само се чудя може ли да си слагаш Апп-с от други страни - конкретно искам да си сваля нещо от италанския store, как може да стане? Казва ми, че регистрацията е валидна само за US. Преди да тръгна да се боря сама реших да ви питам - Мога ли да имам две регистрации въобще и това дава ли някави проблеми? Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 9, 2009 Автор Публикувано Юни 9, 2009 Направи си втора регистрация за страната която ти е необходима. Цитирай
iphone_developer Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Вече правя четири регистрации и не ми пращат на нито един от email писмо с което да си потвърда акаунта. Цитирай
russanov Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Вече правя четири регистрации и не ми пращат на нито един от email писмо с което да си потвърда акаунта. При мен е по същия начин... :confused: Цитирай
nuri Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Абе хора от 2 дена се опитвам да си направя регистрация в итунес .... немога и немога, сичко правя както трябва. но никога не идва съобщение от аппле за открито потребителски акоунт ... направо се побарках вече, много несериозно от страната на тези тапунгери!! мога ли да помоля някой да ми отвори такъф акоунт? Цитирай
russanov Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 И при мен нещата са по същият начин...а доколкото разбрах днес, без акаунт в iTunes, не мога дори Skype да си инсталирам... :neutral: Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Ако не можете да си направите безплатен, направете си с кредитна карта в румънския appstore. Цитирай
russanov Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Нямам румънска карта.. Имам карта VISA на банка DSK. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Е, как може да нямаш румънска карта? Всички българи имат. Цитирай
trader Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Хехе стига се гаврихте с човека. Ще вземе наистина да отскочи до мамалигите да им хрантути банките. Става с най-нормална БГ карта регистрацията в румънския апстор. Слагаш си адреса по картата както си е като единствено правиш пощенския код да е 6 цифри примерно 100000. Това е Цитирай
ekzorsist Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 значи и аз направих всичко както трябва. накрая и на мен не искаше да ми прати ауторизационен имейл, но след лека играчка с ресенд стана. НО... ауторизционния мейл вместо да ми потвърди акаунта просто ми отваря итунес. баси?!!! Цитирай
trader Публикувано Юни 28, 2009 Публикувано Юни 28, 2009 Тук има страхотен видео урок на Адамов: viewtopic.php?f=45&t=1352 Цитирай
iphone_developer Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 При мен всичко стана Тип топ както се казва,но чакане му е майката .След четири дена получих имейла от Itunes . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.