lanostra Публикувано Септември 2, 2010 Публикувано Септември 2, 2010 Като се опитам да инсталирам от cydia ми дава грешка "http://apt.thebigbo*s.org POSIX: Operation timed out".Какво да направя за да се инсталира,че ми е нужен да си спра мобилния интернет защото постоянно ми дърпа от парите Цитирай
0 The Shaman Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 И като стана въпрос, някой да е срещал читаво приложение за респринг?? Не говоря за терминали и т.н. Малко в страни от темата, но Нео започна Цитирай
0 The Shaman Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Хаххаха... Да верно става Цитирай
0 BANNN Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 zToggle е идеален, видях че mupo го ползва. Цитирай
0 ruciano Публикувано Септември 13, 2010 Публикувано Септември 13, 2010 ...някой да е срещал читаво приложение за респринг?? mQuickDo - респринг, ребуут, таск менаджер, допълнителен док, хоум бутон и мн.др. Не мога без това приложение! Цитирай
0 maranelo Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Здравейте, Дефектира ми картата (Мтел),след подмяната ми изчезна cellular data networks в settings , когато натисна Network не влиза както обикновенно веднага ами мисли по минута и тогава ме допуска нямам интернет деактивирах - активирах SBsettings не помага. С Iphone 4 - 4.0.1 съм някой можели да ми предложи нещо , защото не искам да правя рестор Цитирай
0 Sladichuk® Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 И що реши, че тук е мястото да плеснеш тоя пост? Или като гледаш последната страница, реши мощно да допринесеш за доомазването на темата, която явно ще подкарам под метлата, като се добера до комп... Цитирай
0 mupo Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Тъй тъй ще чистиш да понацапам и аз малко maranelo, проблема ти е, че си бърникал carrier.plist-а, за да си махнеш Call Forwarding, да активираш полето cellular data networks или заради нещо друго. Направи т.1 и т.4 от моето описание и би трябвало да се оправи всичко. Цитирай
0 Legend Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 И като стана въпрос, някой да е срещал читаво приложение за респринг?? Не говоря за терминали и т.н. Малко в страни от темата, но Нео започна Търси в Cydia SysInfoPlus. С нея можеш да Kill-ваш който процес си искаш включително Springboard Цитирай
0 The Shaman Публикувано Септември 15, 2010 Публикувано Септември 15, 2010 Ползвам MIM, но не се бях сетил, че си има респринг бутон Цитирай
Въпрос
lanostra
Като се опитам да инсталирам от cydia ми дава грешка "http://apt.thebigbo*s.org POSIX: Operation timed out".Какво да направя за да се инсталира,че ми е нужен да си спра мобилния интернет защото постоянно ми дърпа от парите
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.