ypetrov Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Извинявам се предварително, ако въпроса ми е тъп. Преинсталирах си иТюнето от 8.2 с 8.1.1.10. и ми се загубиха програмите и песните на компа. Всичко обаче си е на телефона. Тела е 2G 2.2.1 отключен по правилата на форума. Та, как да си сваля нещата от тела да ги има и на компа, щото когато с иТюнето щракна на телефона, няма ни едно приложение, което да се показва на компа, а те са си на тела, но не се виждат. И второ, имам втори тел с различно име. Когато го свържа с иТюнето как да му кача програмите от първия телефон. Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 4, 2009 Публикувано Юни 4, 2009 Логни се с името и паролата в iTunes. Свържи телефона. Десен клавиш върху името на телефона и натискаш Transfer Purchases. iTunes ще свали всички приложения в либрари. Цитирай
ypetrov Публикувано Юни 5, 2009 Автор Публикувано Юни 5, 2009 Благодаря много, стана перфектно. А как да прехвърля всички приложения на другия телефон, който е абсолютно същия, но го засича с друго име, щото е с друг номер ( сериен де). Може ли да се борави с два телефона от един комп, където има инсталиран един iTunes. Още веднъж БЛАГОДАРЯ! Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Свързваш другия телефон към iTunes, маркираш го за да ти излязат менютата и горе в дясно слагаш отметка на Sync Applications и после правиш синхронизация. Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Здравейте!може ли и аз да попитам нещо във връзка със синхронизацията? Качих си на друг компютър ай-тюнс-направих всичко по ръководството ,което сте дали за логване в програмата,но с различен от предишния компютър акаунт.Оторизирах компа по правилата ,но когато искам да прехвърля информацията от телефона в либрари по начина ,който е описан,ми искача прозорец че не може да качи апликациите,понеже няма оторизация.Има ли решение на този въпрос? И ако може още един:Нормално си дръпнах Ай-фънбокс,но в момента в който включа телефона прозореца на Ай-фън се затваря и едно exe ми цъфва на монитора и така при всеки опит.Много ви благодаря предварително!!! Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 С един акаунд можеш да оторизираш до 5 компютъра. Влез си със стария акаунд на второто ПС и повтори процедуртата. За втория въпрос не мога да ти помогна. Ifunbox май не работеше с iTunes 8.2. А ти май си с тази версия. Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Новата версия на iFunBox V 0.8.250.160 вече работи с iTunes 8.2 iFunBox Цитирай
marinius3 Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Благодаря много.Версията ,която -naidenoff -ми изпрати на Ай-фън работи перфектно на единия компютър.Интересното е че и двата са с версия на Ай-тюнс:8.1.1,но най-важното е че на единия тръгна,благодаря още веднъж!Утре ще пробвам и със стария акаунт! Цитирай
Невилин Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 извинявам се с моите глупави въпроси но от скаро имам iphona. Защо като го закача към айтунеса и се опитам да му качвам игри и ведеота и каквито и да е други нещица като му дам да се синхронизира и почва да ми трие всички приложения,игри и кара всичко наред от телефона Цитирай
inosi Публикувано Юли 9, 2009 Публикувано Юли 9, 2009 Логни се с името и паролата в iTunes. Свържи телефона. Десен клавиш върху името на телефона и натискаш Transfer Porchases. Itunes ще свали всички приложения в либрари. Това е ок,но когато синхронизирам приложенията на друг компютър се качват само тези,които са free. ЗА другите(крахнантите приложения) как става? И има ли вариант да допълнителните тонове,които съм сложил са ги синхронизирам с iTunes? Мерси. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 9, 2009 Публикувано Юли 9, 2009 Кракнатите трябва да сложиш ръчно на другия комп. Тюнса отчита само изтеглените от сторето. Тоновете по същия начин - копираш папката C:Documents and SettingsAdministratorMy DocumentsMy MusiciTunesiTunes MusicRingtones(ако си с XP) от единия компютър в другия, и готово. Цитирай
a19055 Публикувано Септември 6, 2009 Публикувано Септември 6, 2009 Свързваш другия телефон към iTunes, маркираш го за да ти излязат менютата и горе в дясно слагаш отметка на Sync Applications и после правиш синхронизация. Преинсталирах си компютъра и искам да си синхронизирам телефона със старите приложения ,но не се получава по този начин ако може малко помошщ. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 7, 2009 Публикувано Септември 7, 2009 Преди да преинсталираш, деоторизира ли компа от iTunes, a след преинсталацията оторизира ли го отново? Ако не си, явно въобще не ползваш търсачката и не четеш нищо във форума, вкл. и правилата, въпреки, че вече имаш 2 предупреждения точно за това... Цитирай
sstavrov Публикувано Февруари 4, 2011 Публикувано Февруари 4, 2011 здравейте! моля да ми помогнете със синхронизацията ако въобще може да се получи такава . Компа ми въобще не отчита че съм вързал iphone и нямам DEVICES от лявата страна на iTunes . Въпроса ми е дали е от кабела или има и друг проблем? Цитирай
misho2222 Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Опитай със рестарт на телефона , ако не стане преинсталирай програмата . Цитирай
Alxx® Публикувано Май 11, 2011 Публикувано Май 11, 2011 Браво. Хубаво даваш акъл - поне прочете ли датата на последния пост? Цитирай
Papercut Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 За да не пускам нова тема ще пиша в тази. Реших да си синхронизирам iPhona с Лаптопа ми.До сега го използвах само с настолния ми компютър.Всичко стана както трябва до момента в който трябва да преместя на лаптопа applications.Използвах Transfer Purchases и ми премести половината,защото няма място на C:\ (15GB съм го направил (windowsXP)). Смених директорията на My Documents да е в D:\.Нещата се оправиха. Сега имам апликациите на лаптопа.От тук идва проблема. Трябва да си направя Backup,за да мога да си синхронизирам после и да си качвам музика без да губя вече качената.Backup-a iTunes отново го прави в C:\,където както казах,няма място. Има ли начин да изместя този Backup да се прави в D:\ (както направих с My Documents) ??? П.С. Настолният ми компютър е в Петрич и нямам достъп до него. Цитирай
mupo Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Аз не съм чувал за промяна на мястото на правене на backup-a, но пък съм чувал за спиране на автоматичния backup при синхронизация. http://bgiphone.com/topic/1023-%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-itunes-automatic-backup/ Цитирай
Papercut Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 При мен мисля,че ми трябва този backup, защото трябва по някакъв начин музиката от iPhona да си я кача на компютъра, за да не ми изтрие тази,която вече я имам при качване на още музика. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 Отваряш телефона с фънбокс и навигираш до user/mobile/media/iTunes_Control/Music - копираш цялата папка някъде в компа(в нова папка, примерно iPhone music). Копираш на същото място и iTunes Library.itlp папката. В настройките на тюнса махаш отметката в едит/преференсес/последния таб вдясно - да не копира лайбрърито в MyMusic. Отваряш file/add folder и посочваш новата папка, свалена от телефона - ще се добави в тюнса и си готов за синк. Ако нещо ти се разминават имената на песните - намираш ръчно в телефона, файла Library.itdb и го копираш в Previous itunes libraries на компа/отваряш тюнса наново. П.П. Не забравяй да оторизираш компа със същия акаунт като настолния. Цитирай
mupo Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 При мен мисля,че ми трябва този backup, защото трябва по някакъв начин музиката от iPhona да си я кача на компютъра, за да не ми изтрие тази,която вече я имам при качване на още музика. Питаше дали може backup-a при синхронизация да се прави на друг дял от харда, защото нямаш място на системния, а сега за сваляне на музиката от iPhone-а взе да говориш. Вземи формулирай в главата си какво искаш да направиш след това потърси информация във форума, ако няма такава питай в нова тема ако не намериш подобно разискваща конкретните ти въпроси. Ето ти теми за сваляне на музиката от iPhone-a на компютъра, без нуждата от ползване на backup-a правен от iTunes. http://bgiphone.com/topic/5742-naaeyiaa-ia-ioceea-io-ipod-nano-ia-eiiithoudha/ http://bgiphone.com/topic/699-ioceeaoa-a-aeoiia/ Цитирай
Papercut Публикувано Юли 17, 2011 Публикувано Юли 17, 2011 mupo, Alxx ме разбра от 1ви път ти не... Може би в мен е проблема,но няма значение.Мисля,че достатъчно съм запознат с това какво искам. Все пак открих решение на проблема. Благодаря ви. Цитирай
Plamena Boneva Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 Здравейте, предварително се извинявам, ако въпроса ми е глупав, но наистина с епостарах да прочета каквото трябва и пак не стана, това което искам, а именно: Когато си взех ай фона, изтеглих си айтюнс и си качих музика, след което ми се наложи да си кача нови песни с друго айтюнс на друг компютър- пак си изтеглих програмата. логнах се с паролата както пише по горе, дадох му TRANSFER PURCHASES , след което не ми се качи всичката музика отново в библиотеката, а някак си от долу под дивайса ми се показа едно падащо меню с музиката която имам на телефона, както и ми се качиха новоизтеглените приложения от телефона, но музиката я нямаше в БИБЛИОТЕКАТА, след което сложих нови песни там и когато исках да синхронизирам не ми даваше да стане докато не дам ИРЕЙС НА ВСИЧКО, понеже ми излезе едно съобщение в което общо взето пишеше че телефона може да се синхронизира само от един айтюнс и така отново нямам нищо на телефона. Пак се извинявам ако ви е досадно да отговаряте на такива въпроси, но яявно някъде бъркам, ако някой има идея да сподели... Цитирай
roll2puff Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 Писано е вече ама.... Синхронизаия - уеднаквяване...т.е. когато синхронизираш към даден компютър, съдържанието (контакти, приложения, музика и рингтонове) се уеднаквява с неговата iTunes галерия. Сега от тези 2 компютъра си избираш с кой искаш да се синхронизира и го правиш, след което си активираш "Manual managment" Това ще ти позволи да качваш песни без синхронизация, а просто чрез извлачване от галерията на iTunes, върху телефона. п.п. прочети упътването в подписа Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.