Alxx® Публикувано Октомври 3, 2012 Публикувано Октомври 3, 2012 Жокер: ПРЕДИ СИНК или провлачване на другия комп, забрани автоматичната синхронизация от настройките на тюнса. Цитирай
conte Публикувано Декември 2, 2012 Публикувано Декември 2, 2012 Здравейте, Бих искал да прехвърля приложенията и контактите от стария ми iPhone 2g(който е jailbrake-нат) към новата 5-ца (закупена от Мтел). Имам няколко въпроса, на които се надавам да получа отговори, тъй като търсих доста, но неуспешно Ето ги и тях: 1) Ще ъпдейтвам iTunes до последната й версия, приложенията в старата ще се прехвърлят ли на новата по подразбиране или трябва ръчно да го направя? 2) 5-цата ще разпознае ли backup-ите на стария 2g, което ще ме улесни в прехвърлянето на контакти и снимки? 3) Имам WhatsApp.ipa от времето, когато беше безплатна . . . Мога ли да я кача директно на 5-цата. Предварително се извинявам на всички ако не съм успял да намеря нуйните ми отговори, Високо оценявам помощта ви, а също така и полезни линкове, които биха дали отговор на въпросите ми, благодаря! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 3, 2012 Публикувано Декември 3, 2012 С всички купени или безплатни приложения, няма да имаш проблеми. Стига да са оптимизирани за петицата! Ъпдейта на iTunes, няма да промени нищо. Не връщай бекъп а просто синхронизирай контактите си. Цитирай
conte Публикувано Декември 3, 2012 Публикувано Декември 3, 2012 Благодаря за отговора, надявам се да прехвърля нещата гладко! Цитирай
xtratime Публикувано Декември 4, 2012 Публикувано Декември 4, 2012 Привет! С новата версия на iTunes съм,но на знам как да си синхронизирам Apps.Не откривам никъде функцията Transfer Purchases. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 4, 2012 Публикувано Декември 4, 2012 iTunes 11 излиза до броени дни File/Devices/Transfer Purchases from... Цитирай
veronika1 Публикувано Декември 8, 2012 Публикувано Декември 8, 2012 Здравейте нова съм тук и от около седмица съм с айфон . Следвах инструкциите инсталирах си на копма Айтунс от сайта на Ейпъл влизам въвеждам парола както си му е редът отивач на дивайсис и там не ми разрешава да цъкна нищо на какво се дължи това моля за помощ - нищо не разбирам ! Цитирай
veronika1 Публикувано Декември 8, 2012 Публикувано Декември 8, 2012 Същия проблем като моя ли имаш или не разбра въпроса ми? МОЛЯ КОМПЕТЕНТНИТЕ ЗА ПОДРОБНО ОБЯСНЕНИЕ ИЛИ някой ако желае да предостави телефон да се свържем да не спамим темата ... Има ли желаещи ? Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 8, 2012 Публикувано Декември 8, 2012 http://bgiphone.com/forum/49-нов-съм-сега-на-къде/ По-подробно от това, няма на къде. Цитирай
Ico1 Публикувано Декември 11, 2012 Публикувано Декември 11, 2012 а как да кача само едно приложение без да изтривам качените кракнати приложения от друг комп. като не знам другия акаунт и паролата,а кракнатите не мога да ги кача в моя Itunes от телефона. има ли вариант? Цитирай
baronbg Публикувано Декември 11, 2012 Публикувано Декември 11, 2012 Има! Да прочетеш темите за начинаещи и да си изясниш основните неща с които си се захванал! Цитирай
duran Публикувано Май 3, 2015 Публикувано Май 3, 2015 Може ли някой да сподели как да прехвърля музика купена от itunes на лаптоп който не е свързан към интернет? Цитирай
duran Публикувано Май 4, 2015 Публикувано Май 4, 2015 А музиката къде е? Sent from my iPhone using Tapatalk Музиката си е на телефона разгледах из форума и видях две програми IExplore и iFunbox с една от двете ще стане ли? Цитирай
duran Публикувано Май 5, 2015 Публикувано Май 5, 2015 С iTunes как точно става не можах да се справя както трябва? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.