deezel Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Каня се да пусна тази тема от както излезе FW2.0. Защо не съм го направил преди време, не знам. Но, въпросът ми е прост - когато излезе нова версия на някоя игра, например, индикира ли се при вас в секция Updates на AppStore? При мен - не. Никога. Мерси предварително. Цитирай
0 naidenoff Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 И при мен е така Досега ми е давало да ъпдеитвам само Skype.Nimbuzz и въобще тези който са Free App. Но виж,през Johnnybravo ми се ъпдеитват редовно :clap: Цитирай
0 deezel Публикувано Юни 5, 2009 Автор Публикувано Юни 5, 2009 Да, free приложенията са ясни. Но при инсталирани 5 страници с apps ми е трудно да следя всичко. А при някои игри има доста големи подобрения, относно стабилност. Пример - първата версия на Hell's Kitchen ме изхвърляше след 20 минути игра, а последната си е мечта. При други пък има добавени нови нива. Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Естественно че няма как да ти предложи ъпдейт, тъй като не си я закупил. С други думи за Apple ти това приложение го нямаш. Единствено на закупените приложение се предлага ъпдейт когато има такъв. Безплатните приложения също се считат закупени, но на цена $0. Цитирай
Въпрос
deezel
Каня се да пусна тази тема от както излезе FW2.0. Защо не съм го направил преди време, не знам. Но, въпросът ми е прост - когато излезе нова версия на някоя игра, например, индикира ли се при вас в секция Updates на AppStore? При мен - не. Никога.
Мерси предварително.
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.