simba4 Публикувано Декември 21, 2020 Публикувано Декември 21, 2020 Аз бях пуснал едни линкове по-горе, където нищо не се ъпдейтва, а си вървят както трябва всяка година!Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro Цитирай
georgekodinov Публикувано Декември 21, 2020 Публикувано Декември 21, 2020 И аз ще ъпдейтна моите другата седмицаSent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
ayl Публикувано Декември 21, 2020 Публикувано Декември 21, 2020 Има ли вече православния колендар за 2021? Цитирай
Grievous Публикувано Декември 21, 2020 Публикувано Декември 21, 2020 То там не е ли всеки ден празник? Цитирай
georgekodinov Публикувано Декември 21, 2020 Публикувано Декември 21, 2020 Сигурно, но не съм ходил по църквите да видя. От тази седмица съм в отпуска. Ще се задействам Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 21, 2020 Публикувано Декември 21, 2020 Аз нещо съм в недостиг на време напоследък, но това дето напоследък пускам всяка година пълната и олекотената версия на църковното календарче, ще гледам да ги направя до края на тази година, за да ги има готови за 2021. 4 Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 25, 2020 Публикувано Декември 25, 2020 2021 (L) Православен календар - съкратена версия 2021 Православен календар - пълна версия За да можете да премахнете календара (календарите) ако решите да не го (ги) ползвате, го добавяйте като "New Calendar / Нов Календар". Съкратената версия включва само дните, православните църковни празници и имената на православните светци които се споменават в съотвения ден. Пълната версия е както изглежда самото синодално църковно календарче. 2 Цитирай
georgekodinov Публикувано Декември 29, 2020 Публикувано Декември 29, 2020 Обнових и моите календари. За 15-та година Http://Georgi.kodinov.net/?p=1471Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 30, 2021 Публикувано Декември 30, 2021 2022 (L) Православен календар - съкратена версия 2022 Православен календар - пълна версия За да можете да премахнете календара (календарите) ако решите да не го (ги) ползвате, го добавяйте като "New Calendar / Нов Календар". Съкратената версия включва само дните, православните църковни празници и имената на православните светци които се споменават в съотвения ден. Пълната версия е както изглежда самото синодално църковно календарче. NB. добавяне директно в приложението "Calendar" на iPhone. свалете файла и си го пратете като прикрепен файл на емейл адрес който отваряте с приложението "Mail" в телефона си отворете прикрепения файл в приложението "Mail" от изгледа с всички събития изберете в десния горен ъгъл (прибави всички - Add All) избетете в кой календар да се добавят събитията или направете нов календар от долния ляв ъгъл (за предпочитане ако искате след това да го изтриете) натиснете "Done" в горния десен ъгъл отворете си приложението "Calendar" и проверете дали всичко е ОК 3 2 Цитирай
vladi1 Публикувано Декември 30, 2021 Публикувано Декември 30, 2021 Супер е, само че го аднах без да тегля. Директно като чукнах на линка, а чрез теглене на тела не стана, както и през мейл-само ги отваря. 1 Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Аз църковното календарче за 2023 ще го правя тези дни и като стане готово ще пусна инфо тук. Цитирай
simba4 Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Незнам защо, всяка година питате за календар. Аз имам два(именни дни и празници), който ползувам от години и нямам нужда от ъпдейт всяка година, даже ако не се лъжа бях пуснал линкове за тях.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
Grievous Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 На коя дата ти показва Игнажден?Щото на мен ми го дава на 19-ти, а то е на 20-ти. От същите линкове преди 3 години. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Както и Стефановден за днес! 1 Цитирай
simba4 Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 На които дари трябва ми е всичко!Нищо не съм пипал от години!Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro Цитирай
Grievous Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Както и Стефановден за днес!Да не би нещо локацията? Цитирай
Русев Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Някаква идея защо не мога да премахна този календар “Български празници”?На другите които са в iCloud, като натосна “i” и най-отдолу имам опция за изтриване, но на този не:Нямаше да ме дразни но ми показва Стефанов ден днес вместо утре П. С. Ясно е че мога да го скрия да не ми се полазва, но ми се иска да го изтрия и да го нямам на апаратите. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 26, 2022 Публикувано Декември 26, 2022 Дайте линк за именните дни, ако се намираSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 27, 2022 Публикувано Декември 27, 2022 2023 (L) Православен календар - съкратена версия 2023 Православен календар - пълна версия За да можете да премахнете календара (календарите) ако решите да не го (ги) ползвате, го (ги) добавяйте като "New Calendar / Нов Календар". Съкратената версия включва само дните, православните църковни празници и имената на православните светци които се споменават в съотвения ден. Пълната версия е както изглежда самото синодално църковно календарче. Цитирай
ayl Публикувано Декември 29, 2022 Публикувано Декември 29, 2022 Не можах да го добавя към календара. След като копирах файла, се оказа, че няма опция като преди да го отворя в календар апликацията. Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 29, 2022 Публикувано Декември 29, 2022 (редактирано) Да, за жалост махнали са я в новите iOS, и аз търсих разни варианти, единственото което намерих е с това: https://routinehub.co/shortcut/7005/ , но при мен стана само веднъж и то не от първия път, и след като реших да го повторя вече не проработи, предполагам че и той е писан също за по-стара версия на iOS и не е обновен. За сега остава само варианта на комп и синхронизация с телефона. Редактирано Декември 29, 2022 от MacIlian Цитирай
Veselin Panov Публикувано Декември 29, 2022 Публикувано Декември 29, 2022 Аз го качих през мак-а, а той се синхронизирах с телефона ... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 29, 2022 Публикувано Декември 29, 2022 iCloud.com, който няма мак... Edit: к*рац, не става. Някой с уиндоус и инсталиран клауд драйв да сподели става ли. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.