Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз бях пуснал едни линкове по-горе, където нищо не се ъпдейтва, а си вървят както трябва всяка година!

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Публикувано

И аз ще ъпдейтна моите другата седмица

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Има ли вече православния колендар за 2021?

Публикувано

То там не е ли всеки ден празник?

Публикувано

Сигурно, но не съм ходил по църквите да видя. От тази седмица съм в отпуска. Ще се задействам

Публикувано

Аз нещо съм в недостиг на време напоследък, но това дето напоследък пускам всяка година пълната и олекотената версия на църковното календарче, ще гледам да ги направя до края на тази година, за да ги има готови за 2021.

Публикувано

2021 (L) Православен календар - съкратена версия

2021 Православен календар - пълна версия

За да можете да премахнете календара (календарите) ако решите да не го (ги) ползвате, го добавяйте като "New Calendar / Нов Календар". Съкратената версия включва само дните, православните църковни празници и имената на православните светци които се споменават в съотвения ден. Пълната версия е както изглежда самото синодално църковно календарче.

• 1 година по-късно...
Публикувано

2022 (L) Православен календар - съкратена версия

2022 Православен календар - пълна версия

За да можете да премахнете календара (календарите) ако решите да не го (ги) ползвате, го добавяйте като "New Calendar / Нов Календар". Съкратената версия включва само дните, православните църковни празници и имената на православните светци които се споменават в съотвения ден. Пълната версия е както изглежда самото синодално църковно календарче.

NB. добавяне директно в приложението "Calendar" на iPhone.

1. свалете файла и си го пратете като прикрепен файл на емейл адрес който отваряте с приложението "Mail" в телефона си
  2. отворете прикрепения файл в приложението "Mail"
  3. от изгледа с всички събития изберете в десния горен ъгъл (прибави всички - Add All)
  4. избетете в кой календар да се добавят събитията или направете нов календар от долния ляв ъгъл (за предпочитане ако искате след това да го изтриете)
  5. натиснете "Done" в горния десен ъгъл
  6. отворете си приложението "Calendar" и проверете дали всичко е ОК
Публикувано

Супер е, само че го аднах без да тегля. Директно като чукнах на линка, а чрез теглене на тела не стана, както и през мейл-само ги отваря.

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Аз църковното календарче за 2023 ще го правя тези дни и като стане готово ще пусна инфо тук.

Публикувано

Незнам защо, всяка година питате за календар. Аз имам два(именни дни и празници), който ползувам от години и нямам нужда от ъпдейт всяка година, даже ако не се лъжа бях пуснал линкове за тях.

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro

Публикувано

На коя дата ти показва Игнажден?

Щото на мен ми го дава на 19-ти, а то е на 20-ти. От същите линкове преди 3 години.

cb850bee9809252dea4a5a6fca8b26f9.jpg

Публикувано

Както и Стефановден за днес!

Публикувано

43ce8b80bba2f7533dd910ac60ad871b.png

На които дари трябва ми е всичко!
a9026319148e13400ed59d72b287a1f8.png

Нищо не съм пипал от години!

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Pro

Публикувано
Както и Стефановден за днес!

Да не би нещо локацията?

8041faa970cae65c4e7b23853b775f2c.jpg

7c0b81b13dfc94d9971c84656d4e7e45.jpg
Публикувано

Някаква идея защо не мога да премахна този календар “Български празници”?
85a7b4507504f16ce8ae99b07e59f70a.jpg

На другите които са в iCloud, като натосна “i” и най-отдолу имам опция за изтриване, но на този не:

18bc283f906cb26221321f1cb2ba9de5.jpg

Нямаше да ме дразни но ми показва Стефанов ден днес вместо утре :(

П. С. Ясно е че мога да го скрия да не ми се полазва, но ми се иска да го изтрия и да го нямам на апаратите.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Дайте линк за именните дни, ако се намира

Публикувано

2023 (L) Православен календар - съкратена версия

2023 Православен календар - пълна версия

За да можете да премахнете календара (календарите) ако решите да не го (ги) ползвате, го (ги) добавяйте като "New Calendar / Нов Календар". Съкратената версия включва само дните, православните църковни празници и имената на православните светци които се споменават в съотвения ден. Пълната версия е както изглежда самото синодално църковно календарче.

Публикувано

Не можах да го добавя към календара. След като копирах файла, се оказа, че няма опция като преди да го отворя в календар апликацията.

Публикувано (редактирано)

Да, за жалост махнали са я в новите iOS, и аз търсих разни варианти, единственото което намерих е с това: https://routinehub.co/shortcut/7005/ , но при мен стана само веднъж и то не от първия път, и след като реших да го повторя вече не проработи, предполагам че и той е писан също за по-стара версия на iOS и не е обновен. За сега остава само варианта на комп и синхронизация с телефона.

Редактирано от MacIlian
Публикувано

Аз го качих през мак-а, а той се синхронизирах с телефона ... 

Публикувано

iCloud.com, който няма мак...

Edit: к*рац, не става. Някой с уиндоус и инсталиран клауд драйв да сподели става ли.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...