ArchNikolov Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Някъде мисля имаше тема, но не мога да я намеря. Как мога да инсталирам приложения за 2.2.1 на 2.2 без да съм ъпдейтнал до 2.2.1. Мерси предварително и се извинявам за повторението. Цитирай
0 ReCcA Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 качваш ги на тела с някоя от програмите и после с Installous от Cydia ги инсталваш Цитирай
0 Aveliky Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Много добре му обясни Добавяш в Cydia source http://cydia.hackulo.us/. Инсталираш си Installous. След това влизаш във файловата система на телефона с някоя от тези програми и слагаш избраното приложение за инсталиране в private/var/mobile/Library/Downloads/. След това отваряш Insallous и инсталираш приложението. Цитирай
0 ArchNikolov Публикувано Юни 6, 2009 Автор Публикувано Юни 6, 2009 Къде по точно да ги сложа на тела ? Знам как, но в коя папка Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Чети! Отговора се крие в поста на Aveliky Цитирай
0 ArchNikolov Публикувано Юни 6, 2009 Автор Публикувано Юни 6, 2009 Когато го писах въпроса, той още не беше постнал Оправих се, благодаря Цитирай
0 Dope_Boy Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Аз опитах да го направя, сложих сорса обаче като искам да инсталирам Installous ми изписва: Cannot Comply Note: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannto be automatically found or fixed. Някой има ли идея какво да правя :question: Цитирай
0 gsmnext Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 отваряш ipa файлът с някакъв архиватор winrar примерно и намираш файлът Info.plist, вадиш го от архива, отваряш го с notepad и където видиш нещо такова <string>iphoneos2.2.1</string> и <key>MinimumOSVersion</key> <string>2.2.1</string> го променяш на версията която искаш да ти върви. Записваш промените, връщаш файлът обратно в архива и си инсталираш съответно требе да е нещо такова: <string>iphoneos2.2</string> и <key>MinimumOSVersion</key> <string>2.2</string> Цитирай
0 excuse_me Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Тръгват ли приложения от 3.0 на 2.2.1 Цитирай
0 Dope_Boy Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Мерси на gsmnext ! Честно казано като го пречетох това ми изглеждаше много нереално , но наистина действа! Цитирай
0 lambipp Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Здравейте, Имам малко проблемче с инсталацията на програми, като избера програмата за инсталация с Installous, след като разархивира ми дава грешка - Can not find executable. Мерси Цитирай
Въпрос
ArchNikolov
Някъде мисля имаше тема, но не мога да я намеря. Как мога да инсталирам приложения за 2.2.1 на 2.2 без да съм ъпдейтнал до 2.2.1. Мерси предварително и се извинявам за повторението.
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.