Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Jailbreak за iOS от 4.1 до 6.1.2 (Custom FW) с помощта на Sn0wbreeze 2.9.14 (за Windows)

Recommended Posts

Публикувано

sn0wbreeze v2.9.4

What is New?

http://blog.ih8sn0w.com/2012/05/sn0wbreeze-v294.html?m=1

Added the 5.1.1/9B206 untether that was released with today's absinthe update. 

Added 5.0/9B206f (Apple TV 2) support.

Minor UI changes (thanks @icj_!).

Bug Fixes.

Download sn0wbreeze v2.9.4

Свали

• Отговори 417
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

75

• Grievous

27

• The Shaman

15

• Sladichuk®

9

Публикувано

В момента е много натоварен downloads.ih8sn0w.com за това ползвайте алтернативните линкове като този Свали

Публикувано

Да помоля някой да направи едно къстъмче без ъпдейт на бейзбанда 5.1.1 за айфон 4.

Благодаря предварително.

Ако има добронамерени, на лични...

Публикувано

Имам и двата, но със или без активация ти трябва?

Публикувано (редактирано)

Само да попитам, как се държи с 5.1.1 , защото днес се разочаровах от направения със Sn0wbreeze 2.9.4 почти всичко спря: навигация, wi-fi-я не работеше както трябва и на всеки два-три рестарта забиваше на ябълката ! Качил съм от сидия : ifile и Installous (вградени в ipsw-то). Та дали аз бъркам някаде или има бъг в 2.9.4 ? Активирам го със сим към който е заключен и после Lockdown от SAM ;))

Sn0wbreeze 2.9.5

What is New?

• Added 5.1.1/9B208 untether payload for the iPhone 4 GSM.
  • Added iPhone 3GS (iPad Baseband users) location services fix.

Редактирано от VankataBGG
Публикувано

Няма бъг. Днес направих една четворка без активация и всичко си и работеше. Нищо не вграждам, чист.

iphone 3gs Sn0wbreeze 2.9.5 забива на ябълката !

Някой пробвал ли е с absinthe-win-2.0.2 но след активиране с карта на оператора ако е заключен?

Редактирано от svetoslakis
Публикувано

Нали ти мина през ума че с оригинален 5.1.1 ще му застреляш ънлока?

!!! НЕ с оригинален 5.1.1 , че ще го "застреля" ънлока тотално !!! Прави си един NO_BB с redsn0w_win_0.9.11b4 пердаши го на тел-а и после с absinthe-win-2.0.2 и активирай с карта на оператора към който е заключен ! Пей сърце и спи спокойно ;):tooth: (лично пробвано и работи идеално)

П.П. Този път се е поомазоло положението със Sn0wbreeze за 3gs-ите. Не го препоръчвам към този момент ! Пробвах с 2.9.4 и с 2.9.5, чист Custom FW не работи адекватно ! (вече споменах по-горе защо)

Редактирано от VankataBGG
Публикувано

Здр, не знам дали тук е мястото за поста ми ако не е моля да бъде преместен в правиланта тема!

Въпросът ми е следният имам Iphone 4 Jailbreak с IOS 4.3.3 сега искам да обновя версията и да мина на 5.1.1 но се страхувам че ще загубя всички изтеглини от Installius приложения. Има ли начин да ги запазя и дали ще мога след Ъпа да си ги прехвърля чрез iTunes понеже ги имам всичките там?

Благодаря предварително..

Публикувано

След като ги имаш в тюнса, къде е проблемът? Рестор и го кичиш като нов телефон, начисто.

Не ти е точно за тук питането, но тук ти отговарям, за да не ровиш. Има цяла тема по въпроса как се вадят приложения качени с инсталъс, както и защо е задължително да правиш рестор, а не ъпдейт на джейлнат телефон.

Публикувано

Здравйте IPhone-маняци.Въпроса ми е за унлок на IPhone4-BB-04.10.01-iOs-4.3.3-ФЗ към сфр-Франция(имам сим карта).Какво бихте ме посъветвали,какви са вариантите.Не съм наясно с нещата,но полагам усилия(изчетох доста форуми).Извън страната съм,иначе не бих се захванал с това(нямам възможност за Gevey sim).Та на телефона имам инсталирана Cydia и отварям файловата система с Ispirit-ако това има значение,приложения качвам с Installous 4.Ще съм много благодарен на всички отзовали!

Публикувано
нямам възможност за Gevey sim

Значи ънлок от оператор или нищо.

Спрете с офтопиците!!! Следващият постнал въпроса в грешна тема ще се чуди защо не може да пише. Всички теми осрахте с тия плачове за ънлок. Кой ви би през ръцете да си купувате ФЗ???

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

След осма точка ми изписва There is no SIM card installed in the iPhone you are attempting to activate. Please disconnect and insert a SIM card in the iPhone. Изкарвам картата, вкарвам я, но отново ми изписва този текст.

Публикувано

'Айде, изтичкай в раздела "Нов съм...", за да се поосветлиш в далаверата.

П.П. При ноу сим, или е заминал четецът, или картата е скапана. Отсявай.

Публикувано

Благодаря на Grievous за упътването.

Iphone 3GS(ФЗ към глобул) бях с 4.3.3 , модем 05.16.02 сега сложих 5.1.1 модема остава същия.Къстъма направих без активация ,тела е заключен към глобул и с такава карта съм.

Всичко е супер дори телефона работи по-бързо и няма проблем с нищо.Всички с телефон като моя да действат смело.

Snowbreeze 2.9.6 зададох да търси в гугъл и ми го намери от много места просто го дръпнах от едно такова.

За инсталиране ми даде две грешки:

1.Ъпдейт или ако нямате инсталирате .net framework

2.иска 10GB. свободно място.

След което всичко е наред.

Благодаря отново на Grievous

• 1 месец по-късно...
Публикувано

iPhone 3GS 16GB New iBot, някой да помага за вдигане от 4.1 към 5.1.1 къстъм! Първоначално пробвах къстъм на Sn0wbreeze през iTunes ,но ми изкаравше грешка 3194 , след малко четене от форума пробвах със TyniUmbrella Cydia Server опитва се да тръгне но ми изкарва други грешки! От порядъка (1 ) и т.н!Предварително благодаря.

Никой няма идея как да ми помогне по случая!? :scratch:

да, но само за 4.1

Редактирано от iMan
Публикувано

Значи можеш само на 6.0.1.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk.

Публикувано

Мерси за бързия отговор и ,че ме улеснихте!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

sn0wbreeze 2.9.7 за 3GS и A4 устройства е готов. Поддържа тетърд джейлбрейк за 6.0 и 6.0.1. Линк в шапката.

Публикувано

От няколко часа се мъча с един 3гс стар буут да му кача къстъм 6,01 но не може да се хактивира, пробвах варианта с редсноу без отметка на сидия но ми казва че е неразпознат фирмуер, някакви идеи ?

Публикувано

Направи един къстъм с redsn0w и задай него.

Пробвах с последния редсноу, ресторна се и остана в рековъри, според редсноу в този момент трябва да го джейлна или да го изкарам от рековъри но и в двата варианта ми изписва в един момент: missing Keys.plist data for this build, ако се опитам да му посоча ипсв което да ползва ми изписва че все още не се поддържа от редсноу, въобще греда :smile:

Редактирано от Icco

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...