emco83 Публикувано Септември 24, 2010 Публикувано Септември 24, 2010 Доста неща са крадени от Google Chrome. Пробвахте ли го? Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 24, 2010 Публикувано Септември 24, 2010 Що за тема? Драсни някой отзив? Аз лично, не ща да го виждам, благодарение на сафари5 Цитирай
emco83 Публикувано Септември 24, 2010 Автор Публикувано Септември 24, 2010 Очаквах ваши отзиви Доста по-бърз е от предните версии с напълно различен интерфейс, който доста прилича на Google Chrome. Има леко забавяне с отварянето на снимки(пример: zamunda.net), но в някои неща е по-бърз от мозилата. Верно все-още е в бета, но според мен това е най-добрия релийз на браузъра на Microsoft досега, можеби защото е крадено от Google Chrome Лично мое мнение, ако се постарят добре Microsoft, ще направят наистина един конкурентен браузър с който ще има какво да привлича, за разлика от всичките досегашни релийзи. Цитирай
drinchev Публикувано Септември 24, 2010 Публикувано Септември 24, 2010 На мен ми харесва демо сайтът ... http://www.beautyoftheweb.com/ - правен специално за IE 9. Занимавам се с уеб-дизайн .. и да ти кажа, последното, което бих пробвал е IE 9 ... edit 1 : Между другото .. beautyoftheweb е изцяло HTML5 ... няма грам Flash ... страхотно е направен! Цитирай
Legend Публикувано Септември 24, 2010 Публикувано Септември 24, 2010 По добро то Mozilla Firefox + FasterFox (plugin) + Flashblock (plugin) за мен няма Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 26, 2010 Публикувано Септември 26, 2010 Между другото .. beautyoftheweb е изцяло HTML5 ... няма грам Flash ... страхотно е направен! Ха, това беше първото нещо, което проверих като го отворих. Наистина много добре са го направили. Цитирай
Anthony Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Прекрасен браузър, който има и хардуерно ускорение. Въпреки, че е само първа бета, се държи изключително стабилно. Забравих за лисицата вече. Хардуерното ускорение ползва процесорът на видеокартата (GPU), вместо централния процесор (CPU). Невероятно удобна екстра е, че вместо да отваряш гугъл или друга търсачка, просто пишеш в адрес барът това, което те вълнува и ти отваря директно сайтът или пък ти дава предложения, които да избереш. Тази функция работи чудесно и на кирилица. Например - пишеш в адрес барът дир и натискаш ентер и ти отваря директно dir.bg. Не е необходимо да пишеш разширения (com, net, org, bg). Поддръжката на htpl5 е огромен плюс и се надявам това да сложи край на живота на мега гнусния флаш. Не знам дали са крали, но има взаимстване от хром и файърфокс. Например downloads вече е в техен стил, а интерфейсът е опростен като на хром. Чакам с нетърпение финалната версия. П.П. Работи без проблем с всякакви сертификати. Цитирай
emco83 Публикувано Септември 27, 2010 Автор Публикувано Септември 27, 2010 Намерих една грешка или бъг. Когато отварям форума на bgiphone и когато искам да ги махна от менюто Additional Content, Recent Status Updates... които се намират в дясно, цъкам върху стрелкичката, маха ги и отново пак се върщат. . Я виж, Anthony , дали е и при теб така? Цитирай
Anthony Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Нямам идея за какво говориш, но ако имаш някакви грижи с определен сайт, може да кликнеш на бутона за compatible mode и няма да имаш проблем. Намира се от ляво на този за рефреш на страницата. Цитирай
emco83 Публикувано Септември 27, 2010 Автор Публикувано Септември 27, 2010 Това оправи проблема. Имам предвид когато отваряш сайта на bgiphone, нали има голяма категория bgiphone форум. В дясно има календар, последни блогове, фейсбук активности итн които се намират в дясно. И когато цъкам на стрелката в дясно, маха ги и оставя само главното меню и то се разширява. Мерси, оправи се когато натиснах бутона за compatible mode. Цитирай
changer Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Аз ли не мога да намеря или няма toolbar bookmarks? Иначе IE9 направо лети и създава приятно чувство за лекота и бързина Цитирай
drinchev Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Намерих една грешка или бъг. Когато отварям форума на bgiphone и когато искам да ги махна от менюто Additional Content, Recent Status Updates... които се намират в дясно, цъкам върху стрелкичката, маха ги и отново пак се върщат. . Я виж, Anthony , дали е и при теб така? khkhkhk ... е то, ако нямаше bug нямаше да има и Microsoft пред името ... Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Има определени, важни за мен страници, при които бутона за compatible mode не върши работа... Цитирай
adept Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 Аз ли не мога да намеря или няма toolbar bookmarks? Иначе IE9 направо лети и създава приятно чувство за лекота и бързина Десен клик на празно място до бутона за нов таб: Цитирай
profusion Публикувано Септември 27, 2010 Публикувано Септември 27, 2010 В тюба като търсиш нещо и натиснеш подсещанията които ти вади нищо не става Цитирай
Anthony Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 khkhkhk ... е то, ако нямаше bug нямаше да има и Microsoft пред името ... Ей такива коментари са ми любими просто. Ти случайно да си пробвал новият браузър? Това все пак е първа бета. Мога да ти кажа, че ползвам файърфокс 4.0 от бета 4 и има 10-пъти повече бъгове от ИЕ9, а пък няма Майкрософт пред името. Имаш ли обяснение за този странен факт? Аман от хейтъри, честно. Дреме ми какво пише пред името на каквото и да било. Стига да работи добре и да ми върши работа, грам не ми пука кой го произвежда. Цитирай
drinchev Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 (редактирано) Инсталирах си го браузъра ( трябва ми, във връзка с работата, която върша ) ... има си и неща, които не ми допадат. Developer Toolbar-а е голям плюс за тях, но е още бъгав (пр. Firebug е 3-4 пъти по-добре ). Това, което са постигнали момчетата от Майкрософт беше направено от WebKit и Gecko още преди 1 година ( CSS3, SVG, HTML5 Canvas, HTML5 Video ) и т.н. Това е първия браузър на чичо Бил, който върви според спецификациите на W3C. Има универсален тест за пробване на браузърите наречен ACID3, на който Chrome дава резултат 98, а IE9b 95 ... Голям напредък е, но има доста сайтове, които ми изглеждат бъгави на новия браузър ( а и няма native text-shadow support ). Все пак е въпрос на вкус "Хейтър" съм на Майкрософтския IE, защото ми отнема около 2 дни допълнителна работа, за да оптимизирам сайт, който работи под Firefox и Chrome перфектно, да заработи и на IE... И това го правя почти винаги. Това е първата версия, която може би няма да ми се наложи, но и пък докато всички преминат на нея ще мине още поне 2-3 години ( през които ще трябва да продължавам да го правя и да хейтвам ) ... хаха. Ако ти харесва IE преди 9 като продукт и можеш да разглеждаш сайтове на него, трябва да знаеш, че има доста допълнителни човекочаса труд и пот за да може да не ти прави впечатление. За add-ons да не говорим ... Там са пълна нула ... Дано да помислят и за това в IE 9... Ползвай този браузър, който искаш. Това е твое неоспоримо право ... Аз лично залагам на Chromе и Safari ... Internet Explorer в Urban Dictionary Редактирано Септември 28, 2010 от drinchev Цитирай
Legend Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Ако търсите лекота и бързина по добре си качете Google Chrome , а не IE9 ( и преди да кажете нещо, ДА ПРОБВАЛ СЪМ IE9 ) 1 Цитирай
ThUnDeR Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Октомврийски тестове на всички stable & beta браузъри (Windows)-> http://arstechnica.c...010-edition.ars Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Бързината не е всичко. Секундата, която ще спестя, ще е за сметка на удобството за работа. Цитирай
drinchev Публикувано Октомври 18, 2010 Публикувано Октомври 18, 2010 Съжалявам, че още един път ще критикувам браузъра, но ето една интересна статия, която обяснява какво точно са направили Microsoft с IE 9... Озаглавена е "IE9 is the new IE6 of CSS3". http://css3wizardry.com/2010/08/14/ie9-is-the-ie6-of-css3/ Поради това, че съм ангажиран нямам време да я преведа и да я публикувам преведена. Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 IE е адската боза! За хора, които правят уеб сайтове знаят! Винаги там нещо не е наред. Добре, че се появи Chrome за да създава някаква конкуренция на Mozilla за да може и двете да дърпат напред! Колкото до разработването на сайтове, ако не ползваш firebug и други адд-он-ове, това е все едно да си готвач и да не ползваш печка!!! (не знам Chrome дали има някакви подобни добавки, но както знаем разликата в render-а му и този на Mozilla не са големи) А и ако търсиш вируси и т.н. - вземи си IE! 1 Цитирай
tonygti Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 По-скоро сравнението трябва да е, все едно да си готвач и да не използваш подправки. Mozilla си е Mozilla Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.