Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

но лаптопите им се оказват ултра яки

• Отговори 166
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• PL87

25

• Grievous

13

• naidenoff

9

• Severus

8

Топ автори в тази тема

Публикувано

Тези цени на новите телефончета пак ще са с договори и пак ще са под клуч нали... ?( Говоря за в Щатите )

Публикувано

Както вече се спомена, нормално е да сте разочаровани от новия телефон. Прекалено много всички залагахте на слуховете и за това полетяхте на високо... и паднахте жестоко (включително и аз за някой неща).

Публикувано
...Честито на всички, които си мечтаеха за великата камера. Дано вече сте щастливи. Аз лично бих се радвал на други неща, а не на безсмислици като камера. Например OLED дисплей.

Никога по - добре казано. Пък аз точно за камерата мрънках... ама да бях си пожелал флаш и ненатрапчиви съобщения например, ама не. :imsorry:

Публикувано

Наистина, разочароващо! Но винаги ще има утре. Ще почакаме и ще видим какви цени ще обявят тук за новия продукт, а може би тогава още повече ще заобичаме иначе старите си iphone-и :Wink:

Публикувано

Ми ние и така много си ги обичаме

Публикувано

Теглете си Сафарито...Вече го има :Wink:

Чупиме рекорд след рекорд :Wink:

На Пон Юни 08, 2009 9:11 pm е имало общо 90 посетители наведнъж.

Публикувано
09.07 в БЪЛГАРИЯ !

wwdc2009-842.jpg

Юли 2009, а не 09 Юли :Wink:

Както винаги, циганията на Епъл остава горчилка в устата. Софтуерни решения като Voice Control, Video Recording и прочие, ще ги има само в така нареченият "нов" модел. Честито на всички, които си мечтаеха за великата камера. Дано вече сте щастливи. Аз лично бих се радвал на други неща, а не на безсмислици като камера. Например OLED дисплей.

Съгласен.

Както вече се спомена, нормално е да сте разочаровани от новия телефон. Прекалено много всички залагахте на слуховете и за това полетяхте на високо... и паднахте жестоко (включително и аз за някой неща).

Определено.....

Публикувано

Новото сафари е заради промените на Google и HTML 5 ...

Публикувано

Нов рекорд:

2luck9k.png

Публикувано

Safari вече е налично за сваляне.

Публикувано

Е има и подобрен хардуер - по бърз процесор, Рам и видеочип...

Но наистина се надявах на повече...

За дизайна са решили - Ако нещо е добро - не го поправяш... и това е хубаво, смятат че няма смисъл като е добре...

Публикувано

Спиш бе Adamka, пишем от него вече.

Публикувано

Как да няма смисъл Миро беше сложил една снимка със ултра модерен дизайн... :Wink: аз на него се надявах и на Олед дисплейте.. ама грънци.. все пак не се изненадвам - Маркетинг просто

Публикувано

На http://apple.com вече го рекламират и за обикновен юзър звучи като голяма крачка напред, но не и за нас...

Публикувано

Ами - вижте това за дисплейа - http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=12600

Не е честно, Епъл спат малко според мен... вкараха видеорекордване 2009 година и го водят като новост... телефоните го имат от 5 години...

OLED a някои вкарват и AMOLED... Айде ябълката да се събужда че все повече ще отхапва от нея конкуренцията...

Макар това възможно да е фейк, но има вече телефони и Mp3 плеъри с OLED екрани...

Публикувано
Спиш бе Adamka, пишем от него вече.

Аз не го ползвам.

Публикувано

Ами Сандо беше написал още преди две страници да си го свалиш. Поне чети бе, Адаме :Wink:

Том Том и те ще ни изклатят в Епъл стил. Ще трябва да си купим стойка за кола от тях. Сигурно без нея няма да работи навигацията. И, разбира се, тази стойка няма да я има в България, а и ще струва доста пари.

Публикувано
Ами Сандо беше написал още преди две страници да си го свалиш. Поне чети бе, Адаме :Wink:

Това и аз не го видях. :redface:

Публикувано
Ще трябва да си купим стойка за кола от тях. Сигурно без нея няма да работи навигацията. И, разбира се, тази стойка няма да я има в България, а и ще струва доста пари.

Абе с удоволствие ще дам колкото и да струва - и телефона не е ефтинийка, но пък тая стойка е супер удобна(моя гледна точка) за ползване на навигация.

Публикувано

Направо лети новия телефон. Работата с него ще е съвсем различно нещо от стария.

Публикувано

На мен ми се струва нереално бърз :rolleyes: Дали няма да бъде само на видеото така?

Публикувано

Естеествено, не ставай смешен...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...