Arwuen Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Тези цени на новите телефончета пак ще са с договори и пак ще са под клуч нали... ?( Говоря за в Щатите ) Цитирай
Adamov Публикувано Юни 8, 2009 Автор Публикувано Юни 8, 2009 Както вече се спомена, нормално е да сте разочаровани от новия телефон. Прекалено много всички залагахте на слуховете и за това полетяхте на високо... и паднахте жестоко (включително и аз за някой неща). Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 ...Честито на всички, които си мечтаеха за великата камера. Дано вече сте щастливи. Аз лично бих се радвал на други неща, а не на безсмислици като камера. Например OLED дисплей. Никога по - добре казано. Пък аз точно за камерата мрънках... ама да бях си пожелал флаш и ненатрапчиви съобщения например, ама не. :imsorry: Цитирай
AlexKame Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Наистина, разочароващо! Но винаги ще има утре. Ще почакаме и ще видим какви цени ще обявят тук за новия продукт, а може би тогава още повече ще заобичаме иначе старите си iphone-и Цитирай
Чичко-Жичко Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Ми ние и така много си ги обичаме Цитирай
Severus Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Теглете си Сафарито...Вече го има Чупиме рекорд след рекорд На Пон Юни 08, 2009 9:11 pm е имало общо 90 посетители наведнъж. Цитирай
mupo Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 09.07 в БЪЛГАРИЯ ! Юли 2009, а не 09 Юли Както винаги, циганията на Епъл остава горчилка в устата. Софтуерни решения като Voice Control, Video Recording и прочие, ще ги има само в така нареченият "нов" модел. Честито на всички, които си мечтаеха за великата камера. Дано вече сте щастливи. Аз лично бих се радвал на други неща, а не на безсмислици като камера. Например OLED дисплей. Съгласен. Както вече се спомена, нормално е да сте разочаровани от новия телефон. Прекалено много всички залагахте на слуховете и за това полетяхте на високо... и паднахте жестоко (включително и аз за някой неща). Определено..... Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Новото сафари е заради промените на Google и HTML 5 ... Цитирай
Adamov Публикувано Юни 8, 2009 Автор Публикувано Юни 8, 2009 Safari вече е налично за сваляне. Цитирай
roland Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Е има и подобрен хардуер - по бърз процесор, Рам и видеочип... Но наистина се надявах на повече... За дизайна са решили - Ако нещо е добро - не го поправяш... и това е хубаво, смятат че няма смисъл като е добре... Цитирай
Arwuen Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Как да няма смисъл Миро беше сложил една снимка със ултра модерен дизайн... аз на него се надявах и на Олед дисплейте.. ама грънци.. все пак не се изненадвам - Маркетинг просто Цитирай
rumpolino Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 На http://apple.com вече го рекламират и за обикновен юзър звучи като голяма крачка напред, но не и за нас... Цитирай
roland Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Ами - вижте това за дисплейа - http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=12600 Не е честно, Епъл спат малко според мен... вкараха видеорекордване 2009 година и го водят като новост... телефоните го имат от 5 години... OLED a някои вкарват и AMOLED... Айде ябълката да се събужда че все повече ще отхапва от нея конкуренцията... Макар това възможно да е фейк, но има вече телефони и Mp3 плеъри с OLED екрани... Цитирай
Adamov Публикувано Юни 8, 2009 Автор Публикувано Юни 8, 2009 Спиш бе Adamka, пишем от него вече. Аз не го ползвам. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Ами Сандо беше написал още преди две страници да си го свалиш. Поне чети бе, Адаме Том Том и те ще ни изклатят в Епъл стил. Ще трябва да си купим стойка за кола от тях. Сигурно без нея няма да работи навигацията. И, разбира се, тази стойка няма да я има в България, а и ще струва доста пари. Цитирай
BANNN Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Ами Сандо беше написал още преди две страници да си го свалиш. Поне чети бе, Адаме Това и аз не го видях. :redface: Цитирай
chayanne Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Ще трябва да си купим стойка за кола от тях. Сигурно без нея няма да работи навигацията. И, разбира се, тази стойка няма да я има в България, а и ще струва доста пари. Абе с удоволствие ще дам колкото и да струва - и телефона не е ефтинийка, но пък тая стойка е супер удобна(моя гледна точка) за ползване на навигация. Цитирай
Severus Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 Направо лети новия телефон. Работата с него ще е съвсем различно нещо от стария. Цитирай
ogynche Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 На мен ми се струва нереално бърз Дали няма да бъде само на видеото така? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.