julss Публикувано Юни 8, 2009 Публикувано Юни 8, 2009 аз се кефя повече на новите MBP, но и промените при 3.0 стават. Най-сетне, най-добрата навигация в света ,ТОМТОМ за iPhone. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 8, 2009 Автор Публикувано Юни 8, 2009 [6/8/09 10:51:13 PM] Anthony Jambazov: [6/8/09 10:51:27 PM] Anthony Jambazov: искам да те пое*а малко Е как да чета айде... като ти ме разсейваш непрекъснато Цитирай
Razer Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 във видеото естествено, че ще е супер бърз... както бяха пуснали рекламата на 3G-то на Глобул как бързо действа из Мапс-а и другите приложения и веднага направиха видео с което го опровергават с видео където полувината екран върви рекламата на глобул а другата полувина реално как се браузва Със сигурност и тук е така! Обаче това магнитче за компаса в iPhone-а ме кара да си мисля, че apple са скрили все пак нещо още, за което си мълчат! но това не е Олед екрана, нито пък по-голяма резолюция... нито пък дизайн! Кофти, но УВИ! Незнам как стоят нещата с цените... гледам пише 199$ за 32GB-товата версия... но на какво се базират цените и заключени ли ще са телефоните ? Евентуално, ако се вземе 1 телефон на договор на тази цена какво ще означава това ? Я Някой да ми даде по-точно обяснение, че се интересувам понеже вече е време за смяна на 2G-то Благодаря ви! Цитирай
veravera Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Разбира се, че е по-бърз. Преди HSDPA-то беше 1.8 Mbs, а сега е 7.2 Mbs. Въпросът е дали мобилният оператор има въобще HSDPA-7.2 Mbs, дали клетката е оборудвана за HSDPA-7.2 Mbs, колко други потребители на HSDPA има в момента на тази клетка, колко е отдалечен потребителят от клетката, дали абонаментният му план разрешава HSDPA-7.2 Mbs, дали потребителят се движи или е неподвижен и т.н. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 9, 2009 Автор Публикувано Юни 9, 2009 във видеото естествено, че ще е супер бърз... както бяха пуснали рекламата на 3G-то на Глобул как бързо действа из Мапс-а и другите приложения и веднага направиха видео с което го опровергават с видео където полувината екран върви рекламата на глобул а другата полувина реално как се браузва Със сигурност и тук е така! Обаче това магнитче за компаса в iPhone-а ме кара да си мисля, че apple са скрили все пак нещо още, за което си мълчат! но това не е Олед екрана, нито пък по-голяма резолюция... нито пък дизайн! Кофти, но УВИ! Незнам как стоят нещата с цените... гледам пише 199$ за 32GB-товата версия... но на какво се базират цените и заключени ли ще са телефоните ? Евентуално, ако се вземе 1 телефон на договор на тази цена какво ще означава това ? Я Някой да ми даде по-точно обяснение, че се интересувам понеже вече е време за смяна на 2G-то Благодаря ви! Да не си гледал нещо друго а? Някое друго видео може би? В което това, което предлагат има 32GB версия, която да струва 199$? Защото iPhone 3GS 32GB изобщо не е 199$. Цитирай
PL87 Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Филмчето с бързодействието НЕ Е монтирано. Когато е монтирано са длъжни да отбележат с малък текст долу "клипът е съкратен" или нещо подобно. Това си е real time демонстрация на наистина много подобреното бързодействие Супер за което. Аз съм по-casual фен на телефона и нямах нужда от генерални промени. Всичките нови функции + 2 до 3Х скоростта + малко по-читавка камера е перфектно, за да си сменя 2Г-то Цитирай
Anthony Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Глупости. В САЩ не са длъжни нищо да пишат, а това не е официална реклама. Би ли ми обяснил, след като не е монтирано, как се свръзва за по-малко от 1 сек. след натискане на Call? Това технологично не е възможно. Или може би само това е монтаж, а другото не, защото така ни се иска на всички. Цитирай
PL87 Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Глупости. В САЩ не са длъжни нищо да пишат, а това не е официална реклама. Би ли ми обяснил, след като не е монтирано, как се свръзва за по-малко от 1 сек. след натискане на Call? Това технологично не е възможно. Или може би само това е монтаж, а другото не, защото така ни се иска на всички. Ако говориш за там където се свързва с гласовите команди. Забележи, че е повече от 1 секунда, а и при мен на 2Г се свързва точно за същото време. Сигрно ти изглежда твърде бързо понеже веднага се появява сигнал след компютърно генерирания глас, ама според мен телефона си набира и докато изговаря "calling еди кой си". Цитирай
Anthony Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Говоря там където набираш някой номер и след по-малко от секунда дава свободно. В крайна сметка вярвай в каквото искаш. Явно наистина на Епъл феновете са болни и сляпи. Всеки може да ги манипулира и лъже. Много ясно, че ще е по-бърз телефона, но съвсем няма да е това. Ще се разбере много скоро. Аз лично ще си го купя при всички положения. Цитирай
mupo Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Естествено, че клипчето не е реално. Същото е като рекламата на 3G, на която никъде не се опоменава че има монтаж. Накрая на рекламата под логото на AT&T пише: The nation's fastest 3G network.3G not available in all areas [youtube:7lejwrb3] [/youtube:7lejwrb3] Цитирай
Razer Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 във видеото естествено, че ще е супер бърз... както бяха пуснали рекламата на 3G-то на Глобул как бързо действа из Мапс-а и другите приложения и веднага направиха видео с което го опровергават с видео където полувината екран върви рекламата на глобул а другата полувина реално как се браузва Със сигурност и тук е така! Обаче това магнитче за компаса в iPhone-а ме кара да си мисля, че apple са скрили все пак нещо още, за което си мълчат! но това не е Олед екрана, нито пък по-голяма резолюция... нито пък дизайн! Кофти, но УВИ! Незнам как стоят нещата с цените... гледам пише 199$ за 32GB-товата версия... но на какво се базират цените и заключени ли ще са телефоните ? Евентуално, ако се вземе 1 телефон на договор на тази цена какво ще означава това ? Я Някой да ми даде по-точно обяснение, че се интересувам понеже вече е време за смяна на 2G-то Благодаря ви! Да не си гледал нещо друго а? Някое друго видео може би? В което това, което предлагат има 32GB версия, която да струва 199$? Защото iPhone 3GS 32GB изобщо не е 199$. пак спиш ! за видеото което писах ето го и него: [youtube:292knbxb] [/youtube:292knbxb] А за сената никъде не съм я написал, че се казва в клипа! А питах отделно как стоят нещата с цената на апарата??!?!?! Понеже в сайта пише "ОТ 299$" "32GB1 in black or white — from $299.2" .... Одеве малко се обърках, на 16-ката е писало 199... но все пак как стоят нещата с цената? Колко пари е реално телефона? И само когато излезе в продажба ли ще знаем дали ще го има оключен в Щатите и без договор ? И как стоят нещата с договора ? Цитирай
PL87 Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Говоря там където набираш някой номер и след по-малко от секунда дава свободно. В крайна сметка вярвай в каквото искаш. Явно наистина на Епъл феновете са болни и сляпи. Всеки може да ги манипулира и лъже. Много ясно, че ще е по-бърз телефона, но съвсем няма да е това. Ще се разбере много скоро. Аз лично ще си го купя при всички положения. Съобразявай се с епитетите "болен" и "сляп", да не дава Господ нито на теб, нито на мен. Аз лично никъде не виждам свързване за по-малко от секунда и сигнал свободно. Цитирай
mupo Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Гледай това от 4:17 да видиш за по-малко от секунда свободен сигнал. [youtube:3stj1vmd] [/youtube:3stj1vmd]Отново е показано, че се отварят бързо приложнията също както на iPhone 3GS Guided Tour http://www.apple.com/iphone/guidedtour/ Цитирай
PL87 Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Гледай това от 4:17 да видиш за по-малко от секунда свободен сигнал.Отново е показано, че се отварят бързо приложнията също както на iPhone 3GS Guided Tour http://www.apple.com/iphone/guidedtour/ Аз говорих за guided tour-a дето си свалих от сайта Иначе тук е нереално - да, но според мен не е направено да ни залъгват, това си зависи от мрежата и е направено, за да не хабят от времето ни. Иначе е нереално, поне при мен има поне секунда закъснение, въпреки че напоследък става по-бързо от преди, като че ли М-тел доста си оптимизираха мрежата, аз не съм виждал call failed от месеци. Цитирай
Anthony Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 PL87, няма да убедиш никой. Както казах, вярвай в каквото искаш, дори и в Дядо Мраз. Всеки има право. Стига толкова дискусии по този въпрос. Като излезе телефона, ще видим кой е прав и кой не, въпреки че от сега е ясно. Цитирай
mupo Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 На iPhone 3GS Guided Tour-а сигналът "свободно" също бързичко си идва, но въпросът не е само за тонът "свободно". Като цяло е нереално да се пускат толкова бързо приложенията. Та те се пускат толкова бързо както и на рекламите за iPhone 3G. Цитирай
PL87 Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Е нали това е идеята, с 2 пъти повече процесор, 2 пъти повече рам и 3.0 оптимизирана за 3G S, да се постигне бързодействие. Епъл винаги са залагали супер много на оптимизацията. Иначе Антъни прав си, като излезне ще коментираме И все пак мога само с едно да се съглася - това бързодействие ще е постижимо на чисто ресторнат телефон, без джейлбрейк и с по-малко от страница приложения Цитирай
roland Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Замислих се, че един евентуален OLED екран, ще оскъпи телефона много... Все още тази технология е скъпа... И ако беше така телефона щеше да е мн по скъп - поне двойно... Цитирай
blizzard Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Някой има ли целята конференция? В саита на Apple я има ама немога да я сваля само pnline се гледа пък ми се бъгва QuckTime. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 9, 2009 Автор Публикувано Юни 9, 2009 Subscribe в iTunes и си я сваляш на харда. Цитирай
blizzard Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Не е същото нямаше нищо за MacBook-a Snow leopard? Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 Можете ли да ме опътите от къде да сваля цялата конференция ?? Мерси Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 9, 2009 Публикувано Юни 9, 2009 iTunes -> iTunes Store -> най-долу в ляво има Podcasts Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.