Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с You Tube на iPhone 4

Featured Replies

Публикувано

Някой може ли да ми каже,защо You Tube постоянно ми насича?Телефона ми е iPhone4 iOS 4.1 фо,през WiFi много насича не може да се гледа нищо,а през 3G върви добре ,но картината е ужастна ;)

Публикувано

УжасТно съжалявам, но телефона ти не е jailbroken и няма как да ти дадеме съвет какво и къде да гледаш - поне така съдя по "сериозното" инфо, което си предоставил и профила ти.

Вариант:

1.Пробваш да ресторнеш в дфу(ако питаш и това какво е...лошо...), без да връщаш бекъп - сетваш като нов и качваш всичко наново.

2. Ревеш по гаранция на продавача.

3. Ти, изобщо пробва ли на друг рутър?

Публикувано
  • Автор

Пробвал съм и на друг рутер и там същата работа,а отностно рестора незнам дали има смисъл,защото телефона е нов и си беше така проблема от началото още без да има нищо инсталирано.Само да кажа,че беше с iOS 4.0.2 Ии пак беше така

Публикувано

4. Отиваш в settings>safari и чистиш кеша !

5. Сменяш стандарта на рутерa на B/G без N.

Публикувано

Пробвал съм и на друг рутер и там същата работа

Нали и двата рутери на които си тествал не са d-link? Пиши с кои модели си тествал.

Публикувано
  • Автор

Единият е точно D-link,a другия е на Vivacom от тези черните,но незнам какъв е модела,не съм в къщи и не мога да проверя.

Редактирано от Grievous
Стига с тези цитати!!!

Публикувано

Няколко модела на D-link имат проблем с iPhone, казвам ти го от личен опит. Оставя ти да пробваш с някои други марки на рутери, например Linksys, Netgear, TP-link, Buffalo.

Изтегли програмата Speedtest от appstore (безплатна е) и провери скороста на WIFI.

Публикувано
  • Автор

На download 1.74mb,а на upload 0.88mb.Не е ли достатъчно за да си вървят гладко клиповете?

Публикувано

Верно зависи какъв доставчик ползваш, но това е ниска скорост, освен това можеби имаш прекъсване, така че все пък опитай с друг рутер различен от които си тествал и сподели.

Публикувано

@checha, ако имаш питане, направи го чрез лично и когато постигнеш краен резултат и разрешиш проблема, ще се радваме да го споделиш. Такива характеристики колко ти е upload-a, download-а и какъв рутер ползваш ни най малко ни касят. Обърнахте го на чат кореспонденция.

Публикувано

Аз имах същите проблеми, преди няколко месеца, когато бях още с 3GS-ката. Рутера ми беше DLINK и направо ми скъсваше нервите. Дава ми че имам wi-fi сигнал на телефона а или много бавно или въобще не ми влизаше. За клиповете в You tube да не говорим, а скороста която имам вкъщи на нет-а е малко над 80 Mbps.

Супер яко се нервирах и си взех TP-LINК с 2 антени и от тогава се родих. На 50м от рутера имам перфектен сигнал и всичко върви супер гладко.

Бях чел че iPhone с DLINK не се разбират и затова си взех нов рутер и така си реших проблема.

Публикувано

Аз съм с D-Link DIR 300 и явно съм от късметлиите, защото нямам никакви проблеми със свързването. Предишния ми обаче беше Buffalo (който за жалост изгоря) и мога да кажа, че е в пъти по-добър. Хващаше на много по-голямо растояние.

Редактирано от tonygti

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.