BANNN Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 iPicMyContacts ще покаже картина на контактите Ви. iPicMyContacts ще позволи бързо търсене в интернет за контакт на изображението. За да направите това, просто кликнете върху малката икона на контакта, до самото име. Следващата версия ще включва още по-богат набор на търсене и много повече възможности за разширения към списъка с контакти. Изисква iOS 3.x или по-висока. iPicMyContacts 1.97 Цитирай
adept Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 А това "бие ли се" със Cyntact? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 28, 2010 Публикувано Септември 28, 2010 А защо са ти и двете? Тази е по-добра. Цитирай
adept Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 Абсолютно си прав! Махнах Cyntact и наистина е с пъти по-добра. Оф: А въпроса го зададох с чисто научно-изследователска цел Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 Според мен е обратното, но може да ме бърка хардуера. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 При мен на 3Gs на 4.1 не ми изкарва снимките а само черни квадрати.Ако натисна на абоната показва снимката за секунда.Някой тествал ли е на 4.1? Цитирай
DaDurty Публикувано Септември 29, 2010 Публикувано Септември 29, 2010 При мен, когато скролвам бързо в контактите така да се каже ми насича и за това поне на този етап върнах Cyntact, при която нямам такъв проблем. Цитирай
eizenhart Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 Програмчето не се разбира с Facebook и Twitterlator Pro - първата стартира, но не и работят повечето функции, втората крашва... Спрях я от SBSettings и и двете се оправиха веднага . И аз потвърждавам за Фейсбука, че не работи коректно. След премахването проблемите изчезват. Другото което не ми допадна е липсата на избор за снимките от къде да се качват, има само от Google и това е. Цитирай
borisb Публикувано Септември 30, 2010 Публикувано Септември 30, 2010 (редактирано) Можеш да сложиш снимка от Camera Roll като влезеш в данните на контакта, EDIT, и Add Photo (ако няма снимка) или EDIT (ако вече има поставена). Редактирано Септември 30, 2010 от borisb Цитирай
Sisq0 Публикувано Ноември 7, 2010 Публикувано Ноември 7, 2010 (редактирано) What's new in v1.30:- Facebook Support: Now you can take the pictures straight from your Facebook Friends - Added: Facebook search - Added: Enable/Disable Facebook high quality pictures (for faster loading times) - Added: Enable/Disable iPicMyContacts from your Settings.app - Added: Preferences in Settings.app Впечатления: - Товари повече от Cyntact (поне на 3G), дори с изключена опция high quality pictures. - Facebook search е реализиран отвратително. Де факто не е никакъв search - просто изкарва прозорец със снимки от всичките ти FB приятели, без никаква опция за търсене по име или нещо от сорта. Ходи рови като прасе в нива... Не ме израдва, върнах се на Cyntact (в комбинация със SmartSync ми е по-приятна). Редактирано Ноември 7, 2010 от Sisq0 Цитирай
papalin4o Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 На 3GS 4.0.1 когато скролвам контактите бързо ми насича и ме дразни.Има ли някакво решение или да слагам Cyntact ? Цитирай
Toni- Публикувано Декември 3, 2010 Публикувано Декември 3, 2010 Вече е по-добре при скролването, сега е за предпочитане пред Cyntact. Цитирай
Grievous Публикувано Март 26, 2012 Публикувано Март 26, 2012 iPicMyContacts 1.97 What's new:* Fixed minor Facebook * Fixed few memory leaks * Added 'Follow @hAcx on Twitter' in settings Линк Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.