Severus Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Първото намаление е вече факт. Ще има ли още? Picture-1.jpg[/attachment:32l8p34v] Цитирай
sniperbg Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Все още е доста над 99$, на които ще се появи в САЩ . Поне двойно трябва да му се смъкне цената . Цитирай
zviara Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Веселяк Като излезе 3Г тук, цената в щатите колко беше, и колко пъти по щатската цена се продаваше телефона от профаните на Глобул :ugeek: ЗАБРАВИ. Цитирай
pzhekov Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Не знам кой ще си купи Iphone 3G в момента,при тези цени от Глобул,всички чакат 3GS,не вярвам в Глобул да го пуснат на много по-висока цена от тая на която пуснаха 3G-тo Цитирай
plamen0242 Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 В Щатите може да е 199$, но с 2 год. договор, като месечните такси са: $99.99/month $79.99/month $59.99/month $39.99/month, аз лично съм на $79.99 на месец, но реално плащам около 115-120$ месечно само такса, а в България таксите са: 24.90 лв 19.90 лв 14.90 лв Ако Глобул ви караха да подпишете договор за 2 год. със 150 лв месечна такса, сигурно без пари щяха да ви дават Айфон, но за 15 лв няма как да стане. Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 В щатите имат 3G покритие, тука само в центровете на градовете. В щатите имат неограничен 3G трафик, тука смешните 200 MB. И т.н., и т.н. Цитирай
Severus Публикувано Юни 10, 2009 Автор Публикувано Юни 10, 2009 Ама поясни какво получаваш при тези планове. $99.99/month - Nation Unlimited Never pay domestic long distance or roaming charges with an AT&T Nation plan! And with a Nation Unlimited plan, you'll enjoy unlimited anytime calling to anyone in the U.S. and peace of mind with a predictable bill each month for your voice usage. Note: Nation Unlimited voice plans are not available in Puerto Rico. Това е най-скъпия месечен абонамент за разговори, но пък както виждам предлага неограничени безплатни разговори по всяко време на денонощието. Никак не е лош. Срещу още 30$ на месец получаваш и неограничен мобилен интернет. Цитирай
plamen0242 Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 В щатите имат 3G покритие, тука само в центровете на градовете.В щатите имат неограничен 3G трафик, тука смешните 200 MB. И т.н., и т.н. То нормално покритие АТТ нямат навсякъде, камо ли пък 3G. В къщи трябва да съм на прозореца, за да проведа нормален разговор, а живея на 4-5 км от центъра на Бостън. Please note: Data plan for iPhone is required for the life of your iPhone service and cannot be removed in the future. Data Plan for iPhone $30.00/month, допълнително към тези $99.99, та стават $130 без ТАХ/ДДС. P.S. Не защитавам Глобул, просто АТТ са същите измекяри. Предпочитам да дам 1000 лв за телефон и да не плащам тези месечни такси, отколкото $199 за телефон и $3000 такси за 2 години. Цитирай
Severus Публикувано Юни 10, 2009 Автор Публикувано Юни 10, 2009 Споко. Нали затова ви взимат дебело, за да си оправят мрежата. :mrgreen: Цитирай
marto0116 Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 В щатите имат 3G покритие, тука само в центровете на градовете.В щатите имат неограничен 3G трафик, тука смешните 200 MB. И т.н., и т.н. То нормално покритие АТТ нямат навсякъде, камо ли пък 3G. В къщи трябва да съм на прозореца, за да проведа нормален разговор, а живея на 4-5 км от центъра на Бостън. Please note: Data plan for iPhone is required for the life of your iPhone service and cannot be removed in the future. Data Plan for iPhone $30.00/month, допълнително към тези $99.99, та стават $130 без ТАХ/ДДС. P.S. Не защитавам Глобул, просто АТТ са същите измекяри. Предпочитам да дам 1000 лв за телефон и да не плащам тези месечни такси, отколкото $199 за телефон и $3000 такси за 2 години. батка не ми е ясно защо плащаш такива суми. Аз съм (бях де щото ся ме добавиха към фамилния) на $69.99 за unlimited mobile to mobile (демек с други АТТ абонати ми е безплатно), 450 nationwide minutes (за разговори с останалите абонати), 5000 nights and weekends (доста удобно за пиянски вечери), rollover minutes (след 2 месеца в България лятото стака яко набъбва), и най-важното - unlimited data (не виждам какво недоволстваш че не може да се махне при положение че без 3G-то телефона не виждам за ко ти е и аз лично много съжалявам че в БГ не мога да си цъкам свободно) и като добавим $5 за неограничени sms-и и става много прилично. Като нали, това е най-евтиния план. За покритие пък въобще няма да говоря: в подземни паркинги, на плажа, на пристанището, във морето и къде ли още не съм ходил с телефона и винаги си има 3G и силен сигнал. АТТ предлагат безброй корпоративни и ученически отстъпки които свалят допълнително месечната цена на плана. Така че няма никаква база за сравнение между АТТ и Глобул, като дори ми е мистерия как Глобул продават тези телефони и защо например в Зимбабве има официално и нормално Айфон а тук не. п.п. нищо лично просто не виждам защо недоволстваш колега при положение че си си купил евтин телефон и го ползваш на макс Цитирай
antonh Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Глобул правят и други оферти с останалите абонаментни планове, просто отидете и проверете. Наистина глобул прелага оферти убиец. Цитирай
ipa Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 аз искам да запитам нещо...понеже съм абонат на глобул, или по-скоро фирмата ни е абонат на глобул, всичките ни служители са към глобул, т.е. скючили сме корпоративен договор /или нещо подобно.../, има ли някакви по-специални отстъпки от цената на телефона за такива абонати? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Трябва да питаш дилъра на глобул който е сключил договора с твоята фирма. Условията се договарят индивидуално. Цитирай
plexa Публикувано Юни 11, 2009 Публикувано Юни 11, 2009 Не мога да разбера защо всички реагират толкова фрапантно на цената от 199$ за 16гб и 299$ за 32...незнам дали си спомняте, но преди една година когато излезе 3G рекламата му в Apple беше - Twice as fast - half the price. Тогава бяха обявили отново цена от 200$. Моят телефон е купуван от USA септември месец (официално излезе там август) за скромната цена от 825$ (8GB). Да, съответно 199$ и 299$ долара ще дадат кеш хората при получаването на телефона и в продължение на 1 или 2 години с месечните такси се изплаща телефона и с това се оскъпява многократно. Да, много неща се спестяват с тези абонаментни програми и затова iPhone е толкова атрактивен в щатите. А крайната цена на моят телефон е такава, защото освен първоначалните 199$ се плаща и неустойка за прекратяването на договора, която докарва цената до 825. А при нас...Глобул режат главите на всички буквално...реално, ако сметнем цените на глобул (при договор за 1 година) излиза следното: Програма i250 - Крайна цена: 1049лв. Програма i500 - 1009лв. Програма i750 - 998лв. Не може аз да съм взел моят телефон 1 месец след официалното му излизане за около 1100лв, а 1 месец преди официалното излизане на новият iPhone да го продават в БГ за 100 лева по малко...не ми се мисли каква цена ще измислят на 3GS... Аз живея в Гърция в момента и тук Cosmote предлагат що-годе ставащи оферти. Цитирай
board Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 Интересно ми е каква цена/абонаментен план за айфона би ви задоволил, за да смените оператора си заради него? В смисъл нещо реалистично за нашите условия и при положение, че не е изключително важно за вас да запазите настоящия си номер/абонаментен план. Цитирай
PL87 Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 Интересно ми е каква цена/абонаментен план за айфона би ви задоволил, за да смените оператора си заради него? В смисъл нещо реалистично за нашите условия и при положение, че не е изключително важно за вас да запазите настоящия си номер/абонаментен план. 199 лева с 2 годишен договор с 50-60 лева такса на месец, която има включени 500 или 1000 минути към 10 номера, 1-2ГБ нет и другото ми е малко без значение Цитирай
Toni- Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 199 ай да не е...но 299 или 399 лв....пак става Цитирай
PL87 Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 199 ай да не е...но 299 или 399 лв....пак става Съгласен съм и на 299/399 Но с по-ниска такса, от порядъка на 30-35. Цитирай
Julien Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 Нищо лично колеги ама къде сме тръгнали да си мерим пи*ките с Щатите ? Първо - абонатите на АТ&Т са сигурно колкото гражданите на Бългаия, те си изкарват достатъчно и с по-ниски тарифи и цени. Глобул къде ще му видят кяра на тея пикливи 1-2 милиона абонати ако не вдигнат малко цените? Да не мислите че, всеки втори в БГ ще си купи телефона ? Второ - този телефон не за хора със минимална заплата от 250-300 лева. За малко по-висок клас хора е ... а не мисля че, ще е проблем за някой ако взима една средна заплата от 600 до 900 лева за 1-2 месеца да задели и да си купи телефона. Също има и друго че, тези общи работници които взимат по 300 лева на месец да носят камъни няма да могат да го използват пълноценно. Трето - умрялата NOKIA N96 която не може да стъпне на Home Button-a (малкия пръст) на Iphone струва 900 лева. И накрая - сигурно на повечето от вас им е ясно че, в нашата страна и безплатни да ги даваха пак щяхме да гледаме паницата на американците и да казваме как на тях им го дават в по-хубави опаковки и т.н. п.п. - Някаква идея за цената на 3Gs 32GB без договор ? По принцип трябва да е 600 долара нали ? Цитирай
blizzard Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 За Второ не съм съгласен. Не съди хората по това какво работят. Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 п.п. - Някаква идея за цената на 3Gs 32GB без договор ? По принцип трябва да е 600 долара нали ? Аз бих казал 600 евро Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Ето ви цени на смартфорните в USA Source: http://gizmodo.com/5288488/smartphone-buyers-guide-the-best-of-the-best Направих проста сметка колко излиза в ГЛОБУЛ и мисля, че цената е повече от добра. Незнам защо ревете, че е скъп като давате повече и се мъчите с какви ли не турбосимове и тн. mbp_late2008_ 171.png[/attachment:89g6df0g] Цитирай
Julien Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Ето ви цени на смартфорните в USA Source: http://gizmodo.com/5288488/smartphone-buyers-guide-the-best-of-the-best Направих проста сметка колко излиза в ГЛОБУЛ и мисля, че цената е повече от добра. Незнам защо ревете, че е скъп като давате повече и се мъчите с какви ли не турбосимове и тн. mbp_late2008_ 171.png[/attachment:2ov9u28s] Нещо аз ли не мога да разбера правилно или просто наистина на тази схемичка няма цена без договор ? :confused: Но мисля че, би трябвало да е като 3G... нали тогава го пуснаха на 200 долара и на 300 долара с договор а без договор бяха двойно 400 долара и 600 долара нали така ? Или аз нещо не се бъркам :confused: п.п. - става въпрос за цените в Щатите и Канада. Цитирай
plexa Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Няколко поста над твоя първи съм написал за колко си купих моя 3G от щатите 1 месец след като излезее официално - 825$ за 8gb. Колкото и прогнози да правиме и сметки, като излезе официално в БГ Глобул ще резнат главите на всички, и пак ще е много по-изгодно просто да се купи от Гърция...жалко че след по-малко от седмица завършвам и се махам от тук Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Нещо аз ли не мога да разбера правилно или просто наистина на тази схемичка няма цена без договор ? :confused: Но мисля че, би трябвало да е като 3G... нали тогава го пуснаха на 200 долара и на 300 долара с договор а без договор бяха двойно 400 долара и 600 долара нали така ? Или аз нещо не се бъркам :confused: п.п. - става въпрос за цените в Щатите и Канада. Къде ги чете тия глупости ? iPhone 3G S (16 GB): $599 iPhone 3G S (32 GB): $699 iPhone 3G (8 GB): $499 iPhone 3G (16 GB): $549 (while supplies last) Това са цените без договор, но телефоните са заключени към AT&T. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.