drinchev Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Попадна ми невероятното безплатно приложение Flipboard за iPad ( вероятно сте го видели в iTunes ). Всъщност става въпрос за разглеждане на вашия Facebook, Twitter и др. блогове като списание. Има възможност да се добавят всякакви twitter акаунти ( дори самия bgIphone, ако имаше twitter с най-новите / най-интересните post-ове във форума - идея ) може да излизат в интерактивното ви списание. Страшно красиво, удобно и шашкащо за останалите хора. Прилагам и малко снимки. 2 Цитирай
Toni- Публикувано Октомври 3, 2010 Публикувано Октомври 3, 2010 Много интересно изглежда, някак си ми наподобява интерфейса на Windows Mobile 7. Жалко, че нямам iPad. Цитирай
eek Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 Програмата е супер, но имам един въпрос. Как си добавил форума ? След като го добавих от фейсбук ми дава само някакви стари теми на първите страници а не най-новите. Цитирай
cvalio Публикувано Юни 17, 2011 Публикувано Юни 17, 2011 Има възможност да се добавят всякакви twitter акаунти ( дори самия bgIphone, ако имаше twitter с най-новите / най-интересните post-ове във форума - идея ) може да излизат в интерактивното ви списание. Цитирай
eek Публикувано Декември 19, 2011 Публикувано Декември 19, 2011 Вече можете да добавяте и всякакви рсс-и И може би най-големия ъпдайт програмата е налична за айфон. Можете да си създавате акаунт който да синхронизира програма на всички ваши иустройства. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.