mupo Публикувано Май 7, 2011 Публикувано Май 7, 2011 Процедурата описана в първия пост не работи на хората с Глобулски и МТелски карти които са направили carrier update без значение от това с какъв FW са. Ако не сте правили такова нещо (carrier update), то тогава сте с FW над 3.0.1 и Глобулска карта или с FW над 4.2 и МТелска карта. Цитирай
tonygti Публикувано Май 8, 2011 Публикувано Май 8, 2011 Еми аз не съм правил carrier update. Като джейлнах 4.3.2 и не ми се е налагало да правя нищо, при набиране не ми се появяваше досадния надпис. На Мтел съм... не виждам къде може да е проблема... Цитирай
mupo Публикувано Май 8, 2011 Публикувано Май 8, 2011 Чети де Ако не сте правили такова нещо (carrier update), то тогава сте с FW над 3.0.1 и Глобулска карта или с FW над 4.2 и МТелска карта. Цитирай
londongunner Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Някаква идея за настройка на voice mail бутона при 4s 6.1.2 Цитирай
walkingcurse Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Аз го премахнах от сидиа с novoicemail иначе въпросните кодове не действат Цитирай
londongunner Публикувано Май 1, 2013 Публикувано Май 1, 2013 Не искам да го махам с този туик ,защото като имам съобщение на гласовата поща пак ми излиза червената точка за нотификация, макар, че трябва ръчно да си набирам пощата... Цитирай
Monsitka's Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 Здравейте! Току що се регистрирах в сайта и не знам към кой да се обърна за помощ. Вчера си свалих IOS 7.0.4 но тази версия не ми е още много позната. На сметка съм на виваком и исках да проверя оставащите ми мегабайти, и въвеждам *123# и набирам , но на миналата версия ми излизаше падащо меню на което въвеждах 1 , 2 или 3 за сметка минути или мегабайти и всичко си беше наред . . . сега с тази версия телефона направо си набира и съответно ми казва че такъв номер не съществува. Как точно става проверката с тази версия. Благодаря Ви предварително. Цитирай
baronbg Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 А виваком нямат ли кол център? Ако от там не можеш да получиш достоверна и изчерпателна информация... Цитирай
MacIlian Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 @Monsitka's На iPhone 4 с iOS 7.0.4 работи без проблем, току що тествано, вероятно е имало някакъв моментен проблем Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 Сметка - *123*1# Mинути - *123*2# Цитирай
dedil Публикувано Декември 14, 2013 Публикувано Декември 14, 2013 За Мобилтел има ли подобни "гъдели"? Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 Мобилтел имат *88 платено по 0,03 лв на разговор, но имат и безплатно меню в телефона където да провериш всички неща. Цитирай
dedil Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 При Мобилтел *88, ако се свържеш с оператор няма проблем, да, но през меню единствената инфо., която предоставят е колко минути ти остават от включените в месечната такса. Интересно е това, което пишеш за цена към "Обслужване на клиенти", определено си прав, но аз никога не съм плащал, дори в договора ми е отразено. Странен подход за ограничаване на разговорите към *88. Ще задълбая тук, интересно ми е. Има възможност за някакви справки и в SIM APPLICATIONS, но точно тези, за които говорим ги няма. Остава Vodafone live, където има всичко, наистина. Това, в което не съм уверен е дали е платено или не. Има едни т.нар. служебни команди, с които можеш да изискваш инфо., и от дивайса си, и от оператора, както и да правиш настройки. Преди време имах един списък, но… NOKIA -та я скъсвах. Истината е, че е много полезно и лесно, стига да знаеш, какво правиш, разбира се. Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 15, 2013 Публикувано Декември 15, 2013 В Мтел менюто в зависимост от плана можеш да видиш оставащи минути по договор ( към Мтел и други ), оставащи смс-си, текуща сметка. На сайта на мтел мижеш да си провериш и текущото количество иползван интернет според плана ти. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.