LUBECA Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Oт известно време насам, незнайно защо, iTunes при синхронизация с телефона, не ми прави backup. Изписва ми неизвестна грешка. Иначе синхронизацията си протича нормално, само че без backup. Някакви идеи, на какво би могло да се дължи това? PC с Win7, iTunes-10.0.1, iPhone4- 4.0.1 Проблема беше налице и когато iTunes беше с версия 10. Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 6, 2010 Автор Публикувано Октомври 6, 2010 Мисля че имам. Редовно ъпдейтвам всичко по принцип, като до сега никога не ми се е случвал такъв проблем. Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 6, 2010 Автор Публикувано Октомври 6, 2010 Сега си направи идеален бекъп на Айпада но на Айфона продължава да отказва... Озадачих се... Помагайте колеги! Цитирай
mupo Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Някакъв номер има ли тази грешка? Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Няма mup-ko, досега не съм я виждал от четворка, имахме я доста хора, след кастъм със сноубрийз на 3ГС. На мен също ми я даде под тунчо 10. И аз мисля че фреймуърка е причина, но не знам как се лекува. Цитирай
LUBECA Публикувано Октомври 6, 2010 Автор Публикувано Октомври 6, 2010 Фреймуърка е последна версия. Проверих. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.