Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

При задържане на пръст върху приложението,с цел изтриване или правене на папки не се получава желания ефект?!И е невъзможно да се разместват иконите!Някой с подобен проблем? Iphone 4,ios 4.1

21 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Рестартирай телефона.

• 0
Публикувано

И аз съм с 4.1, това го забелязах(незнам дали не е случайно де) когато имах натрупани много приложения отворени(от тогава гледам да ги "съкращавам" периодично).

И да, с рестарт се оправи.

Поздрави,

amaret0

• 0
Публикувано

Рестартирах 2 пъти и нищо...Смятам да пробвам с рестор?!

• 0
Публикувано

Сигурен ли си, че тези, които се опитваш да триеш, не са в мултитаскинг бар-а? С рестарт нищо не променяш, трябва да ги затвориш първо.

• 0
Публикувано

И да не са затворени в мултитаскинга пак могат да се трият! Ресторвай смело нищо не губиш само ще си оправиш проблема.:D

• 0
Публикувано

Зарворени са и не става! Нещо не е наред?В Setings нямам Reset setings?!В App store влизам с моя акаунт,но не ми дава опция да инсталирам!?Довечера ще пробвам с рестор:tease3:

• 0
Публикувано

Видях, че в чата пишеш:

gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:33) не мога да инсталирам от App store с моя акаунт

gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:34) Нямам Reset setings в менюто

gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:35) и не мога да изтривам приложения и да правя папки

gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:36) а откакто съм го купил нищо не сум пипал по него

Иначе казано, не си инсталирал абсолютно нищо на телефона? Тогава е абсолютно нормално да не можеш да триеш приложения, защото тези, които идват с ОС-а не могат да бъдат изтрити.

• 0
Публикувано

Инсталирах фейсбук и скайп през itunes! Като задържа пръста, иконите не се раздвижват за да се правят папки!

• 0
Публикувано

Инсталирах фейсбук и скайп през itunes! Като задържа пръста, иконите не се раздвижват за да се правят папки!

Сори ако въпроса ти се стори глупав....но ти задържаш ли пръста ВЪРХУ приложение/иконка примерно? (Не на празно място на екрана ти де).

Поздрави,

amaret0

• 0
Публикувано

Сори ако въпроса ти се стори глупав....но ти задържаш ли пръста ВЪРХУ приложение/иконка примерно? (Не на празно място на екрана ти де).

Поздрави,

amaret0

От 3 години съм с айфон:sad:

• 0
Публикувано

Обърнахте го на чат!!!

@amaret0, земи си го добави в подписа вместо да ни поздравяваш всеки път. Второ, вземете се разберете на лични, а не да чоплите кой какво инсталирал и как го изтрил. След като стигнете до резултат, ще се радваме да го споделите. Трето, преходно мнение не се цитира. Набиваш ми се в очите и най-нагло отказваш да си оправиш профила. Понеже си редовен в темата, имаш 10 минутки!

П.П. @gogi6, отчасти важи и за теб.

• 0
Публикувано

Чист рестор и всичко си дойде на мястото:tooth:Поне засега:biggrin:

• 0
Публикувано

Ето до какъв извод стигнах:)

Чисто нов телефон,купен от Глобул,разпечатан и активиран пред мен!Забелязах,че много функции не му работят!Менюто Setings беше орязано,невъзможност за инсталиране и изтриване на приложения от App Store,автоматично изтриване на всички снимки от Photos,липса на 3G мрежа,вместо да се заключва телефона започват някакви рекламни клипчета и т.н.След рестор абсолютно всичко се оправи:(Това ме навежда на мисълта,че е бил инсталиран някакъв демо софтуер!Всички които имат подобни проблеми-рестор:)

• 0
Публикувано

Аз бих си направил сеира в глобул :tease3:

• 0
Публикувано

Ето до какъв извод стигнах:)

Чисто нов телефон,купен от Глобул,разпечатан и активиран пред мен!

Разпечатан пред теб един път, пък колко още са минали преди да го пипнат Глобул.:tease3:

• 0
Публикувано

Здравейте! Имам следния проблем - искам да изтрия няколко проложение от телефона и съответно задържам пръст в/у иконката, почва да се клати, натиска "Х", но след това не ми излиза прозорец за потвърждаване на изтриването! Иконките треперя още няколко секунди и после спират! Iphone 4, iOS 5.1.1.

Някакъв съвет?! :thinking:

• 0
Публикувано

Ники, телефона няма как да държи повече колкото и да го държиш на зарядно.

За проблема с иконите, пробвай да направиш hard rest.Това става при включено положение като задържиш бутоните home+power, докато се покаже ябълката на екрана.

• 0
Публикувано

Е, хайде де, не може никой да няма идея за какво става дума!? :thinking:

• 0
Публикувано

да, показа се ябълката! това какво общо има с изтриване на приложения?! извинявай, но не съм много наясно :)

телефонът е с турбосим, ако това има значение...

• 0
Публикувано

По-добре да се види от някой, който разбира. Не е желателно да се правят експерименти на ФЗ телефон.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...