gogi6 Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 При задържане на пръст върху приложението,с цел изтриване или правене на папки не се получава желания ефект?!И е невъзможно да се разместват иконите!Някой с подобен проблем? Iphone 4,ios 4.1 Цитирай
0 amaret0 Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 И аз съм с 4.1, това го забелязах(незнам дали не е случайно де) когато имах натрупани много приложения отворени(от тогава гледам да ги "съкращавам" периодично). И да, с рестарт се оправи. Поздрави, amaret0 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Октомври 6, 2010 Автор Публикувано Октомври 6, 2010 Рестартирах 2 пъти и нищо...Смятам да пробвам с рестор?! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Сигурен ли си, че тези, които се опитваш да триеш, не са в мултитаскинг бар-а? С рестарт нищо не променяш, трябва да ги затвориш първо. Цитирай
0 BANNN Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 И да не са затворени в мултитаскинга пак могат да се трият! Ресторвай смело нищо не губиш само ще си оправиш проблема. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Октомври 7, 2010 Автор Публикувано Октомври 7, 2010 Зарворени са и не става! Нещо не е наред?В Setings нямам Reset setings?!В App store влизам с моя акаунт,но не ми дава опция да инсталирам!?Довечера ще пробвам с рестор Цитирай
0 adept Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Видях, че в чата пишеш: gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:33) не мога да инсталирам от App store с моя акаунт gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:34) Нямам Reset setings в менюто gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:35) и не мога да изтривам приложения и да правя папки gogi6 : (07 октомври 2010 - 10:36) а откакто съм го купил нищо не сум пипал по него Иначе казано, не си инсталирал абсолютно нищо на телефона? Тогава е абсолютно нормално да не можеш да триеш приложения, защото тези, които идват с ОС-а не могат да бъдат изтрити. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Октомври 7, 2010 Автор Публикувано Октомври 7, 2010 Инсталирах фейсбук и скайп през itunes! Като задържа пръста, иконите не се раздвижват за да се правят папки! Цитирай
0 amaret0 Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Инсталирах фейсбук и скайп през itunes! Като задържа пръста, иконите не се раздвижват за да се правят папки! Сори ако въпроса ти се стори глупав....но ти задържаш ли пръста ВЪРХУ приложение/иконка примерно? (Не на празно място на екрана ти де). Поздрави, amaret0 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Октомври 7, 2010 Автор Публикувано Октомври 7, 2010 Сори ако въпроса ти се стори глупав....но ти задържаш ли пръста ВЪРХУ приложение/иконка примерно? (Не на празно място на екрана ти де). Поздрави, amaret0 От 3 години съм с айфон Цитирай
0 Grievous Публикувано Октомври 7, 2010 Публикувано Октомври 7, 2010 Обърнахте го на чат!!! @amaret0, земи си го добави в подписа вместо да ни поздравяваш всеки път. Второ, вземете се разберете на лични, а не да чоплите кой какво инсталирал и как го изтрил. След като стигнете до резултат, ще се радваме да го споделите. Трето, преходно мнение не се цитира. Набиваш ми се в очите и най-нагло отказваш да си оправиш профила. Понеже си редовен в темата, имаш 10 минутки! П.П. @gogi6, отчасти важи и за теб. Цитирай
0 gogi6 Публикувано Октомври 7, 2010 Автор Публикувано Октомври 7, 2010 Чист рестор и всичко си дойде на мястотоПоне засега Цитирай
0 gogi6 Публикувано Октомври 8, 2010 Автор Публикувано Октомври 8, 2010 Ето до какъв извод стигнах Чисто нов телефон,купен от Глобул,разпечатан и активиран пред мен!Забелязах,че много функции не му работят!Менюто Setings беше орязано,невъзможност за инсталиране и изтриване на приложения от App Store,автоматично изтриване на всички снимки от Photos,липса на 3G мрежа,вместо да се заключва телефона започват някакви рекламни клипчета и т.н.След рестор абсолютно всичко се оправиТова ме навежда на мисълта,че е бил инсталиран някакъв демо софтуер!Всички които имат подобни проблеми-рестор Цитирай
0 Alxx® Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Аз бих си направил сеира в глобул Цитирай
0 BANNN Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Ето до какъв извод стигнах Чисто нов телефон,купен от Глобул,разпечатан и активиран пред мен! Разпечатан пред теб един път, пък колко още са минали преди да го пипнат Глобул. Цитирай
0 Ivelina Iskilieva Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 Здравейте! Имам следния проблем - искам да изтрия няколко проложение от телефона и съответно задържам пръст в/у иконката, почва да се клати, натиска "Х", но след това не ми излиза прозорец за потвърждаване на изтриването! Иконките треперя още няколко секунди и после спират! Iphone 4, iOS 5.1.1. Някакъв съвет?! Цитирай
0 uomoto Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 Ники, телефона няма как да държи повече колкото и да го държиш на зарядно. За проблема с иконите, пробвай да направиш hard rest.Това става при включено положение като задържиш бутоните home+power, докато се покаже ябълката на екрана. Цитирай
0 Ivelina Iskilieva Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 Е, хайде де, не може никой да няма идея за какво става дума!? Цитирай
0 uomoto Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 Пробва ли това, което писах? Цитирай
0 Ivelina Iskilieva Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 да, показа се ябълката! това какво общо има с изтриване на приложения?! извинявай, но не съм много наясно телефонът е с турбосим, ако това има значение... Цитирай
0 uomoto Публикувано Август 14, 2013 Публикувано Август 14, 2013 По-добре да се види от някой, който разбира. Не е желателно да се правят експерименти на ФЗ телефон. Цитирай
Въпрос
gogi6
При задържане на пръст върху приложението,с цел изтриване или правене на папки не се получава желания ефект?!И е невъзможно да се разместват иконите!Някой с подобен проблем? Iphone 4,ios 4.1
21 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.