antonh Публикувано Юни 13, 2009 Публикувано Юни 13, 2009 Какво би се случило ако се прекъсне процеса на update на FW на iphone или рестор , поради спиране на тока , проблеми с кабела , проблеми с компютъра и т.н. ? Цитирай
0 antonh Публикувано Юни 13, 2009 Автор Публикувано Юни 13, 2009 дали ако е така е добре питам, защото ми е леко прокъсан кабела в близост до единия plug като го гледам не изглежа сериозно наранен ама знам ли. ако при евентуален упдате с 3.0 стане гаф... Цитирай
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Публикувано Юни 13, 2009 Правил съм няколко рестора(674646764876) но при някой телефони които са били преебани съм ги спирал умишлено и не е имало проблем след това да го ресторна на ново. Но на теб нищо не ти пречи да си вземеш кабел. С този проблем който казваш, че имаш можеш да нанесеш на телефона сериозни щети ако даде на късо. Цитирай
0 antonh Публикувано Юни 13, 2009 Автор Публикувано Юни 13, 2009 и аз така си мисля въпреки че няма оголени жички , няма да си пробвам късмета Цитирай
0 Aveliky Публикувано Юни 13, 2009 Публикувано Юни 13, 2009 В най лошия случай ще ми чукнеш на лична да подменим батерия, лентов кабел на USB-то, lojigboard или най зле commboard. И следващия път като видиш закъсан кабел ще летиш в най близкия магазин с бясна скорост. Цитирай
0 mupo Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 :confused: Лоша работа и моя кабел е цепнат от много въртене... Цитирай
0 tonygti Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 И моя е прокъснат точно на същото място и се чудех дали да не го залепя с каноколит? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 14, 2009 Публикувано Юни 14, 2009 Ползвай PVC или PU базирано лепило, с каноконлит ще стане чупливо. Цитирай
0 Adamov Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 При евентуално прекъснаване процеса на ъпдейт или рестор става едно ГОЛЯМО нищо. Рестор пак и си готов. Аз също в практиката си съм спирал стотици телефони и не е имало проблем. Няма и да има. Цитирай
0 KurtiMakarov Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 И на мен ми се е случвало много пъти нищо не става,това не е "windows mobilе". Рестор и си готов. :mrgreen: Цитирай
Въпрос
antonh
Какво би се случило ако се прекъсне процеса на update на FW на iphone или рестор ,
поради спиране на тока , проблеми с кабела , проблеми с компютъра и т.н. ?
10 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.