NoGood Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Здравейте.Искам да попитам дали има друга програмка/и за времето,защото на мен ми прави впечетление,че тази на телефона не е особено точна за България .Случвало ми се е да показва хубаво време,а то да е лошо....Мерси. Цитирай
t.kanchev.sz Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Програмата се казва fizz weather Цитирай
antonh Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Стига с тез пародии на програми за времето ... Само NOAA и Weatherunderground, сиреч за NOAA програмата е AeroWeather - безплатна в itunes, за WeatherUnderground - в сафари i.wund.com От Fizz знаят само да програмират, нищо чудно ако някой им се изпикае да помислят че вали дъжд и друго те даже не знаят от къде черпят информация за прогнозите Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Аз ползвам WeatherPro и съм много доволен Цитирай
Toni- Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Аз съм най-доволен от AccuWeather.com, има я в AppStore, безплатна е Цитирай
Grievous Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Стига с тез пародии на програми за времето ... Всеки има право на избор, нали. Да беше предложил на момчето по-рано, а не да критикуваш. Цитирай
NoGood Публикувано Юни 15, 2009 Автор Публикувано Юни 15, 2009 Излиза, че съм малко претенциозен,но искам да е семпла като обикновенната WeatherApp на телефона.Без много джаджи и тем подобни.Важното е да показва времето точно,само това.Та коя е най-семпла от посочените?Мерси на отзовалите се Цитирай
Adamov Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Ами най-семплата е Weather.app Аз ползвам Fizz и съм доволен. 1 Цитирай
Toni- Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Пробвай AccuWeather.com, наистина е много лесна за настроиване и главният и екран е добре оформен, има си всичко, няма да съжаляваш хехе Цитирай
antonh Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Как няма да ги критикувам, ако им вярваш може да ти изиграят лоша шега, особено ако летиш За това само NOAA и Weatherunderground в краен случай. Windguru също е добра, но апликацията не телефона не работи добре. Цитирай
stat123 Публикувано Юни 15, 2009 Публикувано Юни 15, 2009 Как няма да ги критикувам, ако им вярваш може да ти изиграят лоша шега, особено ако летиш За това само NOAA и Weatherunderground в краен случай. Windguru също е добра, но апликацията не телефона не работи добре. Спри се колега. Grievous ти каза че всеки си има право на мнение, и е прав. Теб никой не те спира да си ползваш твоите програми, така че и ти не ни спирай да си избираме която искаме. Още малко и ще си помисля, че си на процент от собствениците на тези програми Цитирай
NoGood Публикувано Юни 15, 2009 Автор Публикувано Юни 15, 2009 Ами пробвах всички,които ми предложихте.В края на краищата се спрях на AccuWeather.... Toni- мерси за съвета,както и на всички останали! :woo: Цитирай
Severus Публикувано Септември 2, 2009 Публикувано Септември 2, 2009 Още един глас за AccuWeather.com. Най-добрата! Цитирай
shaman Публикувано Ноември 17, 2009 Публикувано Ноември 17, 2009 +1 глас за Weather Pro. Има невероятна анимация за облаците - "sattelite" Accuweather също е интересна заради "Risk" и "Alarms" Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Аз добавям един глас за WeatherPro, дава доста точна прогноза по часове, конкретно за София. Недостатък е, че може да показва само един град и за да покаже друг град трябва да го избереш отделно. Има само 7 дневна прогноза и показва прогноза през 3 часа за всеки ден. Напоследък ползвам и MegaWeather, който има следните предимства: настройваш си повече градове който се избират само с слайд, има 15 дневна прогноза, има и 36 и 48 часова прогноза която се дава през 6 часа. Показва графики за прогнозите и за мен има много симпатичен интерфейз. Имам качен и FizzWeather, който също показва до 15 дневна прогноза, но интерфейса на MegaWeather на мен лично ми харесва повече. Полезното и на трите е, че можеш да проследиш прогнозата и оффлайн. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 MegaWeather не работи офлайн. Постоянно я ползвам и си иска нет. Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Да не превръщаме темата в поредната спам, но shaman, това което те радва едва ли е на дневен ред (анимирани облачета). Fizz Weather го прави това още преди да се е повил на бял свят Weather Pro, а след последният ъпдейт може да видиш прогнозата 15 дни напред (снимка по-доло). Разбира се тя е променлива за този период. Дотук със спама, чакам алтернативи, а не оборване както се получи още в началото. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 MegaWeather не работи офлайн.Постоянно я ползвам и си иска нет. При мен работи. Изписва Update Failed, но си показва стойностите който са получени при последния update. Виж да не си с по-стара версия или нещо друго. Аз съм с 2.4, която е и актуална в AppStore в момента. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Това че показва последните запаметени стойности не означава че работи офлайн! За да се ъпдейтнат въпросните, трябва интернет, което от своя страна означава че програмата не работи офлайн. Ако греша моля някой да ме поправи Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Според мен програма която "не работи офлайн" е оригиналния Weather в iPhoneOS. Той при липса на каквато и да е връзка с интернет, не показва никакви стойности. Всички изброени програми показват стойности при липса на интернет, стойности който разбира се са последните свалани при наличие на интернет. Цитирай
NBT Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 И как го разбра това? Оригиналната програма си показва последното валидно време когато е имало интернет. Единствено ако след като обновиш времето рестартираш телефона тогава не ти показва нищо. Цитирай
delmondo Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 "Кел файда" от тези последно запаметени стойности. Не се ли сещаш колко абсурдно могат да изглеждат те при смяна на местонахождението с такова без нет, не дай си боже и с голяма амплитудна разлика в температурата. Освен ако не киснеш постоянно в (едно и също) нас. място с нет. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 18, 2009 Публикувано Ноември 18, 2009 Моя грешка! Извинявам се наистина на OS 3.1.2 показва стойности при липса на интернет. Попринцип не я ползвам, но когато бях с OS 2.2.1 имаше този момент с не показване на стойности при липса на връзка с интернет. Явно след OS 3.0 е коригирано като проблем. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.