John Digweed Публикувано Април 10, 2010 Публикувано Април 10, 2010 Pocket Weather World with Push НовоПоправени бъгве Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Април 12, 2010 Публикувано Април 12, 2010 (редактирано) Досега не съм намерил програма с по-точна прогноза от тази в www.weather.bg Edit : Намерих още по-подробна прогноза на http://www.meteo.bg/ Редактирано Юни 8, 2010 от d3s7r0y3r Цитирай
dachevradoslav Публикувано Април 14, 2011 Публикувано Април 14, 2011 Celsius - Weather & Temperature on your Home Screen * Програмката добавя бадж, трябва да са включени известията, който показва колко градуса е за даденото населено място. Добрата й черта е, че не е задължително влизането в програмата и може да се използва като един вид "widget" . Програмата има и своя еквивалент за температурите по Фаренхайт *Безплатна версия може да се намери в Installous Цитирай
rooibos Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 Специално за метеорологична прогноза ползвам: http://www.theweatherapp.com. Има много, но тази съм я засякъл като най-успешно прогнозираща. Цитирай
graver Публикувано Юни 16, 2011 Публикувано Юни 16, 2011 Може би програмата с най-точни прогнози е Gis Meteo Lite. Информацията е от gismeteo.ru. Има я free в App Store-a. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 13, 2011 Публикувано Юли 13, 2011 Уникална е от 2.0> Който я купи - няма да сгреши! Цитирай
Kontrero Публикувано Юли 14, 2011 Публикувано Юли 14, 2011 Аз също си дръпнах ъпдейта и ми хареса, Мерси Grievous за препоръката (на събирането на Айфонистите ми е предложи) Цитирай
iPhoneman Публикувано Август 1, 2011 Публикувано Август 1, 2011 Fizz Weather отново е на 0.99$ в сторето. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 След този ъпдейт ме изхвърля два пъти при опит за шерване. Цитирай
Grievous Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 И мен един два пъти, но сега няма проблеми. Цитирай
The Shaman Публикувано Август 20, 2011 Публикувано Август 20, 2011 Да, сега е ок. Кофти, че чартовете могат да се шерват само през Туитър. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 Не знам дали ще е по добре да пусна нова тема или да питам в тази. Защо Weather.app дава едни градуси а прогнозата от Yahoo дава съвсем различни и то с тазлика 5-7 градуса. Моля ако не е за тук темата, админите да я преместят заедно с моите извинения. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2012 Публикувано Февруари 5, 2012 Някъде бях писал, май в темата за уедър айкън: зависи от коя метеостанция дърпа данни в момента. По принцип уедър ап(която се захранва от яху ), поддържа обновяване на данни от общо осем метеостанции за всеки отделен град. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Добре е това. Но защо времето на htc weather widget, на който съм му задал града ръчно и на вградения който пак ръчно му е зададен толкова се рязличават. И на двете места не мога да си избера от коя станция да ми казва времето. Кофти работа, не че е болка но дразни. Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Аз ползвам физ уедър и си избирам к'вот ме кефи Е, вярно, няма го на локскрийна ама не ми пука. Слайдерът няма да ми причини тендовагинит все пак Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 6, 2012 Публикувано Февруари 6, 2012 Правиш си един шот за седмицата и го слагаш за тапет на лока и си готов 1 Цитирай
Grievous Публикувано Декември 15, 2012 Публикувано Декември 15, 2012 Fizz Weather 2.5 What's new:* iPhone 5 support * Dew-point added * Minor bug fixes Цитирай
Lyudmil Публикувано Декември 16, 2012 Публикувано Декември 16, 2012 За мен най-доброто и най-адекватно време е от Sinoptik. Отваряте през сафари сайта sinoptik.bg и му давате Add to Home Screen и сте готови. Вече ви е на един клик разстояние. 3 Цитирай
doktorra Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 да попитам, какво (приложение) за време да сложа за да открива и малките градове в България? Цитирай
mariankata Публикувано Февруари 19, 2013 Публикувано Февруари 19, 2013 (редактирано) Aз ползвам Weather 2X - пробвай ако има твоя град (доста изчистена и приятна на външен вид). Редактирано Февруари 19, 2013 от mariankata Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.