gogosim Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Програмата променя гласа ви в реално време. Чрез слайдване на ляво и на дясно избирате колко дебел или тънък да бъде гласа ви. Много е ефектно да ползвате програмата със слушалки защото тогава не чувате собствения си глас. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 И, за да спра въпроси - НЕ! Не става за обаждания! Цитирай
fenbg91 Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 Ми бати тъпото тогава...Няма ли тогава такава за обаждания?!?? 2 Цитирай
mupo Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 Ми бати тъпото тогава...Няма ли тогава такава за обаждания?!?? Кое му е тъпото? Само това остава още повече да улесняваме криминалния контингент в света. 1 1 Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 Понеже криминалният контингент е страшно затруднен... В България срещу 50 лв. абсолютно легално получаваш устройство, което променя гласа. В Англия срещу 3000 паунда легално си купуваш скенер на автомобилни аларми - пичовете си казват, че с него може да се прихване и съответно отвори всяка една кола, но не го продават с цел грабежи и т.н. В Youtube има безброй клипове как да отключиш ключалка без ключ - с кламер, с bump key (по този начин ти трябват буквално няколко секунди), дори има клип как да го направиш с вилица!!! :biggrin: Достъпът до информация (а дори и до нужния хардуер) за дадено престъпление го има всеки, който има достъп до интернет. Но всеки сам си преценява дали направи дадена постъпка и съответно си носи отговорност за действията. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 И тези неща оправдават създаването на подобен софтуер ли? Не мисля! пп: Аз обаче бих разглеждал използването на такова приложение по-скоро от развлекателната му страна Цитирай
Vancuver Публикувано Юли 9, 2011 Публикувано Юли 9, 2011 Не го оправдават, но дали със, дали без такъв софтуер - измами все ще има. А нито ще е първият такъв - помня преди време като имах Симбиан телефон имах такава програма и се бъзиках с приятелите... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.