alessandros Публикувано Октомври 13, 2010 Публикувано Октомври 13, 2010 Както знаете вече излезе jailbrek-а за iOS 4.0 и 4.1.Това става с помоща на инструмента limera1n пуснат и разработен от Geohot! Чрез този инструмент можете да jailbrek-нете iPhone 3GS, iPod touch 3G, iPhone 4 и iPod touch 4G работещи на iOS 4.0 и 4.1, но в това ръководство става въпрос за jailbreak-а на iPad на iOS 3.2.2, като използваме Limera1n jailbreak. Следвайте стъпките по долу: STEP1 Изтеглете си Limera1n jailbreak STEP 2: Свържете вашия iPad с копютъра чрез USB. STEP 3: Отворете limera1n.exe и кликнете "make it ra1n". STEP 4: Следвайте стъпките, които се появяват на screen-shot-овете. Вашия iPad ще влезе в recovery mode. Сега натиснете "home" + "Power" бутоните. Вашия iPad вече е в DFU mode STEP 5: Сега ще видите логото на limera1n на вашия iPad STEP 6: Вашия iPad се е jailbrеk-нал успешно. STEP 7: Стартирайте limeran1n/капката/ на вашия iPad за да инсталирате Cydia. STEP 8: Restart на вашия iPad, наслаждавайте се на jailbreak-а с Лимонов вкус!!!!!!! Надявам се да съм бил полезен! feat. NEOL23 1 Цитирай
toniko Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Аз се опитвам да jail-na iPad 16 GB 3G 3.2.2. Когато дам "make it ra1n", програмата стига само до "waiting the device" и остава така постоянно. Изкарвах - вкарвах USB кабелът няколко пъти и все същото. Цитирай
niyon Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 С кой вариант на limera1n си. На мен ми правеше този номер докато опитван с първата /бета/ версия. Изтегли си последната и опитай пак. Цитирай
toniko Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 (редактирано) Свалих последната версия от официалния сайт. Случва се същото. Редактирано Октомври 20, 2010 от toniko Цитирай
niyon Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Явно програмата /limera1n/ не може да засече телефона. Поне това разбирам под "waiting the device". следователно - смяна на USB кабел, друг порт на компа, и в краен случай друг компютър. Друго май не се сещам. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 Аз пък се сещам - iTunes 10.0.2 и .net framework(web installer)4.0. Ако липсва едно от двете, гаранцията за успех клони към нула. Цитирай
toniko Публикувано Октомври 20, 2010 Публикувано Октомври 20, 2010 (редактирано) Направих всичко, което ме посъветвахте. Резултатът е същия. . Остана само да пробвам на друг компютър, но не мисля че в това е проблема. Пробвах с greenp0ison, засече iPad-а и уж тръгна мина си цялата процедура, но като ми зареди нямам икона Cydia. Редактирано Октомври 23, 2010 от toniko Цитирай
alexvv Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 инсталирах си лимерейн и всичко мина уж успешно, но все още не мога да си слагам кракнатите програми през итунес ???помогнете . пише ми 4е има анекспектед еррор от апликацията. пробвах с няколко и пак същото Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Някой да преразкаже половината форум на колегата?! Братле, има търсачка за тая работа. Извън тази забележка: давам ти добрите ДЕСЕТ минути, да си оправиш профила и започнеш да пишеш грамотно! В противен случай ще гледаш един месец само логото на форума! Цитирай
eEmcchhoO Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 Нещо ми се прецака.. не мога да си включа йПада показжами само илюстрция на ю ес би - то и йтюнс Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 2, 2011 Публикувано Септември 2, 2011 И защо пишеш в тази тема?!? С Limera1n ли опитваш да джейлнеш 4.3.3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.