Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Е то така е най-лесно, адвайте ме :D Адвай ти щом си последен :D

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз съм си walker077. Който иска да ме добави!

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
Публикувано

А как се изтрива снимка на профила в game center.

Публикувано

Не става.Дава да си избера снимка или да си направя.

Публикувано

Ако вече имаш снимка, ще има и Delete. Ако нямаш, не знам какво искаш да махаш?! Поне при мен е така ;)

imagelcq.jpg

Публикувано

Имам снимка но не излиза delete.С 5.1.1 съм.

Публикувано

Е може и от фирмуера да е. Някой с 5.х да потвърди.

Публикувано

Аз съм с 5.0.1 и при мен липсва Delete Photo. Има само Take Photo и Choose Photo. Може би наистина е от версията. Остава ти да замениш снимката с някоя неотрална.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

LinkinPark79 е моя!

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

Спокойно мога да му го сложа отзад на тоя Game Center! Половината игри не са актуализирани и въпреки, че присъства някакъв приличен high-score, програмата отчита някакви смешни резултати и показва тях. Някои игри даже са never played.

Те и без това го хакват както си искат, някои игри дето правиш примерно 10 000 с голям зор, първия е с милиарди точки!

Редактирано от BardoSore
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

Повтарям се но, изключително тъпо и демотивиращо е да видиш как на игра, която да кажем горната граница е около 20 000 точки като рекорд, първия в персоналната й класация в GC да е с милиарди точки. Няма ли Apple да направят нещо по въпроса?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ниакой играе ли "soctics league" много зарибителна игричка-има седмични класирания и класиране по националности...

apazepym.jpg

vureduna.jpg

Играта може да се цъка онлайн и през 3дж ,някой ако иска да вратнем едно мачле да пише...

Публикувано

Едно въпросче имам ,като поканя някой познат от гейм центъра на цакаме някоя игра той получава поканата но не виждам от къде дирекно да се присъедини кам играта с мен и се налага да се надявам на случаен принцим да ни пусне да играем един срещу друг-та има ли начин да се включи към играта

• 3 седмици по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...