The Shaman Публикувано Декември 5, 2011 Публикувано Декември 5, 2011 Е то така е най-лесно, адвайте ме Адвай ти щом си последен 1 Цитирай
walker007 Публикувано Януари 29, 2012 Публикувано Януари 29, 2012 Аз съм си walker077. Който иска да ме добави! Цитирай
emil stoyanov Публикувано Януари 29, 2012 Публикувано Януари 29, 2012 accidic съм аз адвайте. Цитирай
miiladiin Публикувано Ноември 3, 2012 Публикувано Ноември 3, 2012 А как се изтрива снимка на профила в game center. Цитирай
miiladiin Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Не става.Дава да си избера снимка или да си направя. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Ако вече имаш снимка, ще има и Delete. Ако нямаш, не знам какво искаш да махаш?! Поне при мен е така Цитирай
miiladiin Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Имам снимка но не излиза delete.С 5.1.1 съм. Цитирай
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Е може и от фирмуера да е. Някой с 5.х да потвърди. Цитирай
Asen_77 Публикувано Ноември 4, 2012 Публикувано Ноември 4, 2012 Аз съм с 5.0.1 и при мен липсва Delete Photo. Има само Take Photo и Choose Photo. Може би наистина е от версията. Остава ти да замениш снимката с някоя неотрална. Цитирай
BardoSore Публикувано Декември 21, 2012 Публикувано Декември 21, 2012 (редактирано) Спокойно мога да му го сложа отзад на тоя Game Center! Половината игри не са актуализирани и въпреки, че присъства някакъв приличен high-score, програмата отчита някакви смешни резултати и показва тях. Някои игри даже са never played. Те и без това го хакват както си искат, някои игри дето правиш примерно 10 000 с голям зор, първия е с милиарди точки! Редактирано Декември 21, 2012 от BardoSore Цитирай
BardoSore Публикувано Януари 13, 2013 Публикувано Януари 13, 2013 Повтарям се но, изключително тъпо и демотивиращо е да видиш как на игра, която да кажем горната граница е около 20 000 точки като рекорд, първия в персоналната й класация в GC да е с милиарди точки. Няма ли Apple да направят нещо по въпроса? 2 Цитирай
djokando Публикувано Февруари 4, 2013 Публикувано Февруари 4, 2013 Ниакой играе ли "soctics league" много зарибителна игричка-има седмични класирания и класиране по националности... Играта може да се цъка онлайн и през 3дж ,някой ако иска да вратнем едно мачле да пише... Цитирай
djokando Публикувано Февруари 7, 2013 Публикувано Февруари 7, 2013 Едно въпросче имам ,като поканя някой познат от гейм центъра на цакаме някоя игра той получава поканата но не виждам от къде дирекно да се присъедини кам играта с мен и се налага да се надявам на случаен принцим да ни пусне да играем един срещу друг-та има ли начин да се включи към играта Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.