alessandros Публикувано Октомври 14, 2010 Публикувано Октомври 14, 2010 Това са инструкции направени, като ръководство стъпка по стъпка как да jailbrek-нем iPod Touch 3G, iPod Touch 4G, като използваме Limera1n за MAC потребителите!! Limera1n подържа iOS 4.0, 4.0.1, 4.0.2, и 4.1. Както знаете вече има за Windows и можете да го намерите в този форум. Така, че следвайте стъпките по долу: Step One Отворете вашия браузер и добавете http://www.limera1n.com/, след това натиснете MAC-логото. Step Two След, като се свали го сейвнете на десктопа. Step Three Дабъл клик на зип файла за да го екстрактнете и после пак дабъл клик върху логото на limera1n/капката/ за да стартирате програмата! Step Four Свържете вашия iPod с копютъра и натиснете make it ra1n. Step Five Вашия iPod ще влезе в recovery mode.. Натиснете заедно power и home бутоните. Дръжте бутоните заедно докато Limera1n не ви каже да пуснете power бутона. Вашия iPod сега е в DFU mode. В този момент се извършва процеса по jailbreak, След като приключи процеса ще видите капката/логото на Limera1n/ на вашия iPod. И Limera1n ще приключи . Step Six След като включите вашия iPod ще видите на SpringBoard-а иконата на limera1n. натиснете я за да продължим. Step Seven След като се отвори limera1n маркирайте cydia и натиснете install. Step Eight След като Cydia се инсталира просто reboot-нете вашия iPod. Step Nine Като се рестартира вашия iPod, включете Cydia и изчакайте да си направи ъпдейтите. Ако искате да махнете limera1n от вашия iPod стартирайте иконата на springboard-a и натиснете Uninstall Limera1n за да истиете програмата. Ами това е всичко наслаждавайте се на jailbreak-a на вашия iPod и дано съм ви бил полезен!!!! by alessandros 1 Цитирай
borislavkk Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 (редактирано) А защо след джейлбрейка не мога да си качвам приложенията от форума през айтюнс? Редактирано Октомври 19, 2010 от borislavkk Цитирай
Pe6o666 Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Защото не четеш, затова! И защо подяволите реши че тук трябва да питаш?!? 1 Цитирай
ilhan8760 Публикувано Октомври 24, 2010 Публикувано Октомври 24, 2010 при мен не става ако може да ми помогнете щесъм ви много благодарен. Цитирай
Mkarchev Публикувано Октомври 29, 2010 Публикувано Октомври 29, 2010 Преди 2 дни купих една 3та генерация и направих update от 3.1.3 на 4.1 поради това,че всеки път пробвайки с JailbreakMe ми изписваше,че не се е получил последният опит за направата му.Изнервих се и минах на 4.1.Пробвам вече 7-8 пъти с Limera1n(Mac,Windows),безуспешно за съжеление.Всичко минава така както е описано в темата тук,но след като завърши иконата на Лимона просто липсва.Моля за помощ!Благодаря. Цитирай
Mkarchev Публикувано Октомври 30, 2010 Публикувано Октомври 30, 2010 Купих го за подарък на жена ми и ще е грях да го дам така...моля за помощ ако ви е възможна! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 30, 2010 Публикувано Октомври 30, 2010 Не знам брат, не се получават нещата при всички. Под тунчо 10 ли го бориш и iTunesHelper-a върви или си го спрял? Трябва да е пуснат, колкото и странно да звучи. Освен горните условия, ако го бориш под win, трябва да имаш .net framework 4.0. Цитирай
Mkarchev Публикувано Октомври 31, 2010 Публикувано Октомври 31, 2010 Пробвах с всички условия които изисква под Win и Mac.Без никакъв шанс да се появи иконата на Лимона Цитирай
realniki Публикувано Декември 18, 2010 Публикувано Декември 18, 2010 (редактирано) Там където трябва да cydia, ми се появява Check your internet connection. P.S. Оправих се. Редактирано Декември 18, 2010 от realniki Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.