Severus Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Скъпи богове на iPhone и по-скоро на iPhone OS, Искам да си премахна напълно Lockscreen екрана. Какво ще рече това? Независимо дали съм загасил дисплея с горния бутон или пък е изгаснал сам, при натискане на бутона "хоум", веднага да ми се показва спрингборда. ( а не слайд бара). Ще има награда за този, който ме "открехне" или помогне за решаването на този казус. Предварително ви благодаря! Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Това не знам как да стане, но знам как да направиш да не е Slide to Unlock, а да е Tap to Unlock. С други думи, ще трябва просто да докоснеш долу където е Slider-a, за да видиш SpringBoard-a Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Сподели моля те че ми се изтърка отпечатъка на палеца :mrgreen: Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 От cydia си инсталираш Native Tap to Unlock и после го избираш от Winterboard. Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Варианти много, също като темите... Ето още един. Теглиш архива, разархивираш, слагаш в /Library/Themes и избираш от WinterBoard. Ще получиш това. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Еееее златни сте!Мерси много! :jumpeveryone: Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Сложих си някакъв tap to unlock от Cydia, пуснах го с winterboard, след това го махнах и сега не ми реагира изобщо. Т.е. нито мога да вляза в спрингборда, нито да отговоря на обаждане, нито да си изключа алармата и т.н. Предполагам с копиране на оригинални файлове в файловата система ще се оправи? Но кои и някой ще бъде ли така добър да ги предостави? Не мога да изтегля архива, който е дал Миро. С него може и да стане. Ако някой го има, моля да го качи някъде другаде, че този 4сторинг доста го пр**баха напоследък... Надявам се някой да прочете това скоро, че утре цял ден съм навън, а телефона ще трябва. Цитирай
naidenoff Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Ето ти архива на Mupo [download:1s8kgzdv]http://dox.bg/files/dw?a=bd01d6549c[/download:1s8kgzdv] p.s Колко по-скоро от това Имаш много поздрави от Фернандо Торес, той ми помогна за този линк.А Давид Нгог ми прати кода, както прати топката в вратата на M.U :mrgreen: Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Благодаря ти за бързата реакция! Оправи се! Което за мен беше много странно, т.к. нали трябва да се активира през Winterboard, а аз не можех изобщо да вляза в него. Добавка: пробвах пак да го активирам през Winterboard, но нямаше никакви промени (предполагам е тема и трябва да се активира и самия tap to unlock) - затова го махнах и проблемът отново се появи. Забелязах, че не е само на слайда а въобще на целия дисплей, защото менюто на ipod-a не работеше. В крайна сметка се оправи след като свързах с itunes, disconnect-нах и му направих рестарт (home+lock). Цитирай
mupo Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Решението на въпроса на ammcfc е безплатното приложение NoLockScreen от сорса на BigBoss в Cydia. След иснталирането му LockScreen-а ще изчезне, освен ако нямате някакво съобщение на него. При FW след 3.2 (т.е. FW поддържащи multitasking) ще отивате направо каквото сте правили последно, при FW 3.1 и по-стар ще се вижда LockScreen-а за части от секундата докато се пахне и се появят иконите (SpringBoard-a). Приложението няма икона, но може да го спирате и пускате от Settings или чрез Toggle от SBSettings. Имайте предвид, че премахвайки LockScreen-а с това приложение премахвате и възможността да използвате код за отключване на устройството си. 2 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 Много хубав hack - освен, че премахва локскрийна, явно изключва всичко свързано с него - след инсталацията ми се освободи допълнително 20МБ РАМ . Браво! Четейки из темите твоите писания за освободена рам, стигам до извода че си мушнал още една плочка - твоя вече е към 1GB. Сигурно скоро ще ти се появи и радиото, за което говореше Тони Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.