Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Скъпи богове на iPhone и по-скоро на iPhone OS,

Искам да си премахна напълно Lockscreen екрана. Какво ще рече това?

Независимо дали съм загасил дисплея с горния бутон или пък е изгаснал сам, при натискане на бутона "хоум", веднага да ми се показва спрингборда. ( а не слайд бара).

Ще има награда за този, който ме "открехне" или помогне за решаването на този казус.

Предварително ви благодаря!

Публикувано

Това не знам как да стане, но знам как да направиш да не е Slide to Unlock, а да е Tap to Unlock.

С други думи, ще трябва просто да докоснеш долу където е Slider-a, за да видиш SpringBoard-a

Публикувано

Сподели моля те че ми се изтърка отпечатъка на палеца :mrgreen:

Публикувано

От cydia си инсталираш Native Tap to Unlock и после го избираш от Winterboard.

Публикувано

Варианти много, също като темите... Ето още един.

Теглиш архива, разархивираш, слагаш в /Library/Themes и избираш от WinterBoard.

Свали

Ще получиш това.

2v2coq9.jpg

Публикувано

Еееее златни сте!Мерси много! :jumpeveryone:

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Сложих си някакъв tap to unlock от Cydia, пуснах го с winterboard, след това го махнах и сега не ми реагира изобщо. Т.е. нито мога да вляза в спрингборда, нито да отговоря на обаждане, нито да си изключа алармата и т.н. Предполагам с копиране на оригинални файлове в файловата система ще се оправи? Но кои и някой ще бъде ли така добър да ги предостави?

Не мога да изтегля архива, който е дал Миро. С него може и да стане. Ако някой го има, моля да го качи някъде другаде, че този 4сторинг доста го пр**баха напоследък...

Надявам се някой да прочете това скоро, че утре цял ден съм навън, а телефона ще трябва.

Публикувано

Ето ти архива на Mupo

[download:1s8kgzdv]http://dox.bg/files/dw?a=bd01d6549c[/download:1s8kgzdv]

p.s Колко по-скоро от това :rolleyes:Имаш много поздрави от Фернандо Торес, той ми помогна за този линк.А Давид Нгог ми прати кода, както прати топката в вратата на M.U :mrgreen:

Публикувано

Благодаря ти за бързата реакция!

Оправи се! Което за мен беше много странно, т.к. нали трябва да се активира през Winterboard, а аз не можех изобщо да вляза в него.

Добавка: пробвах пак да го активирам през Winterboard, но нямаше никакви промени (предполагам е тема и трябва да се активира и самия tap to unlock) - затова го махнах и проблемът отново се появи. Забелязах, че не е само на слайда а въобще на целия дисплей, защото менюто на ipod-a не работеше.

В крайна сметка се оправи след като свързах с itunes, disconnect-нах и му направих рестарт (home+lock).

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Решението на въпроса на ammcfc е безплатното приложение NoLockScreen от сорса на BigBoss в Cydia. След иснталирането му LockScreen-а ще изчезне, освен ако нямате някакво съобщение на него. При FW след 3.2 (т.е. FW поддържащи multitasking) ще отивате направо каквото сте правили последно, при FW 3.1 и по-стар ще се вижда LockScreen-а за части от секундата докато се пахне и се появят иконите (SpringBoard-a). Приложението няма икона, но може да го спирате и пускате от Settings или чрез Toggle от SBSettings. Имайте предвид, че премахвайки LockScreen-а с това приложение премахвате и възможността да използвате код за отключване на устройството си.

2uqp400.jpg157hptu.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Много хубав hack - освен, че премахва локскрийна, явно изключва всичко свързано с него - след инсталацията ми се освободи допълнително 20МБ РАМ :naughty3: .

Браво!

:D Четейки из темите твоите писания за освободена рам, стигам до извода че си мушнал още една плочка - твоя вече е към 1GB. Сигурно скоро ще ти се появи и радиото, за което говореше Тони :yahoo:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...