mupo Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Алтернативен джейл, подобен на quickpwn - ТУК ПРЕДИ ДА СЛАГАТЕ 3.0 И ДА ПРАВИТЕ ДЖЕЙЛ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ДОЛУНАПИСАНОТО! UltraSn0w излезе. За повече информация -> UltraSnow - unlock за iPhone 3G 3.0 [strikethrough]1. Ако сте с iPhone 3G отключен с “yellowsn0w”, тогава вие НЕ ТРЯБВА да използвате за момента PwnageTool. UltraSn0w не е включен в тази версия и заради това бейзбандът ще ви се заключи и няма да можете да ползвате друга сим карта, освен оригиналната! UltraSn0w ще излзе скоро чрез Cydia и Icy. Ако имате iphone 2G, то ънлока ще работи с тази версия на PwnageTool.[/strikethrough] 2. Yellowsn0w в сегашния си вид НЯМА да работи с бейзбанда на 3.0, и затова ще ви трябва Ultrasn0w.[strikethrough], който скоро ще излезе.[/strikethrough] Ultrasn0w [strikethrough]ще[/strikethrough] работи с ВСИЧКИ iPhone 3G (включително и тези, които не можеха да се отключат заради новия им буутлоудър! ). Но Ultrasn0w засега НЯМА да работи с новия iphone 3GS. 3. Притежателите на iPhone 2G и фабрично отключени iPhone 3G могат спокойно да преминат към 3.0, но не към оригиналният, а към custom-ите направени от ThUnDeR, които може да намерите по-долу. След като направите рестор с тези custom FW, 2G телефоните ще бъдат активирани, отключени и jailbreak-нати, а 3G телефоните jailbreak-нати! Това което трябва да направите е да изтеглите custom FW за съответния iPhone и да сте с iTunes 8.2! Запазете контактите си и важните ви неща от телефона преди да преминете по-нататък! След което връзвате телефона си и стартирате iTunes. Избирате телефона си, задържате Shift (на компютъра) и натискате Restore... и избирате сваления от вас FW. Изчаквате докато телефона се ресторне. След като процедурата завърши ще видите този прозорец Телефона ви ще се рестартира и остава да го активирате (ако е фабрично отключен 3G) Ако по време на процеса ви даде грешка вкарайте телефона в DFU режим и опитайте отново. Натиснете Sleep/Wake и Home бутоните за 10сек. Пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато iTunes засече iPhone в рековъри режим. Looking for miPatch? On OS 3.0, miPatch is no longer effective. Instead, find "AppSync" on the Hackulous Cydia repo (http://cydia.hackulo.us <-- Enter that into Cydia, don't go there from your browser), install that, then restart your phone. Now you can sync apps again!С две думи, добавяте си сорса на Hackulous http://cydia.hackulo.us и си инсталирате "AppSync". Рестартирате и си синхронизирате като пичове За всичкки, които имат проблем с грешка 16хх. Това е, защото сте били с оригинален 3.0 и се опитвате да сложите къстъм. Решението е следното:- Махате Itunes 8.2 и слагате 8.1.1. - Вкаравате телефона в ДФУ и правите рестор на 2.2.1. - Накрая ще ви даде грешка 1013 и телефона ще влезе в рековъри мод (кабел на екрана). Да не ви дреме на шпека. Пускате QuickPwn и той ще ви каже да задържите power+home за 15 сек. за да се рестартира телефона. Направете го и ще си зареди. Може да го активирате през Itunes. - Махате Itunes 8.1.1. и слагате 8.2. - Вкаравате телефона в ДФУ (може и с quickpwn вече) - В Itunes натискате шифт + рестор и посочвате пътя до къстъм фърмуера на Тъндър. - Чакате да свърши и бягате за бира, а за мен Джак Даниелс Това решение съм го пробвал на 3G фабрично отключен. Какво ще стане на друг телефон, нямам идея.
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 но нищо не става с 2G сам и сам качил 3.0.Някакви идеи,в смисал не започва рестора
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 стои на "Preparing Iphone for restore..." и то доста време
TeDDy Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Смени USB порта, към който е вързан телефона. Може и да стане :mrgreen:
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Сега ще сложа оригиналния и пак ще опитам
DJCC Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Ако ти изпише грешка 1604, пробваи с друг софтуер незнам друг начин.
TeDDy Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Ти не четеш ли бре :confused: . С оригиналния няма да ти е отключен...
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 ми слагам оригиналния и веднага пак ще опитам с "iPhone 2G Custom Firmware 3.0 by ThUnDeR"
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 знам че няма да е отключен но аз бях с него.Сега слагам "iPhone 2G Custom Firmware 3.0 by ThUnDeR".Но заби и сега отначало опитвам
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 пречи ли че преди това сам качил оригиналния 3.0. Защото сега не иска да качва "iPhone 2G Custom Firmware 3.0 by ThUnDeR" ?
mariankata Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Някой би ли могъл да направи едно Custom-че за iPod Touch 1G и да го качи в някой международен сървър? Благодаря.
caspar Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 На FW-a от ThUnDeR има ли нещо инсталирано или е чист?
ArchNikolov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 А аз мога ли да помоля за линк на рестора за 3Г, който да не е 4сторинг, че съм в германия и ми пише винаги от там че файлът е недостъпен. И другия въпрос. Със заключен съм 3Г с уиндоус съм,, след като направя рестор с този фирм, ще ми е джейлбрейкнат и ще мога да си ползвам т-мобиле немската ми карта? А за бг картата до един месец се надявам да излезе, че тогава си идвам за лятото във варна.
n_todorova Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 При мен всичко мина като по учебник (фабрично отключен 3G). Youtube работи. Имам Cyidia и Icy.... ...и цяла нощ да се наслаждавам на 100-те разлики Поздрави и специални благодарности на ThUnDeR и mupo
NBT Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 Даде ми отново грешка във DFU режим, иавно ще чакаме версия за уиндоус
KurtiMakarov Публикувано Юни 19, 2009 Публикувано Юни 19, 2009 а с QuickPWN няма ли да стане?Като излезе де
Recommended Posts