MyTpaTa Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 абе хора, иска ми bootloader.bin - какво да правя!? От къде да ги взема и да му ги дам!!! Някои има ли идеи
devilkills Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 redsn0w Itunes 8.2 iPhone1,1_3.0_7A341_Restore BL-39 BL-46
Blurry Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Това tethered или untethered jailbreak е?Нали няма да се налага да си рестартирам айпода с помоща на PC? Някой iPod touch 2G потребител да каже как върви и дали има някакви проблеми? П.П. не иска да ми регистрира българска кредитна Виза карта!
roland Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Бачка си на 6 и на моя 3G Абсолютно, много се радвам. След толкова битка се справих
turganay Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Добре де ние с заключени 3G не може ли да ползваме redsn0w и да го ползваме като iPod докато излезе ultrasn0w
Severus Публикувано Юни 20, 2009 Автор Публикувано Юни 20, 2009 Ами ако вече сте го превърнали в тухла, можете. Но ако в момета ви работи прекрасно с жълтия сняг, изчакайте.
turganay Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 За съжеление вече го превърнах в тухла но и като iPod не мога да го ползвам не знам къде е проблема но с redsn0w също не става ,след като сложа оригиналния 3.0 FW стигам до instal cydia i unloc,слагам BL-39.bin и BL-46.bin вкарвам го DFU режим и веднага след това ми изписва някакав грешка в USB-то
mupo Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Може ли някой с iPhone 2G, iTouch 1Gen и iTouch 2Gen да ми направи снимки на стъпките през които се минава с redsn0w. Благодаря! turganay, след стъпката с Install Cydia телефона трябва да ти е спрян! След това следвай стриктно времената за да го вкараш в правилния режим.
Гост Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 turganay, не му слагай unlock. И се увери че избираш firmware-а за 3G, а не за 2G.
Severus Публикувано Юни 20, 2009 Автор Публикувано Юни 20, 2009 .....unloc,слагам BL-39.bin и BL-46.bin вкарвам го DFU режим и веднага след това ми изписва някакав грешка в USB-то ?! Това е за 2G!!!
turganay Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Миро пак го пробвах и ми изписва долу до часовника This device can perform faster и ми показва някакви USB портова,ако си си в Пловдив кажи къде можем да се срещнем и да ти го дам да го оправиш срещу заплащане
turganay Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 turganay, не му слагай unlock. И се увери че избираш firmware-а за 3G, а не за 2G. ок сега пак ще пробвам,дано стане.Пробвах пак същото изписа ми Waiting for reboot и това е седи и не помръдва
ipa Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 имам едно бързо питане - от рестор си слагам новият фирм, след това джийл с редснола, после синхронизация с itunes, нали така? с ipod touch 2g съм...
code7 Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Едно вапросче ъпдейт или рестор( на чисто ) да се сложи оригиналния 3.0 firmware за iPhone2G, и ако ъпдейт, ще ми се запазят ли нещата от cydia, а ако рестор препоръчайте програмка за backup на cydia, която да работи (скоро го бях брикнал и с aptbackup за cydia нищо не стана). Благодаря ви предварително.
dachevradoslav Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Спазвам си стъпките, както си е описано в програмката, слагам тикче на сидия, след това изключвам телефона и задържам както е написано и накрая ми изписва DONE, но дисплея остава тъмени включен без нищо по него. Изключвам го от пауър бутона и след това го включвам, но няма и следа от сидия. Да имате идея къде бъркам?
NBT Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Спазвам си стъпките, както си е описано в програмката, слагам тикче на сидия, след това изключвам телефона и задържам както е написано и накрая ми изписва DONE, но дисплея остава тъмени включен без нищо по него. Изключвам го от пауър бутона и след това го включвам, но няма и следа от сидия. Да имате идея къде бъркам? Пробвай пак и при мене беше така но на дисплея на телефона има картинка на хард диск и пишеше нещо от доло след като ми изписа доне се извършваха някакви процедури в рамките на 2-3 мин.
ipa Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Спазвам си стъпките, както си е описано в програмката, слагам тикче на сидия, след това изключвам телефона и задържам както е написано и накрая ми изписва DONE, но дисплея остава тъмени включен без нищо по него. Изключвам го от пауър бутона и след това го включвам, но няма и следа от сидия. Да имате идея къде бъркам? я виж на втората страница на дисплея /не зе бъзикам/ след jail-a излезна ли ти едно ананасче? показа ли ти, че инсталира разни неща? при мен всичко мина супер гладко. после правите ето това http://hackulo.us/idiotsguide/viewartic ... dhackulous след което си инсталирате AppSync от Hackulous-a, и рестартирте. сега ще пусна да се синхронизира с apps, и ще кажа какво е станало... за сега инсталира апликациите една след друга и не ми е дало грешка.
dachevradoslav Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Не ми показа нищо по дисплея и процеса ми се видя адски бърз, в рамките на тези последи 30 сек, които ти иска да държиш хоум бутона
ipa Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 значи опитай пак. нещо не се е получило като хората. на екрана първоначално след процедурата по задържане трябва да ти се появи един хард диск, след което едно ананасче. чети внимателно и гледай да не объркаш хоум бутона със слийп бутона, и обратното... и нали в началото си избираш фирма 3.0 там от browse???
dachevradoslav Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Внимателно следвам стъпките, пробвах над 10 пъти и резултата е един. Знам кой бутон кой е, телефона го имам от 9 месеца и съм минавал доста пъти по подобни процедури... Споменатия хард не ми се появява
Severus Публикувано Юни 20, 2009 Автор Публикувано Юни 20, 2009 http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1213 http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1214 Ето ви подробно ръководство. Дано да ви помогне.
mupo Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Насочете се към ръководствата съответстващи на вашите устройства. Ако имате въпроси ги задавайте там. Подробни ръководства. iPhone3G --->http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1213 iPhone2G --->http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=1214 iPod Touch 1Gen/2Gen --->http://bgiphone.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=1216
Recommended Posts