mupo Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Трябва да имате инсталиран iTunes 8.2 на компютъра, .NET Framework 2.0 или по-нов, както и следните неща: redsn0w-win_0.8Ако ви потрябва ето и старата версия: redsn0w-win_0.7.2 Както и оригинален FW 3.0 за вашето устройство: iPod Touch 1Gen FW 3.0 iPod Touch 2Gen FW 3.0 Сложете redsn0w-win_0.8.exe и FW 3.0 в една папка. Ако устройството ви вече е с оригинален FW 3.0, то преминете към т.2, ако ли не започнете от т.1 1. Свързвате устройството си към компютъра, след което натискате Shift + Restore (за предпочитане е да се направи Restore) намирате къде сте свалили FW 3.0 и му давате Open. 2. След като процедурата по рестора завърши пускате redsn0w-win_0.8.exe Натискате Browse бутона и избирате оригиналния FW 3.0 съответстващ на устройстовто ви. 3. След като RedSn0w "одобри" файла с FW-a натиснете бутона Next. 4. Слагате отметка на Install Cydia и/или Icy (за предпочитане е само Cydia) и натискате Next. 5. Уверете се, че устройството ви е включени към комютъра и е изключено. Ако ли не, първо го включете към компютъра и след това задръжте Sleep/Wake бутона и плъзнете слайдъра, за да се изключи. Чак след това натиснете бутона Next! 6. Сега RedSn0w ще вкара устройството ви в recovery mode и ще поиска от вас последователно да изпълните няколко действия: Да задържите Power бутона за 5 секунди Да задържите Home + Power бутона за 10 секунди И накрая да задържите само Home бутона докато телефона не влезе в DFU mode. 7. След което устройството ви ще се рестартира.... 8. ... и RedSn0w ще започне процедурата по Jailbreak 9. След като процеса приключи натискате бутона Finish и устройството ви ще се рестартира. След като зареди ще е Jailbreak-нато и с инсталирана Cydia Цитирай
Blurry Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Някой, който вече е сложил 3ката да казва впечатления. Аз ще изчакам да мине цялата лудница, да се оправят всички бъгове и ще преминавам и аз! Цитирай
ipa Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 ами аз я сложих и всичко е ок. поне за сега не съм забелязал нещо да работи некоректно, инсталират си се приложения, синхронизира нормално, всичко е оки доки. давай смело Цитирай
Anthony Публикувано Юни 20, 2009 Публикувано Юни 20, 2009 Някой, който вече е сложил 3ката да казва впечатления. Аз ще изчакам да мине цялата лудница, да се оправят всички бъгове и ще преминавам и аз! И кои точно бъгове очакваш да се оправят? Като мине "цялата лудница", смяташ ли, че фърмуер 3.0 ще бъде друг, с "оправени бъгове"? Този може би е пробен, да го тестват балъците и после Епъл ще го оправят за гъзарите 3.0 ще си бъде един и същ до излизането на 3.0.1. Ако ти се чака, чакй си. Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Той има предвид да се изчистят бъговете по отключването и джейла, този страх винаги го има у хората, които нямат време да четат (или откровено не разбират много и ги е шубе да не цъфнат налъмите, че ше се панират) Цитирай
Anthony Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Е, то по-лесен джейл от redsn0w няма как да има. С него и кучето ми се справя безгрижно Цитирай
mupo Публикувано Юни 21, 2009 Автор Публикувано Юни 21, 2009 iPod Touch 3Gen няма! За iPhone гледай в раздела за iPhone! Цитирай
Vortex91 Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Аз нямам особени проблеми, Cydia-та нещо се ослушваше в началото, трябваше да сваля няколко ъпдейта но после се предаде и заработи Само че забелязах, че iTunes не е мн стабилен на iPod-а, на много места не се появяват списъци, например на New Releases в Music, Top Tens на Podcasts и т.н. Цитирай
panajotveliki Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 При мен стана без никакъв проблем. И сидиата също си тръгна нормално. Поиска ми да се ъпдейтне в началото. Поздрави и успех! Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Проблем ли е ако преди това съм използвал друга програма за jailbreak (QuickPwn), за да джейлбрейк-на fw 2.2.1 ? Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Действай смело. Действах Всичко е наред. Само не знаех, че след ъпдейт се премахва всичко от iPod-а, но след един Sync предполагам ще се оправи Цитирай
zviara Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Всичко изчезва, да, всичко наново се качва :bored: Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Всичко изчезва, да, всичко наново се качва :bored: Интересното е,че няколко от старите приложения просто не искат да се инстлират отново. И естествено става въпрос за най-интересните игри Цитирай
ThUnDeR Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Всичко изчезва, да, всичко наново се качва :bored: Интересното е,че няколко от старите приложения просто не искат да се инстлират отново. И естествено става въпрос за най-интересните игри Теглиш си AppSync от сорса cydia.hackulo.us. Цитирай
d3s7r0y3r Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Теглиш си AppSync от сорса cydia.hackulo.us. Този сорс го нямах. Добавих си го. Изтеглих AppSync и вече всичко е наред. Благодаря на всички, които ми помогнаха :clap: :drinkingcheers: :thumbup: Цитирай
ipa Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 хора, въпросът ми сигурно е много тъп, но може ли да се аднат сорсовете без wi-fi? дали има такъв начин, защото едни познат си го джейлна, ама сорсовете ***....няма wif-fi... Цитирай
Anthony Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Е, за какво са му сорсовете без wi-fi? Цитирай
ipa Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Е, за какво са му сорсовете без wi-fi? за да може да си качва кракнати програми и да си синхронизира безпроблемно iPod-a може би??? забравете, той се оправи. Цитирай
JOKe Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 След като jailbreak-нах и качих OpenSSH не мога да connectna ... дава ми при логин след като напиша паролата няква брутална грешка и увисва процеса. Цитирай
vilkim Публикувано Юни 25, 2009 Публикувано Юни 25, 2009 Имах един проблем(до колкото може да се нарече такъв): Когато слагах Айподчето в DFU режим ,по правилата на програмта(3s power button + 10s home +30s home and power) ,изобщо ,ама изобщооо не ставаше по никакъв начин.Комюютъра не разпознаваше usb порта. И питах моя приятел, той ми каза 5s home+home&power10s+и home докато не влезе в този режим.Така стана. Та не е нещо кой знае какво..но някой да е имал такъв проблем? п.с. : Благодаря на автора на темата! Много полезен труд п.с.2:Чистак-бърсак айпод вече Цитирай
mupo Публикувано Юни 25, 2009 Автор Публикувано Юни 25, 2009 vilkim, не гледай само картинките, а чети и текства между тях. Цитирай
shtobe Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 След като jailbreak-нах и качих OpenSSH не мога да connectna ... дава ми при логин след като напиша паролата няква брутална грешка и увисва процеса. Не знам дали си се оправил....ако не, виж това: viewtopic.php?f=8&t=1304 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.