Pe6o666 Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Преминах успешно на 3.0 и всичко работи без грешка :mrgreen: Проблема е в това,че всичките ми контакти са в Outlook а iTunes-а не иска да ги качи в телефона :cry: Помооооощ!!! Цитирай
Severus Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Ако си под Win, понякога излиза "разрешително" прозорче, за позволение да се бърка в базата на Аутлук. Да не би да не го виждаш и да не си му дал ОК. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 21, 2009 Автор Публикувано Юни 21, 2009 С Win XP съм Не се появява нищо такова П.П. Справих се!Благодаря на отзовалите се!Може да триете Цитирай
mupo Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 pe6o666, сподели как успя, не бъди скръндза. :razz: Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Сменях няколко пъти "Sync contacts with:Yahoo!Adress Book;Windows Adress Book;Google Contacts;Outlook" На тунето явно му писна накрая и реши да ги прехвърли в телефона :mrgreen: Остана чекнато "Windows Adress Book" П.П. mupo за скръндзенето ще говорим пак,когато прекараш няколко часа във Варна с мен и GPower по плажните кръчми :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Ами просто и преди са ти били синхронизирани с Windows Adress Book. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 След няколко прехвърляния на отметката от къде да се синхронизират се получи. Идея нямам къде беше проблема :confused: Цитирай
stefan_kpv Публикувано Август 6, 2009 Публикувано Август 6, 2009 При мен стана но има проблем. При номерата които са запаметени с +359....... при мене маха плюсчето. Цитирай
bombastyk Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 (редактирано) И при мен се получава по някой път ,за това не забравяйте да направите Ръчен backup на iPhone http://bgiphone.com/showthread.php/314-backup-iPhone Редактирано Март 13, 2010 от mupo Цитирай
ludiamax Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 И при мен не се синхронизираха, иначе са си в Outlook, но не искат да отидат у айфонето :cry: Цитирай
Grievous Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Това също е добро решение, ползвам го от деня в който johnny ни отвори очите за пореден път. Уникална е: Funambol Цитирай
danko767 Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Привет, Наскоро трябваше да си дам служебния лаптоп за ремонт. Преди това изтрих всичко лично (контакти, календар и бележки) от Outlook. Преди да го синхро отново, си качих ABGrouper и направих 10-на групи на телефона. Сега не иска да синхро контактите. Какво може да се направи? Другото, което стана след синхро с iTunes - изтри ми контактите и бележките от телефона. Трябваше да му направя restore backup. Интересно, че след restore backup направи автоматична синхро и качи обратно всичко без контактите. Има ли начин за достъп до synchronization conduits в телефона или в iTunes? Това го знам от предишното ми устройство Palm Z22. Там тези synchronization conduits можеха да се променят и да се избира посоката и как да става синхронизацията... Предварително благодаря! Цитирай
mupo Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 (редактирано) В iTunes си има опция за избор на посоката на синхронизация на контакти, календар, бележки, пощенски акаунти и bookmarks, явно не си го видял. Редактирано Март 13, 2010 от mupo Цитирай
danko767 Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Извинявай, но на мен ми трябва обратно: iPhone към Outlook. Такава опция няма. И в чата не пише за такова нещо - там всички искат да качват от PC на iPhone И защо при синхронизацията ми се изтриха данните? Та трябваше да правя ги възстановявам с бекъпа... Цитирай
mupo Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Като няма отметка се качва от iPhone към компютъра, а ако има отметка се качва отметнатото от компютъра към iPhone. Мога да предположа само защо са се изтрили - сложил си отметка да се качат от компютъра на iPhone-а, но тъй като си ги изтрил от Outlook и при синхронизацията е затрило всичко от телефона. Цитирай
danko767 Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Никога не я слагам тази отметка, защото обикновено добавям нещата в телефона, и синхронизирам с Outlooka. Знам за какво говориш. Това с изтриването, ми го направи още като беше нов, но тогава данните от Palm-a все още бяха актуални и ги качих отново през Outlooka. А по другия проблем, с ABGrouper аппл и групите в Контактите, може ли да ме посъветваш нещо? Доста усилия хвърлих да групирам контактите и сега не ми се изтриват тези групи... Цитирай
mupo Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Направи си групи в Outlook-а и след това синхронизирай контактите си от компютъра към iPhone-a Цитирай
danko767 Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 (редактирано) Вече го направих - същите имена - не става... Искам пак да поясня - в Outlooka имам само две стари групи, които мигрираха с файла от Палма.. Те бяха в телефона преди да изпозвам този ABGrouper Те се синхронизират - всичко останало, което е извън тях, не се прехвърля от телефона на Outlook. Редактирано Март 13, 2010 от danko767 правопис Цитирай
danko767 Публикувано Март 13, 2010 Публикувано Март 13, 2010 Преди малко изтрих старите групи в Outlook и опитах синхро отново - пак не стана. Този ABGrouper е от Cydia. Май ще го махам, че вече пропилях доста време с него.. :-/ Цитирай
borisb Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Сигурен ли си, че не се синхронизират контоктите в другите групи? Пробвай да включиш видимост на полето Other Phone в Outlook-а. Цитирай
danko767 Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Изтрих този ABGrouper и всичко се оправи. Не го препоръчвам (от Cydia) Цитирай
Anthony Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 От Cydia са малко нещата, които се препоръчват. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.