Adamov Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Здравейте съфорумници. Искам да ви попитам, дали има смисъл от видео уроци (на български, разбира се) и ако да, какво бихте желали да има. Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Според мен няма смисъл . Ще включва нещата от "въпроси и отговори за начинаещи" и ефекта ще е същия . По-скоро въпросната тема ако може да се разшири и да се сложи на повече места из форума . Цитирай
Adamov Публикувано Юни 22, 2009 Автор Публикувано Юни 22, 2009 Не може! Няма да се осира форума с едно и също нещо! Линка към правилата на форума са навсякъдето, където цъкнеш. Да виждаш резултат?? Щото аз не виждам. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Тогава да се обновят старите видео ръководства, Zibri например е минало и начините на отключване и джайлбрейк са коренно различни. Мисля че ще е по добре, а и файловата система на телефона коренно се промени. Цитирай
intruder Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Аз съм 'за' - голям фен съм на видео уроците от всякакъв вид. Даже тези, които са забранени за лица до 18г. не ги пропускам Цитирай
TeDDy Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Днешната младеж не обича да чете, някой дори не могат . Ако ти се занимава, батка, ще е полезно Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Тогава да се обновят старите видео ръководства, Zibri например е минало и начините на отключване и джайлбрейк са коренно различни. Мисля че ще е по добре, а и файловата система на телефона коренно се промени. Напълно съм съгласен Може би е по удачно да се обновят старите ръководства,и евентуално да се добавят още две-три нови. TeDDy тя днешната младеж не само че не обича да чете,ами и да пише много не обича :exclaim: А и не може :twisted: Цитирай
Adamov Публикувано Юни 22, 2009 Автор Публикувано Юни 22, 2009 Ами кажете ми какво искате и ще го направя. Цитирай
deezel Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Аз също съм готов да снимам уроци, само кажете какви. Цитирай
ReCcA Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Лично на мен Step by step ръководствата са ми по-удобни Цитирай
Adamov Публикувано Юни 22, 2009 Автор Публикувано Юни 22, 2009 Лично на мен Step by step ръководствата са ми по-удобни Тебе те разбрахме. Да имаш да кажеш още нещо !? Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Мисля че има много нетърпеливи младежи,неспособни да четат открай-докрай. Ако имаш нерви да направиш видео ръководства, мисля че ще е полезно. Дано по този начин понамалее spam-а, и излишното повтаряне на едно и също. Цитирай
BANNN Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Извинявам се ,но и на мен ми е по лесно писменно ,но не е излишно редом с него да има и видео. Цитирай
naidenoff Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 Ами кажете ми какво искате и ще го направя. Мисля,като за начало да обновиш ръководството на "Великия" все пак вече имаме "жълт"."червен" а скоро и "ултра" снежковци ,.Мисля че и едно добро видео-ръководство за Промяна на облика на OS X Mobile чрез WinterBoard няма да е излишно mupo е направил супер лесно ръководство,но за повечето потребители,особенно новите,думите Bundlescom.apple.TelephonyUI и подобни фрази,звучат "стряскащо" и ги объркват.Спират да четът по-долните редове,и не след дълго се появи въпросът:"Как да я сложа тая тема" Но мисля че ти най добре знаеш каде е най-нужно да се направи такова видео-ръководство,защото по-цял ден се сблъскваш с въпроси от рода: "това не го разбрах","а това как беше" Цитирай
trader Публикувано Юни 23, 2009 Публикувано Юни 23, 2009 Поздравления! От днес чакаме 100 дена всеки ден нов видео урок ПП. Ползваш Screen Flow гледам, ще е готино да сложиш и себе си в долния десен ъгъл. Има място ППП. Можете ли да го направите като подкаст? Цитирай
Adamov Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Нямам друга камера за да сложа себе си. Имам 2 уебкамери, но не мога да ги подкарам на Powerbook-a си. п.п. Както не мога да оправя и Л-Уто си. Цитирай
trader Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Нямам друга камера за да сложа себе си. Имам 2 уебкамери, но не мога да ги подкарам на Powerbook-a си.п.п. Както не мога да оправя и Л-Уто си. Не ти е необходима втора камера. Screen Flow сваля екрана и те снима на камерката ЕДНОВРЕМЕННО . После сглобява двете в едно красиво видео. [youtube:iva5772m] [/youtube:iva5772m] Цитирай
Adamov Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Ама аз и първа нямам Нали това ти обяснявам. Powerbook-a няма iSight. А юсб камерите, които имам не вървят (пробвал съм какви ли не драйвери). Цитирай
trader Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Ама аз и първа нямам Нали това ти обяснявам. Powerbook-a няма iSight. А юсб камерите, които имам не вървят (пробвал съм какви ли не драйвери). Сори не те разбрах ... Ако обещаеш 100 дена всеки ден по един стойностен урок и подкаст за уроците ще ти подаря една камерка за МАК . Ще ти я дам в началото разбира се. http://www.logitech.com/index.cfm/webca ... 8&cl=US,EN System Requirements Mac Mac OS 10.4.11 or higher G4 800MHz or higher Цитирай
Adamov Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Ами аз имам желание. Пуснал съм и тема, за да може хората да казват какво искат, но не казват. Хахах. Аз така или иначе имам идеи за няколко туториала и съм почнал да ги правя. Така, че ако подаряваш нещо, сега е времето Цитирай
trader Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Ами аз имам желание. Пуснал съм и тема, за да може хората да казват какво искат, но не казват. Хахах. Аз така или иначе имам идеи за няколко туториала и съм почнал да ги правя. Така, че ако подаряваш нещо, сега е времето Обещай 100 работни дена 100 туториала за iphone 3.0 всеки ден по един с подкаст и с вариант за iPhone и HD и имаш тази камера веднага От тези 100 поне 75 трябва да са и за потребители с НЕджейлнати телефони и поне през един брой също. Ако забавиш 10 пъти общо или 2 последователно връщаш камерката общия брой си е 100 независимо от забавянията. Има ли сделка ? Цитирай
Aveliky Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Много си скъп бре. Чак и ако еди кво си връщаш камерата. Ако ще подаряваш камера, подари. Цитирай
trader Публикувано Юни 24, 2009 Публикувано Юни 24, 2009 Много си скъп бре. Чак и ако еди кво си връщаш камерата. Ако ще подаряваш камера, подари. Ей това е мъжка приказка! На която отговарям с мъжка - правила трябва да има, условията остават но към мизата добавям iPhone 3G 8Gb втора употреба черен на 1 година фабрично отключен. Все пак вижам, че e s 2G. Цитирай
Adamov Публикувано Юни 24, 2009 Автор Публикувано Юни 24, 2009 Дай ми списък на 100 ръководства и ти ги правя. За да искаш такава голяма бройка, трбява да знаеш какво искаш Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.