mvr2 Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 Версия: 1.0.1 Размер: 12 MB http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 mvr2, похвално е това което правиш, но молбата ми е да се придържаш към вече наложената форма за представяне на приложенията. Поздрави Цитирай
mvr2 Публикувано Октомври 25, 2010 Автор Публикувано Октомври 25, 2010 mvr2, похвално е това което правиш, но молбата ми е да се придържаш към вече наложената форма за представяне на приложенията. Поздрави Благодаря. Каква е наложената форма за приложения, че не ми е много ясно?? По точно?? Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 Повече инфо за приложението, изисквания, шотове... Нищо специално Цитирай
mvr2 Публикувано Октомври 25, 2010 Автор Публикувано Октомври 25, 2010 Повече инфо за приложението, изисквания, шотове... Нищо специално Благодаря отново Ще се постарая. И последен въпрос имам за шотовете как се поставят? Трябва ли предварително да са качени някъде или?? Цитирай
bokoto Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 (редактирано) На мен лично ми направи най-много впечатление , че не пише изисквания за фирмуер в постовете , иначе мерси и от мен за игричките които пускаш. Помните ли едно време имаше за големи машинки подобна игра с един паяк, който разсъблича мадами Редактирано Октомври 26, 2010 от bokoto Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 iSlash 1.2 What's New in Version 1.2iSLASH IS BACK WITH ANOTHER GREAT NEW UPDATE! What's new in Version 1.2 - 30 New Levels - Skip Level System - A New Icy Bonus - A New Comet Star - 4 New Achievements Цитирай
SpiceBoy Публикувано Август 11, 2011 Публикувано Август 11, 2011 What's new in Version 1.3.5 - BUG FIX: This update fixes the graphics issue of levels 1-4 and 1-5. What was new in Version 1.3.4- 10 NEW LEVELS - 1 NEW STAR - 4 NEW ACHIEVEMENTS - SET 3 DIFFICULTY ADJUSTED - BLADE RUNNER ACHIEVEMENT ADJUSTED 10 NEW LEVELS An update without new levels is not an update! So here are 10 new challenging levels for you to slash! 1 NEW STAR A new bamboo star is here. Slash it if you can! If you are fast enough you can kill it with your swipe! 4 NEW ACHIEVEMENTS New stars come with new achievements. Here are 4 new achievements for you to get: - Spawn Denied - One Fell Swoop - Star Slasher - Star Slayer SET 3 DIFFICULTY ADJUSTED Set 3 difficulty is adjusted for a better gameplay experience. BLADE RUNNER ACHIEVEMENT ADJUSTED Blade Runner achievement was too hard to get. Now you can achieve it by collecting only 3 Extra Blades in a level! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.