Sisq0 Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Не знам за вас, но мен адски ме дразни някой като си пльосне къстъм стартиращ екран на дадена игра/програма, та да ми се набива в очите всеки път когато я стартирам. Всеки има право на избор: те да си ги слагат, а аз - да не ги харесвам (и да ги махам). Ако е самият кракър иди-доди, човекът си е поиграл да я кракне поне. Но съм се натъквал на уникални сплашове от типа "Pe$ho w@s h3r3" и не ми издържат нервите. Ето ви бърз фикс: 1. Отваряте .ipa файла с WinRar (може да преименувате на rar първо и после с двоен клик по файла, но направо през ipa на мен поне ми е по-лесно) 2. Влизате в Payload/Името-на-програмата.app и търсите Default.png - ако искате да сложите ваш стартиращ екран, просто го заменяте с файл със същото име (резолюция 320х480), който сте си нарисували/изтеглили от Интернет - ако искате да премахнете чужд творчески напън и да върнете стандартния екран, винаги можете да изтеглите по-стара версия на съответната програма/игра и да вземете Default.png от нея 3. Запазвате промените, затваряте WinRar, добавяте .ipa в iTunes, синхронизацийка и "Pe$ho w@s h3r3" вече е история. Айде... и без тъпи сплашове, молим! 2 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Бяхме почнали да сменяме всички такива с красиви форумни лога ама пусти мързел 1 Цитирай
Sisq0 Публикувано Октомври 26, 2010 Автор Публикувано Октомври 26, 2010 Пропуснал съм явлението... за добро или лошо. Не ме радва идеята, ама аз може би разсъждавам от друга гледна точка - за мен е все едно някой да си пльосне името под мои субтитри. Шити е. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Ако решиш че те кефят...: 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.