netmonk Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Гледам в Cydia има ultrasn0w 0.8. Има ли смисъл да го инсталирам? Цитирай
mupo Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Излязъл е redsn0w 0.8 (поддържа активиране и jail на 3GS и има версия за Linux) Ultrasn0w 0.8 (поддържа 3GS) ultrasn0w е съвместим с 3GS! Главния проблем за 3GS отключени с ultrasn0w е, че веднъж трябва да се направи Reset Network Settings Ще се опитаме да отстраним достадното Reset Network Settings. Цитирай
netmonk Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Мерси mupo. Аз ги следя в туитър (и теб също). Просто се чудех дали има някаква файда за нас, които сме на 3G без S. Цитирай
Severus Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Няма файда. Ъпдейта касае само 3GS, защото имаше проблеми преди това. Цитирай
Toni- Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Аз сега ще го пробвам ultrasn0w 0.8, че се наложи да ресторвам 3G. Edit: Всичко мина перфектно, и ултрата и червения работят перфектно ! ! ! Цитирай
m1t3 Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Добре направих това, но когато се пробвам да инсталирам програма или игра от форума отново ми дава грешка Цитирай
Toni- Публикувано Юли 7, 2009 Публикувано Юли 7, 2009 Чети бе човек - Инсталация нa приложения през iTunes - iPhone/iPodTouch 3.0 Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Ultrasn0w0.8.deb [download:z9a2yoxy]http://4storing.com/0rv6x4/12b127f26d849cdd833edd04659b11a1.html[/download:z9a2yoxy] Цитирай
Mr.Profit Публикувано Юли 8, 2009 Публикувано Юли 8, 2009 Привет, Имам iPhone 3G от Глобул и при рестор с 3.0 Глобул карти работят. Реших, че искам да го ползвам с Мтел и опитах ТОЧНО както е описано и поне още 7 различни варианти (с друга сим карта, без карта, със смяна на картите) и всички процедури ги минавам нормално, но накрая много трудно намирам мрежа и дори и да намеря много лесно се губи и после трябва я рестарт, я пускане на 3g, я резет на network settings за да намеря мрежата за някоя и друга минута. Много е зле положението. Телефона е с версия на модема 4.26.08. Идеи някакви? П.С. В момента пробвам процедурата с изтриване на всичко от резет менюто на телефона (процедурата, която отнема около 2 часа) Update: Това засега помогна Дано да няма повече проблеми в бъдеще Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юли 11, 2009 Публикувано Юли 11, 2009 BigBos пуснаха "BossPrefs ultraSn0u Togge" Цитирай
tym Публикувано Юли 12, 2009 Публикувано Юли 12, 2009 BigBos пуснаха "BossPrefs ultraSn0u Togge" Както пише в Сидиа можеш да си отключваш и заключваш телефона когато си искаш. Добре звучи, стига да работи както трябва. Цитирай
yamahadrums Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 DevTeam извадиха нова версия на ultrasn0w. Доста по-малка е и някои от идеите са взаимствани от GeoHot. Работи на 3G и 3GS. Работи на ХАКтивирани устройства. Работи независимо как сте джейлбрейк-нали своето устройство. Няма никакви пачове. (Не изисква отделен пач всеки път, когато нов фирмуеър излезе). Не инсталира никакви допълнителни daemon-и. Няма ги досадните надписи “Missing SIM”, никакви проблеми с мрежата. Почти 7000 пъти по-малък от Purpplesn0w на GeoHot. Достъпен от Cydia. Source repo is http://repo666.ultrasn0w.com (последното “0” в ultrasn0w е нула!) Цитирай
Severus Публикувано Юли 16, 2009 Публикувано Юли 16, 2009 ...Почти 7000 пъти по-малък от Purpplesn0w на GeoHot. ... Само дето RC2 на purplesn0w използва точно 0 (нула) МБ от RAM -a. :mrgreen: И ако Geohot е ехиден като devteams, трябва да напише, че ultrasn0w е безкрайно пъти по-голям Цитирай
pichifox Публикувано Август 7, 2009 Публикувано Август 7, 2009 Здравейте момчета! Телефона ми беше заключен от Глобул,отключих го и нямам проблем със СИМ картите,но ми изчезна 3G-то,с WI FI също нямам проблеми. Имате ли идея как да си го оправя? Цитирай
iphone_developer Публикувано Август 11, 2009 Публикувано Август 11, 2009 Здравейте момчета!Телефона ми беше заключен от Глобул,отключих го и нямам проблем със СИМ картите,но ми изчезна 3G-то,с WI FI също нямам проблеми. Имате ли идея как да си го оправя? Влез в настройки след това General накрая Network и трябва да имаш опция Enable 3G и му задаваш ON .Другия начин е да инсталираш от Cydia BossPrefs или SBsettings и от там да пускаш и спираш Edge и 3G . Цитирай
TheNoob Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 iPhone 3G FW 2.2.1 и не е jailbreak-нат искат да го направа на 3.0 трябва ли да го jailbreak-на първо и как всъщност се прави на 3.0... Ако не трябва след като го направа на 3.0 трябва ли да ползвам yellowsnow или мога направо да ползвам ultrasnow .... Надявам се за подробно обяснение защото с този iPhone нещо е много по кофти отколкото с iPod-a... Цитирай
tenchoto Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Направих restore на iPhone 3G 8Gb от FW 2.1 до FW 3.01 (със сложена сим карта), чиито собственик твърди, че телефона му е фабрично отключен. Повярвах на това твърдение и без да погледна в инсталирания му софтуеър чрез Cydia за програми свързани със сим-картата, направих въпросния restore. iTunes показа съобщението за невалидния сим, аз направих пак restore, но с FW 3.0 за собствено убеждение (въпреки че между двата няма разлика), направих jailbrеак въпреки всичко и пак същото. Въпросът ми е дали да слагам UltraSnow с някоя от моите сим карти или е по-добре, когато го видя да сложа неговата ? Цитирай
bombastyk Публикувано Август 14, 2009 Публикувано Август 14, 2009 Е ,не. Бе четете бе хора, Миро всичко е обяснил подробно viewtopic.php?f=9&t=1213 Цитирай
tenchoto Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Въпросът ми беше елементарен, грамотно зададен, изискващ елементарно "да или не". Не желая някакви teenager-ри с пъпки, които една книга не са прочели в живота си, да ми обясняват "абе чети бе ееее" (на мен, мъж на 31г.), още повече, че имам въпросното "чудо на технологиите" от времето, когато малко хора знаеха какво е това и съм се оправял винаги сам. Така или иначе експериментирах с различни карти - стари и нови, защото с по-стари съм чел, че UltraSnow (преди YellowSnow) може да има проблеми (е, аз нямах проблеми). Очевидно (забелязал съм нивото на грамотност в този форум), тук се отговаря само на неграмотни хора с идиотски зададени въпроси. "Благодаря!" Цитирай
The Shaman Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 @tenchoto, братле, тук сме повечето по над 30 години (пъпчиви или не). Успокой топката малко. Ако едно "прочети тук" те изкарва извън релси, то май годините ти са те надскочили. Никой не е оставен без отговор. А въпросите, за тези които знаят отговора са винаги идиотски. Аз не благодаря. Цитирай
Severus Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Мъжки, още по-лошо че отдавна си собственик. И какво като сложиш неговата карта?! Наистина чети повече и то започни от темата за начинаещи, защото основни неща не си схванал. Цитирай
tenchoto Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Темата за начинаещи, мъжки, съм я чел, когато се създаваше стария форум и още нямахте такова голямо самочувствие! Цитирай
Anthony Публикувано Август 16, 2009 Публикувано Август 16, 2009 Очевидно (забелязал съм нивото на грамотност в този форум), тук се отговаря само на неграмотни хора с идиотски зададени въпроси. "Благодаря!" Тази обида я приемам лично и поради това от тук на сетне ще имаш възможността да четеш само форуми с високо ниво на грамотност, съответстващо на твоя интелектуален капацитет. И да допълня - за мен ти си един 31 годишен пикльо с пъпки по лицето и други части на тялото. Освен че съм доста по-възрастен от теб, убеден съм, че имам "въпросното чудо на технологиите" далеч преди твоята техническа мисъл да е разбрала за съществуването му. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Септември 11, 2009 Публикувано Септември 11, 2009 Изписва ми това като се опитам да вкарам репото Някой да има идея какво става? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.