KurtiMakarov Публикувано Април 20, 2011 Публикувано Април 20, 2011 (редактирано) Аз лично съм пратил поне 20 e-mail до сервиза, с запитвания дали може да се извърши даден ремонт на телефон и нямам нито един отговор.E-mail-илите са в преиод около 5-6 месеца и за различни повреди на различни модели iPhone. Редактирано Април 20, 2011 от KurtiMakarov Цитирай
Aveliky Публикувано Април 20, 2011 Публикувано Април 20, 2011 Прати ми мейл-а си на лично да го проверя това, че ми стана интересно. Цитирай
tonygti Публикувано Април 20, 2011 Публикувано Април 20, 2011 Аз съм пращал ЛС на Aveliky по въпроса колко ще струва хардуерно понижаване на бейзбанда на 3ГС и ми отговори след 1-2 часа. Цитирай
Aveliky Публикувано Април 20, 2011 Публикувано Април 20, 2011 Ако имах нужното времето, щях да отговарям на всички, но.... Ааа, забравих, личните и мейлите ако са писани на латиница директно ги трия без да ги гледам. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.